kreta 05.10.25 11:04 Reg. před 2016
| Na úvod jsem ráda, že jste opět zde. CCa v roce 21 jsem se Vás ptala na svou nechtěnou insolvenci. Musím říct, že jste se skoro trefila. Dopadla jsem tak, že jsem přesně řečeno Vašimi slovy "očesaná jako švestka". Bohužel to ale tímto neskončilo. Prodali mi byt pod cenou a já ještě budu muset jít do další insolvence.Vlastně denně žiju jako lovná zvěř. Mou jedinou radostí a zárověň jediné co mi zbylo je moje práce, která mě baví a celkem se mi snad i daří.Problém je v tom, že mám mladého šéfa, který se do funkce dostal "omylem" a nějak si nesedíme. Navíc je to křivák, ješitný a především mstivý. Opět mi v létě prodloužil smlouvu jen na 0,5roku. Teď se po mě při každé příležitosti vozí. Už jsem byla i za manažerkou z HR. Bojím se, že mi neprodlouží smlouvu na konci roku a vlastně celkově nevím jak to vše budu zvládat dále... .co o tom říkají Vaše karty?
20.9.1970 |
| |
Hermit 06.10.25 19:38 Reg.17.7.21
| Milá Kréto, nějak matně si na to vzpomínám... ..Na úvod musím napsat, že vycházím z toho, že "sekáte dobrotu", že splácíte své závazky, neboť není jiné cesty, jak se z toho dostat. Firma mi přijde poněkud obskurní, stojí asi na vodě, není si jistá svou pozicí na trhu, když takto pořád prodlužuje smlouvy, což svědčí o tom, že neumí hospodařit s lidským potenciálem... .Na jak dlouho máte ještě ty dluhy?
Karty jsem rozložila na grand tableu, a opravdu je tam šéf - křivák, slizoun a pomlouvač. Atmosféra tam není vůbec dobrá, vaše zdraví je tím negativně ovlivněno. Jste ale stále loajální k firmě, máte tam i nějakého přítele, co vidí situaci stejně. Žel, opravdu to vypadá, že ten pán pošle zprávu, co nebude příznivá (už vaše služby nepotřebujeme), ale ono to přeci nezávisí jen na něm ne?! Ale já ti vidím ještě staršího šéfa, který situaci uklidní. Kolem vaší pracovní smlouvy je hodně pohybu - něco skončí, něco se stabilizuje. Takže to vypadá, že byste mohla být přeřazena na jinou pozici, nebo oddělení... .
Pokud vás čeká další insolvence - nestavte se do pozice oběti, ale nezbývá než přijmout, co je nevyhnutelné. Nějakými "rameny" byste si velice uškodila. Finančně by to nemělo být tak kruté, to nejhorší už máte za sebou. Co se týče vašehu současného bydlení - tam nevidím žádné změny, domov se jeví jako stabilní, a ten si pěstujte a opatrujte své zázemí. Tam si netahejte hádky a spory z práce. Budete potřebovat hodně sil, hrozí i fyzické vyčerpání, takže pozor na zdraví. Je tu samota a touha být aktivní "venku" - myslím kontakty s okolním světem. Jakou práci to teď děláte? Máte tam možnost dalšího vzdělání?
Situace vypadala na první pohled dost, dramaticky, ale já věřím, že to zvládnete. A mimochodem, myslím, že zaměstnavatel má podle zákoníku práce možnost prodlužovat pracovní smlouvu jen několikrát za sebou, ale pak je to zákonem zakázáno neustále dokolečka točit smlouvu na dobu určitou. Zkuste po tomto opatrně zapátrat. Nezapomeňte, že žádný strom neroste do nebe a kdo je dneska šéfíkem, zítra už jím být nemusí. |
| |
kreta 04.11.25 11:58 Reg. před 2016
| Dobrý den milá Hermit... .
děkuji za výklad. Na úvod k mým "dluhům" těžko nesu stigma dlužníka, ale mutno podoknout, že já celý život platila včas... banky mě měly rády. Ale nějak se to semnlelo najednou... ztráta partnera, kovid a já bez práce a a do insolvence jsem se dostala jen proto, že jsem si dovolila "vlastnit byt", byť na hypotéku. A proto jsem byla terčem skupiny lidí, která vykupuje "zajištěné pohledávky" a scénář je vždy stejný- poslat dlužníka do insolcence, nejlépe konkurzemm vyúčtovat vše možné na co by měla ze zákona právo banky a následně poslat nemovitost do dražby... a je to celá mafie ( majitelé dražebních síní, vydražitelé- k tomu se nedostanou obyčejní lidé, ale opět zpřátelené firmy, které vydraží za levno a prodají za tržní cenu)... už jsem měla snahu to řešit i s politiky... .takže to "sekání latiny" není úplně srovna můj příběh... Ale proto jsem se patala jak to mám. Bohužel v práci se po mě můj šéf vozí a já se bojím o to jediné "co mám" a co je klíč k nové budoucnosti. Jinam jít nechci, práce mě baví a nechci ani jiné místo... .jen jiného šéfa. A tak se modlím, aby jemu přišla nějaká hezká nabídka do jiné firmy, kterou neodmítne :-) Amlouvu mám už jen do 31.12.2025 prodlužovat se smí jen 3x a tohle je spíš politika mého šéfa než celé firmy... zastat by se mě snad mohl jen jeho nadřízený a případně naše HR ředitelka. Pracuji v personální agentuře... zůstanu tedy a nebo mě ukončí?
S bydlením je to také nejisté. Na tom závisí, jestli budu moci mít u sebe syna. A smlouvu máme taky jen na jeden rok... navíc pan domácí teď úplně vykácel zahradu a tím trochu dost změnil charakter (žádné soukromí a pryč je hluková nariéra a ochrana před prachem), tedy nevím co bude dál... :-( |
| |
Hermit 04.11.25 12:46 Reg.17.7.21
| Večer se na to podívám. |
| |
Hermit 04.11.25 18:50 Reg.17.7.21
| Milá Kréto,
přečetla jsem si vaši odpověď. Takže teď se firma musí už "vyjádřit", nebo propustit, jak jsem to pochopila... .Situace kolem toho nepříjemného šéfa se tu ukazuje, že on sám je v ohrožení, jeho pozice tam není moc přínosná. Takže možnost, že by mu někdo "hodil lano" a on odešel, je docela dost možná. Mezi vám a jím je karta značící především úspěch a peníze, tak jestli to není žárlivost a řevnivost. Ale máte tu náhlou nečekanou dobrou zprávu, takže soudím, že s to dopadne dobře. Může to být i nějaké hodnocení, co a jak dál s vámi, ale mám tu, že z toho vyjdete vítězně. Jako byste musela obhajovat svou existenci ve firmě... .už jsem se setkala, že zaměstnanci museli sami na sebe psát nějaké elaboráty... ..ale nebojte se toho. I to zastání tu máte.
CO se týče současného bydlení, tak tam jsou docela vážné nedostatky v kvalitě bydlení, zamlčené vady, nebo tak něco... .Ale já bych radši tady zatnula zuby, pokud to máte na rok a budete pravidelně platit, tady bych to nechala tak, jak to je...
Co se týče situace kolem syna... .karta "dítě" je přímo před vámi, dojde na společné trávení času, jestli ho nemáte ve výhradní péči, tak min. rozšířené setkávání, klidně i to trvalené bydlení ve spokojenosti.
U toho nepříjemného šéfa je tu i možnost, že na něj "něco praskne", co dosud bylo zatajeno, nebo něco vyplave na povrch a rozšíří se to po firmě. Jeho "svatozář" není tak bezvadná. |
| |
kreta 18.11.25 13:10 Reg. před 2016
| Dobrý den paní Hermit... .tak dnes mi oznámil ukončení a hned :-( |
| |
kreta 19.11.25 05:43 Reg. před 2016
| Dobrý den paní Hermit. Mohu ještě poprosit Co se bude dít dál,,,,co říkají karty? Nečekala jsem, že to dopadne takhle... .skončil se mnou jako se zločincem. Minimálně mám smlouvu do konce roku a on mě odstavil ze dne na den. Ustřihl přístupy od firemních mailů a že mám zůstat doma, jen proto že se mu nelíbím... .přitom mu "vydělávám"... .zůstanu bez práce, bez auta... :-(
|
| |
Hermit 19.11.25 15:19 Reg.17.7.21
| Večer se na to podívám.
|
| |
Hermit 19.11.25 18:46 Reg.17.7.21
| Milá Kréto, to je mi líto, co se vám stalo... .nedalo mi to, ale první, co mě napadalo, bylo "co je za tou výpovědí"? A napíšu to stručně: ten šéf má poruchu osobnosti, dříve se tomu říkalo psychopatie, to jsou takový ti zmrr... ., co dostanou nějakou moc a sami se sebou si poradit neumí. Vytáhla jsem na něj 3 karty z tarotu: Měsíc - Královna pohárů a Věž, čili emoce, emoce... ..zatahování nezvládnutých emocí do toho všeho, impulsivní chování "protože to tak chci" a "prostě mi vadí a půjde z kola ven... ." Popravdě jste asi unikla z drápů "sklizkýho hada v korporátu"... ..Jenom mě udivuje, že měl tak "volnou ruku"... ..pokaždé se divím, co si dneska v práci dovolují, protože tohle opravdu za mého mládí nebylo... .tam se ctil alespoň nějaký zákoník práce, i když to byl soc. zákoník.
Vy jste mu nějak "nesedla", ale myslím tak, že jste v něm vyvolávala nějaké nepříjemné emoce, něco se v jeho podvědomí ozývalo a třeba to neuměl sám pro sebe pojmenovat, takže se vás musel zbavit. A to mohlo být třeba, že jste mu někoho připomínala, kdo ho pokořil... ..a to nemají tihle lidi rádi... ..
Pokud máte svědomí čisté, tak aby někdo se mnou vymetl "jako se zločincem", tak je chyba na jeho straně... ..Za sebe říkám, že bych si oddechla, protože v této zemi běhá plno lidí, co by se mělo intenzívně léčit na psychiatrii, ale neléčí se... jen škodí. Však on si ho někdo poddá, ale to už není naše věc.
Co se týče karet kolem vaší nové pracovní smlouvy, tak řádná sláva a vypadá to na několika měsíční nezaměstnanost... ..Na konci roku vám končí tedy smlouva, čili budete mít v pořádku "papíry" z práce, abyste se mohla přihlásit na ÚP, předpokládám. O jakou práci šlo? Nemáte chuť změnit obor? A co syn, jak to dáváte?
A je to oficiální? Co na to HR? Nemůžete se tam ozvat? Jak se ten blb chová k jiným ženám? Má nějakou manželku, nebo známost? V jeho kartách je frustrace, frustrace... .až nenávist. Ještě k kartě Věž u něj: byla zpříma, takže "boží ruka", tady to beru jako "znamení vysvobození z něčeho ošklivého, co by mohlo následovat dále". Budete moci splácet svoje závazky, i když budete třeba na ÚP? Vaše finance jsou ve středu rozložení, jako ústřední téma přežití... .Pořád se tam ale ukazuje, že jiní nadřízení s vaším odchodem nesouhlasí... . |
| |
kreta 19.11.25 19:04 Reg. před 2016
| Dobrý den. Co se týká rozboru jeho osobnosti... tam tedy klobouk dolu, Já bych řekla, že jste trefila bohužel celkem přesně. Já s ním sice "nespím", ale ano. pokud bereme v úvahu, že znakem psychopata je potřeba ovládat druhé, být pánem situace... tak ano.Kromě toho je arogantní, ješitný a vztahovačný. Rovněž zákeřný. U hubu má nakřivo... .:-)
Ale to neřeší mou situaci. Nemohu si dovolit zůstat na UP. Nepokrylo by to ani nájem.
Ano jsou lidi, kteří to nechápou a stojí na mé straně. Mám ještě možnost promluvit s jeho nadřízeným, ale nemyslím, že by to nějak změnilo situaci. Spíš se bojím, abych si nepohoršila.
A také jiná kolegyně na jeho úrovni mi dnes řekla, že měl padnout ale jiný návrh (dělat jen obchod). Pokud by to ještě platilo a za podobných mzdových podmínek, tak by mi to vyřešilo situaci než najdu něco jiného.
Proto se Vás ptám, co na to karty... nemohu si dovolit zůstat bez příjmu a bez auta. Auto mi pomáhá, protože já chodím ještě do večera na brigády. Práce a auto je pro mě životně nutné. Být pár měsíců na ÚP je nepředstaitelné
|
| |
Hermit 20.11.25 19:46 Reg.17.7.21
| Milá Kréto, v tom posledním výkladu jste měla několika měsíční výpadek práce... .Hrozba nezaměstnanosti tam prostě byla. Čistě mimo výklad - já už nevím, jak je to teď s podporou v nezaměstnanosti, tak jenom se ptám - to je to tak malé procento z platu, že vám to nevyjde ani na nájem?
Vytáhla jsem tarot a položila otázku, co je teď nutné udělat, abyste si udržela současný příjem a auto. A současně hledala jiné místo.
Vyšlo:
Páže mečů (obráceně) - Rytíř pohárů - 8 Mincí
měla byste jít ještě vyjednávat s jiným nadřízeným... nejdříve se to zdá, že to bude trošku "vostrá komunikace"... .ale seberte odvahu a nebojte se! protože se to má změnit a dojde k nějaké dohodě. Zprvu nepříjemný rozhovor nakonec skončí dobře, to je Rytíř pohárů - 8 Mincí je pak něco jako "znovu do díla", zapojit se znovu do sítě, návrat k rutině. 8 Mincí, to je něco jako "makám jako šroub", spolupráce, atmosféra tvoření, zisk.
Takže co mi z toho vyplívá: buď se to v této práci vyjasní a budete moci zůstat, nebo rychlý přestup a znovu do práce.
Karty Lenormand tři jako rada:
Kniha - Klíč - Medvěď
stručně řečeno: informace/komunikace/znalosti - tj. Kniha - jsou klíčem/řešením k získání síly/převahy, nabití pozice - tj. Medvěd. také to může být získání převahy a vítězství nad šéfem.
Tak držím palce a dejte vědět.
|
| |
kreta 29.12.25 11:26 Reg. před 2016
| Dobrý den paní Hermit... .chtěla jsem Vám popřát krásné svátky a hodně štěstí a zdraví a lásky do nového roku 26.
U mě je situace stále zlá... .:-(
Vypadalo to, že si po třech pohovorech snad plácneme s novým potenciálním zaměstnavatelem. Bohužel mi oznámili, že jejich kolega se vrací zpět v únoru z neschopenky a vedení peníze na dalšího člověka nedá... .a nic jiného se mi nerýsuje.
Zkoušela jsem zda bych si mohla promluvit s nadřízeným mého šéfa, ale ten od toho dal ruce pryč a nebude se se mnou bavit... prý nepůjde přes záda mého nadřízeného (takže i kdyby mi trhal nehty, tak je to v pohodě)
Takže za 3 dny jsem reálně bez zaměstnání :-(
Navíc na mě tlačí firma, která mě exekučně vystěhovala z domu, abych si převzala zbytek věcí... nemám energii a ani prostor kam to nacpat, abych si to stihla přebrat..:-(
Všechno na mě padá. Mám strach co bude dál... nemám práci, hrozí, že ztratíme "novou střechu" nad hlavou... nebudu mít na další nájem. (jak jste psala s tím jak je to nyní, myslím že to je 60% z čisté mzdy, max 27.000 cca a to mi na nájem stačit nebude)
Až budete mluvit se svými kartami... prosím podívejte se ještě jednou na mě...
podaří se mi sehnat práci s příjmem jaký jsem měla? Udržíme si bydlení?
Podaří se nám neztratit ty věci ze stěhování (ráda bych, co se bude dát prodala)
Přijde mi snad do života ještě nějaký člověk, muž ?
Mám snad na sobě nějakou "kletbu"... .je to už 8 let co se takhle potácím, když už to vypadá, že se škrábu nahoru, dostanu zase po prstech... |
| |
|
Hermit 29.12.25 12:28 Reg.17.7.21
| Večer se na to povídám. Zatím se držte.
|
| |
kreta 29.12.25 14:20 Reg. před 2016
| Dobrý den paní Hermit... .chtěla jsem Vám popřát krásné svátky a hodně štěstí a zdraví a lásky do nového roku 26.
U mě je situace stále zlá... .:-(
Vypadalo to, že si po třech pohovorech snad plácneme s novým potenciálním zaměstnavatelem. Bohužel mi oznámili, že jejich kolega se vrací zpět v únoru z neschopenky a vedení peníze na dalšího člověka nedá... .a nic jiného se mi nerýsuje.
Zkoušela jsem zda bych si mohla promluvit s nadřízeným mého šéfa, ale ten od toho dal ruce pryč a nebude se se mnou bavit... prý nepůjde přes záda mého nadřízeného (takže i kdyby mi trhal nehty, tak je to v pohodě)
Takže za 3 dny jsem reálně bez zaměstnání :-(
Navíc na mě tlačí firma, která mě exekučně vystěhovala z domu, abych si převzala zbytek věcí... nemám energii a ani prostor kam to nacpat, abych si to stihla přebrat..:-(
Všechno na mě padá. Mám strach co bude dál... nemám práci, hrozí, že ztratíme "novou střechu" nad hlavou... nebudu mít na další nájem. (jak jste psala s tím jak je to nyní, myslím že to je 60% z čisté mzdy, max 27.000 cca a to mi na nájem stačit nebude)
Až budete mluvit se svými kartami... prosím podívejte se ještě jednou na mě...
podaří se mi sehnat práci s příjmem jaký jsem měla? Udržíme si bydlení?
Podaří se nám neztratit ty věci ze stěhování (ráda bych, co se bude dát prodala)
Přijde mi snad do života ještě nějaký člověk, muž ?
Mám snad na sobě nějakou "kletbu"... .je to už 8 let co se takhle potácím, když už to vypadá, že se škrábu nahoru, dostanu zase po prstech... |
| |
Hermit 29.12.25 19:34 Reg.17.7.21
| Ozvu se zítra, teď jsem tu měla návštěvu a už to dneska nedám. |
| |
Hermit 30.12.25 11:34 Reg.17.7.21
| Milá Kréto,
tak teď jsem zmatená - vy platíte za nájem více jak 27 tisíc?! To je min. 3 + 1 v centru velkého města? Ptám se, i když držím "krok s dobou" a čtu zprávy, tak tohle mi přijde jako něco neuvěřitelnýho... ..Jsem prostě zvědavá.
Co se týče těch věcí - z hlediska okultismu už teď na nich leží "břemeno dluhu, nedostatku, prohry, táhnou za sebou smůlu". To obecně. Takže pokud to jsou nějaké skříňky, drobný nábytek... .víte, to dneska nemá žádnou cenu, to by nestálo za tu energii... .O jaké věci se tedy jedná? Mají pro vás nějakou citovou hodnotu? A prodávat použité věci... .víte, chodím na americký reddit do skupiny "uklízíme, přebíráme, redukujeme věci"... ..na rovinu, NIKDO to nechce, nikdo to nekoupí, je s tím plno práce a výsledek nulový... .naopak se to často vrací proti prodejci - že mu pak lidé nadávají a vysávajího... .a to se děje po celém světě... .protože je NADVÝROBA, všeho je MOC... .nechala bych si 3 symbolické malé věci... .Řešit nějaké věci mi přijde teď, když máte jiné problémy, zbytečné a vysilující.
K věci to prokletí... ... Podle mého názoru je fenomén prokletí vnímán každou osobou jinak... .jinak věří na prokletí třeba katolík (že ho proklel ďábel, že zhřešil, že ho trestá bůh), jinak bude věřit třeba muslim (že je ta tím šajtan), jinak pohan... ..atd. Ale prokletí jako "situaci" já nepopírám, ale je to velmi velmi vzácné... ..Nejvíce se jedná o rodovou karmickou zátěž, přenos traumatu a neschopnost poučit se z chyb... Tohle je prostě na osobní rozhovor face-face. Ruku v ruce s tím jsou obchodníci s duc-hovnem, co vás za tučný peníz odklejí a napraví.
Neříkám, že existují "skuteční" lidi na tuto problematiku, ale spíše padnete do pasti podvodníku.
V jakém tedy oboru dosud pracujete? že jsou tam tak hnusné lidské vztahy?
Nadcházející rok bude rokem "jedna", má v sobě velký potenciál a příslib, že se hodně věcí změní.
Zaměřte se teď na práci a bydlení, muže nechte u ledu... .proč si toho nakládat na sebe ještě více?!
Znáte svou rodinnou historii? Znáte osudy svých předků? I podle nich můžeme opakovat chyby.
Karty vyložím až večer, zatím mě tedy zajímá, jak to s těmi nájmy a jestli jste schopná vyřešit ty ponechané věci.
|
| |
kreta 31.12.25 10:29 Reg. před 2016
| Co se týká nájmu... nájem je 25.000Kč a k tomu energie 7.000Kč Problém je v tom, že já si se zápisem v registru dlužníků nemohla fakt vybírat, když nás vystěhovali. I tak jsme se synem byli 3 týdny na ubytovně. Tedy jsem se držela rady právníka, který mě zastupoval ve věci vystěhování a rychle brala co je. Měla jsem rozjednané i výrazně nižší nabídky (i s koupelnou na dvoře)... ale ty nevyšly. Byly jsme se synem štěstím bez sebe, že máme klíče od dveří... a dala jsem sice "celou" výplatu na nájem, ale zbytek jsem doháněla brigádama... nějak to fungovalo... .Teď, když se mi nepodaří něco sehnat do 14 dnů, tak jsem v pasti. Protože příspěvek na bydlení se počítá z předchozího období a na ten já nedosáhnu... .
Co se týká vztahů na pracovišti. Pracovala jsem v personální agentuře. Baví mě to, i když je ta práce někdy na nervy. Myslím, že jsem i "pár" lidem naopak pomohla já... i existenčně. Dařilo se mi, pobočka mi vydělávala, získala nové klienty. Ale bohužel jsme si nesedli se šéfem. Ke "kormidlu" se dostal jako slepý k houslím... stál za prd prý už jako "pěšák". Mladý kluk, který si jak vést lidi přečetl na internetu... :-( Do jisté míry je to ukončení trochu úleva... .když se blížil termín porady s ním, vrátily se mi vzpomínky ze školy na to jako se ulít z písemky... .:-(
A s tím prodejem... máte svatou pravdu. Tedy prodat sem tam něco lze, ale trvá to, než si to najde svého kupce. A ten čas já nemám. Potřebuji vyklidit skladovací prostory. A já mám v plánu to množství věcí zredukovat, za předešlého půlroku, kdy jsme žili jen s věcmi, které jsme na rychlo vzali a něco dokoupili... myslím, že byly velmi osvěžující... člověk opravdu potřebuje jen málo věcí.
A s tím prokletím... .mě se daří se škrábat nějak nahoru, ale vždy když už mám pocit, že bude chvíli zase dobře, tak jako by mě nějaká neviditelná síla klepla po prstech a nebo přede mne postavila ne zeď, ale obrovský kvádr... .tak to vnímám jako obyčejný smrtelní bez nějakých ezo schopností... :-(
Ještě jednou opravdu moc děkuji, že mi věnujete svůj čas... .moc si toho vážím |
| |
Hermit 03.01.26 06:24 Reg.17.7.21
| Byla jsem nastydlá, ale už je to lepší. Večer se na to podívám. |
| |
Hermit 03.01.26 20:34 Reg.17.7.21
| OK, tak v otázce věcí se shodneme, to je dobře, že jste to pochopila... .To nestojí za výdej energie, nějaké věci... .3 věci si vezměte, ke kterým máte nějaké citové pouto a ostatního se zbavte.
Ohledně bydlení: vaše karta se dívá přímo na vysoký činžák a z druhé strany je starší dům, může být i na vsi... .Vy jste ve středu toho rozložení, jsou tam peníze a jetel, taková ta "z pekla dobrá náhoda", tak usilovně hledejte, ono to bude.
Nemůžete se obrátit na otce syna, nebo příbuzné? Pokud byste měla jít na ubytovnu, tak já bych jako matka poprosila otce dítěte, jestli by mohl být u něj, než abych ho brala sebou... ..ale to jen můj názor.
Ohledně práce, kontrakt je hned vedle toho domu, možná i změna pracovní náplně - personalistika plus účetnictví, mi přišlo na mysl... .
Ohledně toho "osudu", našla jste v sobě nějaký bod, nebo událost, kdy se to "pokazilo"? Mám na mysli třeba: když jsem se vdala, když jsem šla na tu školu... .když jsem odešla z domu... ..Nebo se to táhne tak nějak "od mala"? Já si nedělám iluze, že všichni rodiče dají dětem do vínku dobré základy a vybaví je do života, sama jsem toho zářným příkladem, jak to nemá být. Tento rok bude pro naši zemi přelomový, ale v kladném slova smyslu, tak se nebojte.
Pokud máte zkušenosti s jednání s lidmi, zkusila bych i dočasně něco v sociálních službách, je to sice mizerně placené, ale pořád je to aspoň něco, asistentka učitele?
Máte dobré vztahy s příbuznými? Není tam nějaké nevyřešené břemeno? |
| |
kreta 04.01.26 10:50 Reg. před 2016
| No ono je to u těch věcí trošku složitější... brali to jak jim to šlo pod ruce. Nechtějte vědět jak to vypadá... v pytlích deka, polštář, mezitím hlína, protože tam hodily květináč i s kytkou. Bohužel, abych vzala alespoň ty potřebné věci, musím přehrabat každý pytel. A času nemám... .no zítra se to rozštípne :-(
K tomu výkladu... .moc tomu nerozumím.
Já jsem se ptala, jak to budeme mít dál. Nastěhovali jsme se teprve před půl rokem. Já už se dál stěhovat bych asi nedala.. psychicky a ani fyzicky. Už se nám dost věcí podařilo převézt a teď už ani nemám pomalu peníze na benzín.
S tou prací, myslíte, že to co Vám karty řekly je pozitivní?
Podpora od otce dítěte, o tom nemůže být ani řeči. Bydlí 200Km od nás a právě teď konečně rozhodnul soud o změně péče a že budu mít syna u sebe... .
A příbuzní? U nás se říká, po přízni řízni. Sstra mi nepomohla, ani když jsem potřebovala někde na chvíli uskladnit kytky a to má zahradu... a rodiče?!Nejsme v kontaktu. Má máma se trápila jak to jde se mnou s kopce... .:-(
A kdy se to všechno postralo? No momentem, kdy jsem přišla svému ex na nevěru... pak se to na "chvíli" trochu srovnalo... .a znovu to vygradovalo jeho odchodem a od té doby se mi všechno "sere", když se posunu dopředu, tak to dopadne tak jako teď, že přijdu o práci kvůli nějakému blbečkovi... i když firmě vydělám peníze... .:-( |
| |
kreta 06.01.26 08:26 Reg. před 2016
| No ono je to u těch věcí trošku složitější... brali to jak jim to šlo pod ruce. Nechtějte vědět jak to vypadá... v pytlích deka, polštář, mezitím hlína, protože tam hodily květináč i s kytkou. Bohužel, abych vzala alespoň ty potřebné věci, musím přehrabat každý pytel. A času nemám... .no zítra se to rozštípne :-(
K tomu výkladu... .moc tomu nerozumím.
Já jsem se ptala, jak to budeme mít dál. Nastěhovali jsme se teprve před půl rokem. Já už se dál stěhovat bych asi nedala.. psychicky a ani fyzicky. Už se nám dost věcí podařilo převézt a teď už ani nemám pomalu peníze na benzín.
S tou prací, myslíte, že to co Vám karty řekly je pozitivní?
Podpora od otce dítěte, o tom nemůže být ani řeči. Bydlí 200Km od nás a právě teď konečně rozhodnul soud o změně péče a že budu mít syna u sebe... .
A příbuzní? U nás se říká, po přízni řízni. Sstra mi nepomohla, ani když jsem potřebovala někde na chvíli uskladnit kytky a to má zahradu... a rodiče?!Nejsme v kontaktu. Má máma se trápila jak to jde se mnou s kopce... .:-(
A kdy se to všechno postralo? No momentem, kdy jsem přišla svému ex na nevěru... pak se to na "chvíli" trochu srovnalo... .a znovu to vygradovalo jeho odchodem a od té doby se mi všechno "sere", když se posunu dopředu, tak to dopadne tak jako teď, že přijdu o práci kvůli nějakému blbečkovi... i když firmě vydělám peníze... .:-( |
| |