L. 24.09.24 12:28 Reg.24.9.24
| Dobrý den, prosím u mě o výklad na lásku, partnerské vztahy. + Výklad o mě a ex (Zda se třeba někdy zase vrátí, nebo se naše cesty sejdou. Zda si na mě někdy v dobrém vzpomene, že jsem ho měla ráda. Zda rozchodu lituje atd. Případně, jak na něj zapomenout, aby mě to už netrápilo.). Moc děkuji za odpověď. |
|
Luzius 02.12.24 10:28 Reg.2.4.24
| Dobrý den,
při výkladu na váš dotaz vyšly karty Šestka pohárů, Dvojka mečů a Svět.
Šestka pohárů naznačuje, že váš bývalý partner si na vás občas v dobrém vzpomene. Tato karta často symbolizuje nostalgii a krásné vzpomínky na minulost. Měl k vám city, a i když se vaše cesty rozdělily, určitá vazba stále přetrvává, alespoň na úrovni vzpomínek.
Dvojka mečů ukazuje na nerozhodnost a vnitřní konflikt. Pokud se ptáte, zda se vaše cesty opět spojí, tato karta naznačuje, že momentálně není zcela jasné, kam by vaše budoucnost mohla směřovat. Je možné, že ani on sám nemá ve svých pocitech jasno. Tato karta vám radí nečekat na jeho rozhodnutí, ale zaměřit se na vlastní rovnováhu.
Svět je karta uzavření a nových začátků. Ukazuje, že máte možnost tento vztah uzavřít a najít v sobě vnitřní klid. Nejde o zapomínání, ale o přijetí toho, co bylo, a otevření se novým příležitostem. Váš život směřuje ke splněným cílům a štěstí – ať už s ním, nebo bez něj.
Dovolte si jít dál s pocitem, že jste udělala vše, co bylo ve vašich silách. Budoucnost vám přinese harmonii a lásku, kterou si zasloužíte. 🌟
Držím pěsti |
|
hzupkova124@gmail.com 09.12.24 11:19 Nereg. IP: 46.23.53.* | Chci zjistit jeslí sním zustanu Sheyko olnsander |
|
hzupkova124@gmail.com 09.12.24 11:30 Nereg. IP: 46.23.53.* | Moc vám děkuji ot srce mám prozbu má jinov nebo ne sheyko olnsander |
|
Zamrzeke 10.12.24 08:58 Nereg. IP: 178.255.168.* | Zdravim chtel bych vedet jestli semnou zena zustane a nebo odejde |
|
Majka 15.12.24 07:31 Nereg. IP: 109.81.121.* | Zamilovala jsem se do mladšího muže,je moje láska beznadějná? Jak on vnima me? Rozum mi říká,abych se snažila na něj zapomenout,ale stále na něj myslím. Co mi karty poradi. Moc děkuji za výklad |
|
Helena Zupkova 31.12.24 02:17 Reg.7.12.24
| Chci čistič to zla a chci vědět skim půdu Helena Zupkova 25.07.1995 |
|