English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Kliatba ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Kliatba

Kristína
05.07.22
20:08
Nereg.

IP: 95.103.206.*
Dobrý deň,

pred 3 rokmi som sa začala stretávať s mužom, s ktorým som otehotnela, ale on ma podvádzal. Posledný rok a pol bol veľmi zvláštny. Raz to bolo lepšie, raz horšie. S jeho milenkou chodil na dovolenky, ale stretával sa aj so mnou.

Stalo sa toho viac. Avšak dozvedela som sa, že v máji zaklial mňa aj mojich rodičov. Mňa, lebo som ho ľúbila a aby som mu už nestála v ceste a odstránil ma zo svojho života a aj mojich rodičov.

Je to čierna mágia vraj.
Ak by to bola pravda. Dá sa to zlomiť, prosím? Pokúsila som sa o samovraždu niekoľko krát a on sa iba prizeral.

Čo sa stane s ním, keď sa ma chcel zbaviť a potlačiť lásku v mojom srdci, ak sa podarí tu kliatbu zlomiť?

Ďakujem za odpoveď.
Kristína
 
dracizena
07.07.22
22:52
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Kristýnko zdravím... Ochrana před kletbou... denně před spaním si dokola opakuj slovo ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN aspoň 30x... toto slovo je jméno polaritního Ducha, který má rád spravedlnost...
 
agavenka
09.07.22
10:16
Reg.17.5.22

kliadba treba vediet kedy bola dana .Ako prisla tak odide.
odraba sa na dialku .Je to moc drahe. Moze ist o 3 az 5 rokov kliadba... Osoba ma slenene oci. Stacilo by ak osoba by prisla k vam inak treba mu dat nieco do napoja .Ale vsetko sa da... Najhorsie je ked trpia deti.A on nevie co sa s nim deje.
 
petr54
12.07.22
12:34
Reg. před 2016

To je trochu složitější problém. V první řadě je třeba zbavit se strachu, ten má vždy velké oči.
Nedopručuji jakýkoliv vnější zásah - kletba je karmická záležitost. Jediná cesta jak s toho ven je odpustit. Tedy nahradit veškeré emoce láskou a odpuštěním.
Zdravím Petr
 
bosorka
26.07.22
12:11
Nereg.

IP: 78.99.211.*
Sprav, čo mám aspoň 20x vyskúšané. Zožeň si v lekárkni koreň archangeliky lekárskej, nemal by byť problém. Uši si z látky, ktorá je taká redšia, nie umelina, malý vankúšik asi 3x4 cm, tak, aby si to mohla nosiť na krku. Ak to pekne ozdobíš, môžeš to prezentovať ako ozdobu.Trochu koreňa vlož dovnútra. Každé ráno, keď sa budeš obliekať, daj si vankúšik do dlaní a drž ho tak, aby si nič nepustila, kým ho nezavesíš na krk. Drž vankúšik a trikát po sebe si želaj nahlas alebo pošepky: "Všetko zlo, ktoré bolo vyslané proti mne, proti mojej rodine, proti môjmu domu(bytu), nech sa vráti k tomu, čo to zlo vyslal." Večer si ho môžeš dať dolu, ale keď ti nebude v noci zavadzať, môžeš si ho nechať. Potom už len čakaj a dávaj pozor, čo sa bude s ľuďmi okolo teba diať, alebo s človekom, čo ti ubližuje. Napíš.
 
Kristína
14.08.22
21:40
Nereg.

IP: 78.99.72.*
@bosorka spravila som to, ako si povedala a ten človek sa začal správať ku mne inak - v dobrom. Dokonca mi vrátil aj peniaze. No žiaľ, otočilo to aj ďalších ľudí. Niektorých k dobrému a niektorých k zlému. Zistila som, že to nie každý myslí so mnou dobre. Ako funguje táto vec, prosím? Lebo ja naozaj vidím zmenu napr. U tohto konkrétneho človeka, ktorý sa otočil. A netrvalo to dlho, naozaj pár dní. Ale stále ju nosím so sebou.
 
bosorka
15.08.22
09:18
Nereg.

IP: 78.99.210.*
Ahoj! Máš meno, ako moja nevesta, už máš dopredu moju sympatiu. Funguje to tak, že bylinka archangelika je v podstate v preklade "starí anjeli". Prečo ju naši predkovia tak nazvali, má zrejme svoj dôvod.
Vo svete existuje dobro, ale aj hmatateľné zlo, nech to aj znie ako klišé. Vesmírne sily, karma, anjeli, atď., to všetko je okolo nás. Niekto to aj má možnosť poznať ešte za života na vlastnej koži, niekto nie.
Teraz k vankúšiku. Ty nie si na vine, ak sa niečo zmenilo k horšiemu, iba sa prejavili všetky dobré a zlé vlastnosti ľudí okolo teba. Hlavne si sa dozvedela pravdu a to je za všetky peniaze.
Veľmi ma teší, že sa kúzlo podarilo.Vždy dúfam, že to vyjde, ale zakaždým som prekvapená, ako rýchlo to zaberie. V bylinke je tvoja sila. Kamkoľvek pôjdeš, alebo budeš niečo písať, vybavovať, uvedom si, čo si si želala, keď si si ho zavesila na krk a aj ty tak konaj, aby sa ti nedostalo späť, čo nechceš. Karma funguje, všetko sa nám vráti.
Želám veľa šťastia.
 

bosorka
17.08.22
12:35
Nereg.

IP: 78.99.209.*
Ahoj! Premohla ma zvedavosť, potrebovala by som od teba podrobnosti. Keď si si vankúšik zavesila, nestalo sa nič večer, alebo v noci? Nejaký buchot, čudné praskanie, strelil nábytok, niečo spadlo s buchotom? Chcela by som ešte, keby si popísala zmeny ľudí okolo seba, čo si spomínala. Chystám sa, že si všetky tie príbehy spíšem iba pre seba. Zatiaľ ďakujem.
 
Kristína
17.08.22
18:39
Nereg.

IP: 85.237.234.*
@bosorka ja som nemala k dispozícii vankúšik, ale prerobila som si vrecúško na bylinky z prírodnej látky a to som prvý týždeň aj pol nosila na krku a teraz si ho dávam do tielkovej podprsenky, kde ho mám stále pri sebe, pri srdci. Po pravde neviem, či niečo puklo. Ale sled udalostí bol asi takýto: ten človek sa správal veľmi zle, predtým, bolo toho psychicky na mňa veľmi veľa a mala som depresívne myšlienky, bola som a aj som na všetko sama, okrem neho mi nepridaval ani jeden človek, s ktorým som si dovtedy písala v pohode a už tie posledné dni ma aj ten ignoroval. Bola som vtedy veľmi smutná, ako by sa mi vzťah vyhýbal. To sa asi nezmenilo. No po tom, čo som si dala to vrecúško, tak o 2,5 dňa mi napísal tento človek, ktorý mi najviac ublížil, že sa môžeme stretnúť a nechce sa hádať. Úplne sa otočil. Odvtedy si píšeme a stretli sme sa. Ten druhý človek, s ktorým som si písala sa naopak obrátil k zlému a ukázal sa, ako niekto, kto by nemal byť v mojom živote. Zmenilo to však vystupovanie aj mojej sestry, ktorá mi ukrivdila a celkovo som postrehla zmeny v spravani iných okolo mňa. Ja som teraz nastúpila aj do novej práce a necítim sa úplne okej s tými ľuďmi. No už si nemôžem dovoliť zmeniť prácu a neviem, ci vôbec budem mať este vzťah. Každé ráno si však opakujem prianie. Aké máš s tým skúsenosti ty?
 
Kristína
17.08.22
18:43
Nereg.

IP: 85.237.234.*
@bosorka a ešte ma napadlo, či mojej aj meniť tu bylinku vnútri, po prípade ako často?
 
Kristína
18.08.22
19:43
Nereg.

IP: 213.235.133.*
@bosorka všetko je to naspäť a ešte horšie, prišli ďalšie kliatby a on mi ublížil ešte viac... nemala som to robiť.
 
bosorka
19.08.22
11:44
Nereg.

IP: 78.99.208.*
Ahoj! Porušila si to, čo som ti písala. Vankúšik so šnúrkou okolo krku má zrejme svoj význam. Sprav rýchlo všetko znovu, ako má byť. Bylinku môžeš použiť tú istú. Toto je pre mňa nová skúsenosť. Zatiaľ všetci dodržali čo bolo treba a nemám vedomosť, že by sa im to vrátilo a bolo ich dosť.
 
jankastimelova@gmail.com
06.09.22
22:45
Nereg.

IP: 31.134.103.*
Kliatba, mam pocit ze mam doma čiernu mágiu som stále unavená, stále ma niečo bolí a tiež zle sa cítim a navyše ľudia kde bývam mi robia zle prosím o radu Dakujem❤️
 
Kirass
14.09.22
18:32
Nereg.

IP: 217.195.172.*
Tam je otázka, zahrávala jste si někdy s magií? Působí na vás počasí? Nemáte psychicky náročné období? Těžko poznat bez informací, jestli je to kletba, či entita, nebo jenom psychická únava. Prožíváte takové stavy specificky na jednom místě? Nebo ty problémy s vámi cestují? Navštívila jste doktora? Bolesti mohou mít mnoho příčin, pokud v okolí nemáte někoho praktikujícího, nebo nejste sama praktikující, tak mi nepřijde pravděpodobné, že by vás někdo zaklel :)
 
vlasta
06.10.22
16:00
Nereg.

IP: 176.61.224.*
Pekny den prajem mozem sa aja opytat na tu osobu ktpra ma velmi trapi?
 
bosorka
07.10.22
12:29
Nereg.

IP: 78.99.209.*
Ahoj!
Som ateistka, ale sú veci nebom a zemou, ktoré mi dávajú pocítiť svoju prítomnosť už vyše 20 rokov. Nie je univerzálny spôsob ochrany pred zlom, môžeme iba skúšať čo zaberie. Už moja prastarká nosila zavesený na krku tzv.škapuliar. Bol to obrázok niekoho svätého na plátne, ku ktorému sa modlila každé ráno, keď si ho dávala na krk. Ako so písala vyššie, účinnejšie proti určitému človeku je nahradiť obrázok koreňom archageliky, znamená starí anjeli, čím iba vrátime čo sme dostali. Najprv skús túto jednoduchú. ale účinnú obranu a vytrvaj dlhšiu dobu. Zatiaľ.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)