English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 29.3.2024
Svátek slaví Taťána, zítra Arnošt.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Indiánský horoskop
Indiánský horoskop přisuzuje lidem vlastnosti zvířat.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Byla jsem drak".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Byla jsem drak

Elwing
20.01.22
15:55
Nereg.

IP: 195.113.192.*
Byla noc, trápilo mě zdraví a nemohla jsem usnout. Naprostá depka. Najednou koukám – ocitla jsem se v jeskyni, osvětlené pochodněmi. Jednu stěnu jeskyně tvořilo moře. Venku byla noc.
Vtom vidím, jak strop jeskyně začal klesat a chystal se mě rozdrtit. Zároveň voda začala stoupat a chystala se jeskyni zatopit. To bych se utopila. Protože jsem ale tušila, že je to sen, napadlo mě, že bych se mohla přenést na nějaké utěšené místo. Vtom mi ale v hlavě promluvil hlásek: „Jestli to uděláš, nikdy se té úzkosti nezbavíš.“
Ale co teď?? Jak se honem zachránit??
A vtom se země stal drak. Opeřený drak, rozpětí křídel aspoň deset metrů. Barva peří šedá, černá, stříbřitá a bílá. Silnými křídly jsem rozrazila strop jeskyně a mezi gejzírem hlíny, kamení a sprškami jisker jsem vylétla vzhůru. Byl to úžasný pocit! Chvíli jsem letěla nad krajem, mávala křídly a byla jsem krásný, silný a svobodný drak!
Nade mnou tmavě modré noční nebe a na něm stříbrozlaté hvězdy. Pode mnou divoká horská krajina. Pohoří s malými zalesněnými vrcholky a průrvami mezi úbočími tak úzkými, že končily v temnotě a nebylo ani vidět jejich dno.
„Mohla bych někde přistát,“ napadlo mě. A vzápětí jsem uviděla na jednom vrcholku mýtinu. Přistála jsem a podívala se dolů. Čekala jsem, že uvidím dračí pařáty, ale místo nich jsem měla ženské nohy tak pěkné, jaké jsem nikdy neměla. Na sobě jsem měla bílý třpytivý háv a dlouhé zlaté vlasy skoro až ke kyčlím, jako nějaká víla nebo elfka.
Cítila jsem hluboké štěstí a harmonii, jako bych byla přímo stvořená z těchto pocitů. A taky vědomí síly a bezpečí. Vlastními schopnostmi jsem překonala nebezpečí smrti. Ten sen mi říkal: „Když jsi v ohrožení, bojuj jako drak! Sílu na to máš. A až budeš v bezpečí, pak můžeš být laskavá, šťastná a vyrovnaná.“
Do teď mi pomůže, když si vybavím tu sílu ve svých pažích… nebo křídlech?... když jsem rozbila strop jeskyně a svobodná a silná jsem letěla proti noční obloze.

 
Lo-Pan
29.05.22
17:21
Nereg.

IP: 85.163.231.*
Moc pěkný sen. Takových ti přeju více.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)