English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
POZOR! Naše výklady nemusí fungovat podle očekávání, pokud máte ve svém prohlížeči blokované reklamy.
Stránka byla upravena programem, kterým blokujete reklamy. Chcete-li mít jistotu, že vaše věštba nebude nijak ovlivněna, vypněte prosím blokování reklamy našeho webu.
Více informací zde.
Dnes je sobota, 3.6.2023
Svátek slaví Tamara, zítra Dalibor.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 3.6.2023
Svátek slaví Tamara, zítra Dalibor.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Byla jsem drak".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Byla jsem drak

Elwing
20.01.22
15:55
Nereg.

IP: 195.113.192.*
Byla noc, trápilo mě zdraví a nemohla jsem usnout. Naprostá depka. Najednou koukám – ocitla jsem se v jeskyni, osvětlené pochodněmi. Jednu stěnu jeskyně tvořilo moře. Venku byla noc.
Vtom vidím, jak strop jeskyně začal klesat a chystal se mě rozdrtit. Zároveň voda začala stoupat a chystala se jeskyni zatopit. To bych se utopila. Protože jsem ale tušila, že je to sen, napadlo mě, že bych se mohla přenést na nějaké utěšené místo. Vtom mi ale v hlavě promluvil hlásek: „Jestli to uděláš, nikdy se té úzkosti nezbavíš.“
Ale co teď?? Jak se honem zachránit??
A vtom se země stal drak. Opeřený drak, rozpětí křídel aspoň deset metrů. Barva peří šedá, černá, stříbřitá a bílá. Silnými křídly jsem rozrazila strop jeskyně a mezi gejzírem hlíny, kamení a sprškami jisker jsem vylétla vzhůru. Byl to úžasný pocit! Chvíli jsem letěla nad krajem, mávala křídly a byla jsem krásný, silný a svobodný drak!
Nade mnou tmavě modré noční nebe a na něm stříbrozlaté hvězdy. Pode mnou divoká horská krajina. Pohoří s malými zalesněnými vrcholky a průrvami mezi úbočími tak úzkými, že končily v temnotě a nebylo ani vidět jejich dno.
„Mohla bych někde přistát,“ napadlo mě. A vzápětí jsem uviděla na jednom vrcholku mýtinu. Přistála jsem a podívala se dolů. Čekala jsem, že uvidím dračí pařáty, ale místo nich jsem měla ženské nohy tak pěkné, jaké jsem nikdy neměla. Na sobě jsem měla bílý třpytivý háv a dlouhé zlaté vlasy skoro až ke kyčlím, jako nějaká víla nebo elfka.
Cítila jsem hluboké štěstí a harmonii, jako bych byla přímo stvořená z těchto pocitů. A taky vědomí síly a bezpečí. Vlastními schopnostmi jsem překonala nebezpečí smrti. Ten sen mi říkal: „Když jsi v ohrožení, bojuj jako drak! Sílu na to máš. A až budeš v bezpečí, pak můžeš být laskavá, šťastná a vyrovnaná.“
Do teď mi pomůže, když si vybavím tu sílu ve svých pažích… nebo křídlech?... když jsem rozbila strop jeskyně a svobodná a silná jsem letěla proti noční obloze.

Lo-Pan
29.05.22
17:21
Nereg.

IP: 85.163.231.*
Moc pěkný sen. Takových ti přeju více.

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)