English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



Ravatan
28.09.21
10:29
Nereg.

IP: 5.101.179.*
Dobrý den, mohla byste se prosím podívat do karet, co mě čeká v blízké době v osobním životě/lásce ? Proč se mi pořád nedaří, co dělám špatně ? Jsem dlouho sama, ráda bych našla kamaráda alespoň do začátku, co podrží. Zkoušela jsem seznamky, ale tam je samý úchyl a začala jsem jezdit na kole, ale mám dojem, že chlapy vůbec nepřitahuju, a to mi každý říká, že jsem kus pěkné ženské ... Děkuji moc za Vaše úsilí. Míša, 18.5.1987
 
Hermit
01.10.21
20:39
Reg.17.7.21

Milá Míšo,
Nejspíš neděláte špatně nic, to jen doba a lidi v ní se mění - pozoruji, že stále více lidí, hlavně mužů přestává mít zájem o známosti a žití ve vztahu. Seznamky bych hned tak nezavrhovala, sama mám s nimi docela dobré zkušenosti, ale chce to opatrnost. A ve vzhledu to opravdu není.
Já mám stále v pravém palci a zápěstí zánět šlach, a tak se mi špatně píše a míchá karty.
Karty máte:
12/Viselec - 8/Síla - Rytíř Mečů - 4/Poháry... .
No, po pravdě řečeno, to na nějaké brzké seznámení a zamilování nevypadá. Viselec ukazuje, že cítíte nudu ve svém životě, pasivní prožívání, stagnace... .rutina a všednodennost, co vás ubíjí... ..Následuje karta opačná - Síla, ta ukazuje, že se z toho během podzimu vyhrabete a ten stereotip vás opustí. Přichází totiž Rytíř Mečů - to je převaha rozumových aktivit, city jdou k "ledu"... ..zřejmě se budete zaobírat něčím, co vás na čas odvede od citových potřeb. Na konci roku se to všechno usadí a částečně vyrovná, i když i 4 Poháry je o pasivitě a váhání... ..
Podle mého pohledu karty nechtějí momentálně něco zbytečně slibovat. Střídá se tu období pasivity, což je teď, pak horečný přiliv sil, a pak opět upadnutí do nostalgie a snění... .
Na vašem místě bych teď potřebu nového muže na cca 2 měsíce odložila, může se jednat i o problém s vaší celkovou kondicí, je tady všechno v pořádku? Nemáte něco zdravotně vyřešit?
Zdraví Hermit
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)