English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



kreta
28.08.21
16:05
Reg. před 2016

Dobrý den. Já už se jednou ptala, Poustevnice. A nechci se ptát na to samé. Jen je to pro mne životní věc. Prostě je všechno zlé, až tak zlé, že jsem byla metr od projíždějícího vlaku... .
Nechci rezignovat... ., ale všechno co dělám nikam nevede. A každý den je všechno jinak... .jako na tobogánu.
Ptala jsem se na bydlení. Vyšlo, že tam nějaká ztráta bude... ., ale jaká.
Mám byt o který vlastně teď přicházím, pokud to dopadne nejlépe, stejně nebudu majitel, ale budu si jej moci za nějakou dobu koupit, pokud mi ovšem někdo dá hypotéku. Takže tady je pro mě ztrátou i to, že v katastru už bude jiný majitel i když k tomu bytu nějaký vztah budu mít... .
Ale ještě důležitější je ztráta domu. Kupovali jsme jej s ex, který jej prodal firmě u které jsme měla předkupní právo a platila nájem, ale loni jsem se dostala do situace, kdy už nebylo na žádné platby a tedy jsem v situaci, kdy mám dojem, že na poště leží už soudní vystěhování. A ten dům je pro mne vším, cítím, že jsem svázána energií..a je to pro mne motivace něco udělat proto, aby byl někdy můj... ..v minulosti jsem měla předtuchy, kdy jsem cítila, že něco končí... .., ale tady ten pocit nemám... .I když nevylučuji změnu, ale dobrovolnou, až se např. najde muž se kterým budu chtít být... asi mi rozumíte, prostě, že to bude moje rozhodnutí až přijde čas. A ne teď a násilím...
Tak Vás chci moc poprosit ještě o nahlédnutí do karet. Prostě jsem opravdu zoufalá... nemám nic, nikoho... a momentálně ani šanci si vydělat míň než minimum, protože jsem spadla do drápů exekutorů a teď mi hrozí insolvence... ., tak ani s naplánovaným podnikáním nemohu počítat.
Chtěla bych se tedy znovu zeptat konkrétněji... .budu dále žít v tom domě ve kterém nyní žiji... .případně co mi karty radí (snažím se se situací rvát, ale cokoliv udělám je špatně)
Samozřejmě bych se ráda zeptala na vztah s mým ex (jak se bude vyvíjet... .je to logický dotaz, mám s ním 12 letého syna- nejde nutně o to, aby se chtěl vracet... .ale prostě v životě ho mám, nejde zavřít dveře) Zatím škodí
A syn by si logicky přál, aby vše bylo jako dřív.
Ale jestli se Vám na to nechce odpovídat... není to tak podstatné... .jako moje existence (pro syna)

20.9.1970
 
Hermit
30.08.21
19:42
Reg.17.7.21

Milá Kréto,
už si nepamatuji, co jsem vám napsala, ale vzpomínám si na váš dotaz, plný beznaděje.
Chlapy nechte chlapama, na programu jsou podstatnější věci. Syn je dost velký, aby tomu nějak porozumněl, že teď návrat táty není pořadu dne.
Pokud jste tedy opravdu stála "metr od vlaku" - a já vám to věřím, tak tady je možná jen jediná rada - obraťte se na centrum krizové intervence, které sídlí v Bohnicích v léčebně - telefon je: 284 016 110 volat se může kdykoliv i v noci... ..tam řekněte, jaké jste měla nutkání a oni vás podle bydliště už nasměrují k lékaři. Nepište mi, že nejste blázen... ..nejste, ale tohle je moc vážné a jde vám o život a synovi o mámu... ..co by si tady počal... ..
Tento stav musí řešit odborník, i když si teď myslíte, že už to nikdy nezkusíte... ... nevíte totiž, kdy by to mohlo přijít zase. Tak tam prosím vás urychleně zavolejte, ano????
Ohledně toho domu: tak podle karet soudím, že z byste z toho mohlo vybruslit, s odřenýma ušima, ale možnost naděje, že tam zůstanete tu je. Sice oškubaná jako borůvka, ale není to zcela beznadějné.
Tak mi hned napište, jak jste pořídila, myslím na vás.
Hlavně nehledejte žádného chlapa, teď jste ve velmi vážném psychickém stavu a všechno kolem chlapů by bylo špatně. Synovi řekněte, že jste onemocněla a musíte se léčit, abyste se vzchopila. Chlap škodí, ale to neřešte, škoda sil... ..POkud chce syn k němu - tak bych mu nebránila.
Přeji vám hodně sil a držím palce.
Hermit
 
kreta
23.10.21
15:18
Reg. před 2016

Dobrý den paní Hermit.

Děkuji... .

K mé otázce, kdy pomýšlím nad smyslem svého bytí... .vím, že to myslíte dobře. Ale obávám se, že v těchto věcech psycholog a nebo psychiatr je zbytečný... .
Situace, kdy lidé neví kudy kam a řeší existenci, kde budou žít, bydlet, jíst... tohle nevyřeší psychiatr. Sama za sebe můžu říct, že jsem na sebe pyšná, protože jsem se vyrovnala s věcma se kterýma lidi chodí za odborníky... jde jen o to si to v hlavě poskládat.
Ale na finanční a existenční problémy sama nestačím, tady snad pomůže jen vyhrát ve sportce... pro někoho, kdo se do něčeho podobného nedostal... .je bizardní, co se tady děje a zákony to umožňují... .

No nicméně, zatím se s tím rvu... je to čím dál horší.
Teď jsem se upnula na novou práci a na to, že tu je malý syn a doufám, že tak jako to vždycky v mém životě bylo, že úúúúplně na poslední chvíli, během toho "pádu" potkám nějakou větev a nebo kořen a zachytím se... .

Stále tedy doufám, že vyjdou Vaše předpovědi a že si alespoň nějak "zahráním" možnost dál žít v domě, který miluju a který nebyl a není můj. (vlastnil ho můj ex a pak jej prodal firmě, která mi ho pronajímala, než jsem bohužel přestala mít na nájem)

Na to se znovu nechci ptát, ale vše se teď odvíjí od toho, jak teď úřad (soud).
Byl na mne podán návrh na insolvenci a já stále řeším jak z toho ven. Možnost tu je. Přijdu o byt, který byl pro syna a který jsem pronajímala. Přijdu o něj zcela a nebo jen na čas (možnost zpětného vyplacení-zpětný leasing)
Ale otázka: Jak to dopadne? Podaří se insolvenci zastavit, tak abych byla schopná žít normálně a mít možnost vydělané peníze šetřit. (pokud dojde na nejhorší, byt půjde do dražby a já o nějaké hypotéce budu moci uvažovat až za 9 let a to jsem už v důchodu)pokud by to dopadlo, vyplatí se bytem dluhy a já jsem čistá a za 4 roky můžu řešit hypotéku.

Děkuji za odpověď a za to, že jste... .
 
Hermit
28.10.21
16:58
Reg.17.7.21

Ale samozřejmě, že to žádný psychouš ani dochtor nevyřeší, ale vyřeší tu vaši rozkolísanost a fyzickou schránku, kterou potřebujete, abyste se uživila.
Hermit.
 
kreta
15.11.21
08:54
Reg. před 2016

A co říkají karty? Nyní? Podaří se insolvenci odvrátit (zastavit), budu 5 let "na dně"?! Ex mi bude neustále ničit život a vrátí mi ŘP.

Odpusťte... a´t už karty řeknou cokoliv... .
 
Hermit
15.11.21
21:09
Reg.17.7.21

Milá Kréto,
tak koncem října bylo vyhlášeno tzv. milostivé léto - odpuštění dluhů, takže karty nechte kartami a zítra hned jdětě na úřady, jestli do toho spadáte.
Být pět let na dně - tak jistě by vám nechali nějaké životní minimum ne? Nebo jsou to nějací gauneři, co pro ně zákony neplatí. Já jsem minule napsala, že naděje tu je - tak hned toho využijte a zjistěte si to "milostivé léto".
Přeji vám hodně klidu a ať se vám to podaří.
Hermit
 
kreta
18.11.21
03:01
Reg. před 2016

Hmmm, tak děkuji.
Já chtěla vědět co na to říkají karty...
bohužel peněz na to, abych šla na výklad nemám... .:-(

Co píšou v tisku vím. Dokonce se v zákonech orientuji... .bohužel na mne se milostivé léto nevztahuje. Nemám žádné závazky vůči státním institucím.
A ano nechají minimum... .., ale takové, že když jsem četla zkušenosti, dá se v tom "režimu" fungovat jen, když máte partnera a nebo rodinu... .
 
Hermit
19.11.21
07:42
Reg.17.7.21

Milá Kréto,
ale já jsem vám přeci napsala, že naději máte a vy to chcete zase asi znova a nejraději lépe. Abych tahala a tahala karty, až budou slibovat hory doly, to tu nedělám. Poradila jsem vám, jak jsem nejlépe věděla.
Už jenom na konec: pokud bych měla žít 5 let na mizině, ale pak bych měla od exe pokoj - za sebe vám říkám, že bych šla do toho. Jinak se to jen povleče dál a dál... .
Mějte se hezky a hodně zdraví
Hermit
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)