English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 15.7.2025
Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 15.7.2025
Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš.
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Biorytmus
Online výpočet vašeho osobního biorytmu.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:

Buď s těmi, kteří tě milují bezpodmínečně, ne s těmi, kteří tě milují pouze, když se jim to hodí.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Každá zrada se odrazí směrem ke svému strůjci. ”

Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Gardedáma je žena, která brání dívce, již provází, dělat věci, které nemohla za mlada dělat sama, protože ji provázela gardedáma.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

Markys89
12.09.20
11:38
Nereg.

IP: 94.66.221.*
Dobry den Wraith. Nedavno jsem se Vas ptala na svuj vztah v cizine, psala jste, ze to bude zivotni partner. Ja tomu dosud verila a i stale verim. Jen ted mame takove horsi obdobi. Priteli docasne zmenili prac. dobu (drive jsme pracovali stejne a tak spolu travili cas). Nyni ja jdu do prace, on skonci a jde za kamarady. Takze se vlastne vidime az doma v posteli. Cca 3 tydny zpet jsem zacala mit pocit, ze to mezi nami neni uplne ok. Pritel tvrdi, ze je to jen blbe obdobi, ze me miluje a o nic nejde. Ja samozrejme zacala dumat zda v tom neni jina... narovinu jsem se ptala, porad ta sama odpoved - ne neni, proto jsem s tebou... jen blbe obdobi. Je sice mozne, ze jsem ted citlivejsi a mozna premyslim nad blbostmi. V tydnu mi ale prisel anonym. Odesilatele neznam a ani nemam tuseni kdo by to mohl byt. Pritel me pry podvadi. Nic vic... zadne info kde a s kym nebo dukaz jako fotky, konverzace nebo cokoliv. Ted jsem z toho uplne rozlozena. Tak se chci zeptat, podvadi me pritel? Co ke mne citi? Chce jen nekdo skodit nebo co si mam myslet. Predem dekuji, ja 21.3.1989 a pritel 20.11.1989

Wraith
14.09.20
13:40
Reg.28.8.20

Dobrý den,
někdy jsou karty strohé, řeknou jen co v té chvíli máte vědět.
Nějaká osoba tam je, která se asi kolem něj motá, ale z jeho strany nevidím lásku, ani nijak špatné úmysly.

Teď v tuto chvíli.

Karty odpovídají vždy tak , jak to má člověk nastaveno nyní.

Vaše Wraith
wraithtarot.cz

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)