English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Andělské karty
Toužíte o komunikaci s anděly? Vytáhněte si andělskou kartu!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Opakující se sny o duších".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Opakující se sny o duších

Lenča123
27.09.19
18:04
Reg.27.9.19

Dobrý den, chtěla bych Vás moc poprosit o radu. Velmi mně trápí opakující se sny o duchách, které jsou pokaždé jiné,ale pocity jsou stále stejné. Už si nevím rady, proto se obracím na Vás, snad mi někdo poradí a poskytne nějaké informace. Je mi 26 let (děti zatím nemám) a pár let mně doprovázejí velmi emotivní sny ve kterých se vždy jiným způsobem objevují duchové. Pokaždé mně doprovází velmi silný až apatický strach, který mně poté ovlivní prožití celého dne. Pokusím se popsat aspoň sny, které dávají trochu smysl a ze kterých si pamatuji nejvíce.

1) tento sen se mi zdál dnes - byla jsem ve svém domě, kde bydlím s mamkou a najdou jsem cítila ten známí úzkostný a panický strach při pohledu na stůl kde jsem viděla jak se začíná hrneček samovolně pohybovat a já věděla, že nejsem sama. Doma jsem nebyla sama, byla tam semnou ještě mamka, brácha (který žije v Kanadě) a můj pejsek. Cítila jsem najednou hrozný vztek na mamku, že mi nevěří že jsou tady duchové. Zavřela se předemnou do koupelny a já ucítila nevysvětelné emoce - šílený hněv, agresi - začala jsem bušit do dvěří. Poté mi brácha začal říkat, že se tomu musím nějak ubránit (když mi to říkal tak se přitom balil věci). Řekl mi, že musím jet někam pryč a vyřešit to. Přitom jsem si v duchu říkala, že tady přeci nemůžu nechat pejska samotnýho v baráku (ale to už jsem bráchovi nahlas neřekla).

2) jiný sen se odehrával u babičky, kde jsem viděla za dveřmi stíny duchů. Opět šílený strach a opět mi nikdo nechtěl věřit, že jsou zde s námi.

3) další sen se odehrával na hřbitově, kde jsem je také cítila. Zde jsem byla sama.

4) Jednou se mi dokonce zdálo, že jsem byla něčím (negativním) posedlá a snažili se mě vymítit (tento sen se mi zdál pouze jednou)

Další sny si už do detailu nepamatuji, ale vždy byly na stejný princip.Napadla mě už i varianta, zda-li se mně nedrží nějaké dušičky z minulých životů. Jsem velmi často unavená a psychický vyčerpaná (ikdyž dostatečně spím). Skoro každý den cítím strach, že něco nezvládnu. Chtěla bych toto už nějak řešit,ale přiznám se, že vůbec nevím jak.




 
L.
11.08.21
09:33
Nereg.

IP: 78.80.0.*
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi na něco přišla? Děje se ti to pořád? Nemáš pocit, že by se něco dělo v domě i v realitě? Bouchání přicházející odnikud a jiné nevysvětlitelné věci? Nepřitahuje tě náhodou "duchovní" svět, nezahrávala sis např. s vyvoláváním duchů? Můžeš mít v domě geopatogenní zóny. Měla jsem skoro to samé co ty-sny o duchách v domě, vymítání, násilné a odporné sny - nechápala jsem, kde se to ve mně bere, do toho spánkové paralýzy. S odstupem let jsem zjistila, že se to dělo i jiným členům rodiny. Částečně pomohlo až přestěhování.
 
hns
12.08.21
07:11
Nereg.

IP: 89.24.46.*
Dotaz je dva roky starý.
Přestěhování někdy pomůže, pokud jsou duchové vázání na místo. Pokud jsou vázáni na osobu, pak ne. Zjistit, o který případ jde, je snazší než stěhování. A ještě snazší je aplikovat obecné metody, viz moje odpovědi v tématu Opakujicí se sen s duchem v domě a Živý děs můra.
 
L.
12.08.21
10:58
Nereg.

IP: 78.80.0.*
Vím, že je dva roky starý Myslela jsem, že i po dvou letech by tu mohla zavítat. Ale spíš už asi nezareaguje. Škoda, chtěla jsem vědět, jak to vyřešila.
Přečetla jsem si odkazy, které jste poskytl a něco by mne zajímalo. Pokud se mi zdá/nebo spíš mé "astrální tělo" (jsem plně při vědomí) mi něco doslova táhne tmou do rodného domu, kde je i přes snahu rozsvítit také neustále tma a vídám tam svou 9 let zemřelou babičku, která se mi snaží něco říct, někdy ukázat, někdy jen mlčí, tak jestli to mám brát jako něco, co je jen v mé hlavě nebo se může jednat opravdu o ní (nebo o někoho jiného)? Babičku ve snech vídá i další člen rodiny, taktéž je dům pořád ve tmě. Co to může znamenat? Ptala jsem se v jiných diskuzích a bylo mi řečeno, ptát se kdo je tvůrce snu. Když se na něco ptám, dpovědi nepřicházejí. V tom rodném domě se děly i jiné divné věci, ale nechci to vše vypisovat. Duchařské sny, paralýzy, klepání, zavírání dveří, které se mi děly hlavně v tom domě, jsou už pryč. Proto nechápu, co mě tam táhne (s babičkou jsme měly normální vztah, žádné neshody) a proč? Ty "sny" mám cca 1x do měsíce a když si myslím, že už nepřijdou, jsou znova zpět. Zaujalo mě čtení svatých textů, o kterém jste psal. Babička byla věřící, proto doufám, že kdyby ty stavy nepřestaly, zkusím i tohle, pokud se jedná o ní. Co si mám pod tím ale představit? Je zapotřebí kněz, nějaký rituál nebo jde jen o prosté přečtení textů a o jaké texty se jedná? Pardon, že se ptám jako hotentot a také se omlouvám, že to nesouvisí s tématem. I přesto, mohl byste mi, prosím, poradit co s tím? Nebo to nechat být? Děkuji.
 
hns
13.08.21
08:03
Nereg.

IP: 89.24.46.*
To, že se málokdo sám ozve s tím, že mu něco pomohlo, je standard. Maximálně se ozve, když problém přetrvává. Nebo ne a obrátí se na někoho jiného.
Tento druh snů se zemřelými příbuznými znamená jediné - mají potíže a je třeba jim pomoci. Tvůrcem snu jsou tedy v tomto případě oni. Možností pomoci je víc, každá duchovní tradice má nějaké. Pokud znáte jména těch osob, je to lepší. Lze za ně nechat např. odsloužit mši, u nás dříve běžná věc.
Tma znamená, že tam přetrvává negativní karma; je tam nevyřešená situace, která čeká na příbuzné, aby ji vyřešili. Sama od sebe se nevyřeší. Respektive ano, ale většinou až po hodně dlouhé době, dané karmou osoby, která se stala duchem, ale příbuzní, kteří neudělali, co měli, si sami vytvoří negativní karmu úměrně příbuzenskému vztahu. Hlavní povinnost má nejstarší syn, pak mladší synové, nejsou-li, pak dcera/y, pak další mužští potomci sourozenců zemřelého, pak ženští potomci, pak vzdálenější příbuzní. Problém je, pokud nejsou příbuzní žádní. Pak to může udělat kdokoli a ten pak z toho má velké zásluhy. U nás to dělají některé "duchařské" skupiny, např. EPRV777 pana Drábka. Používají k tomu římskokatolický rituál a zvou všechny duchy z okolí, kteří chtějí být odvedeni. Uvádějí, že někteří místní duchové to odmítnou, ale někdy zase přijdou jiní ze širšího okolí. Je to totiž dobrovolné.
Ty uvedené texty - Mahá karunikáčitta dháraní, Ušníša vidžaja dháraní, Vadžranakhí dháraní, Vadžravidárana dháraní, Sitátapatra dháraní, atd. - jsou z buddhistické mahájánové tradice a osvědčily se po generace. Můžete si o nich přečíst na netu. Na Youtube apod. jsou i v audio verzích. Umístěte některý z nich v daném místě. Ještě lepší je hlasitá recitace na tom místě a nakonec říct: "Výsledek věnuji osobám (jména) a tomuto místu pro očištění."
Některé ty texty uvádějí, že se má udělat konkrétní obřad a pak recitovat ten text, ale recitace je účinná i sama o sobě. V buddhistických zemích tím zaměstnávají kněze či mnichy a dary za to jsou zdrojem jejich obživy. V Japonsku je to velký "průmysl" a kláštery jsou díky tomu dost bohaté. U nás je ale buddhistických mnichů znatelně méně. Je proto třeba použít, co je dostupné a tato metoda recitace je zřejmě nejjednodušší a zároveň nejprospěšnější všem, kdo text slyší. Je součástí i osobní duchovní praxe. Kdo s nimi získá osobní zkušenost, posílí svou víru a zkvalitní svůj život. Doufám, že se mi podařilo téma trochu osvětlit. Namo ratna trajája.
 
L.
16.08.21
11:11
Nereg.

IP: 78.80.0.*
Díky za odpověď. Chápu, ale mohla dát vědět. Doufejme, že je už v pořádku. O to šlo především.
EPRV777 znám, ale co vím, na dálku duše nedovádí. K tomu, o babičku ani jít nemusí, ale třeba je za tím někdo úplně jiný. Kdo ví. O dům jsme přišli vinou člena rodiny a už v něm nežijeme a nejde se do něj tedy reálně dostat. Co vím, je v rekonstrukci a současný majitel ho chce pronajímat.
Včera jsem měla opět po usnutí "sen", který vždy začíná stejně (trvá to přes 20let) - mám obyčejný sen, který je v tmě a nějaké bytosti na mě útočí, znehybňují/znásilňují, berou mi energii nebo mi působí strach. Někdy slyším hučení v hlavě a bolest v těle, jsem ve tmě. Pak se ocitám mimo tělo buď v mém nynějším pokoji nebo mě něco táhne právě do rodného domu, prolétávám skrz pokoje nebo se setkávám s babičkou (pouze poslední roky). Včera jsem se s ní ale nesetkala, jen mě něco táhlo napříč celým naším bývalým bytem. Vždy ráno po těch stavech jsem úplně bez energie a rozlámaná, i když spím třeba 9h. Někdy si říkám, jestli nemám na sobě zase nějakou entitu. Nezlobte se, nejspíš píšu nepochopitelně, ale je toho mnohem víc, co se dělo a co jsem zkoušela.. Mohl byste, prosím, napsat, proti čemu jsou texty zaměřeny nebo k čemu konkrétně slouží (ochrana, štít, odvádění)? Přesný překlad jsem nenašla. Mám v úmyslu se je naučit zpaměti a pronést, až budu zase s babičkou nebo v rodném domě. Chtěla bych ale vědět, co texty znamenají. Nechtěla bych si ještě více zavařit pronášením neznámých textů, se kterými bych si mohla do života pozvat něco mnohem horšího než doposud. Snad chápete. Děkuji za váš čas a rady.
 
L.
16.08.21
12:30
Nereg.

IP: 78.80.0.*
Díky za odpověď. Chápu, ale mohla dát vědět. Doufejme, že je už v pořádku. O to šlo především.
EPRV777 znám, ale co vím, na dálku duše nedovádí. K tomu, o babičku ani jít nemusí, ale třeba je za tím někdo úplně jiný. Kdo ví. O dům jsme přišli vinou člena rodiny a už v něm nežijeme a nejde se do něj tedy reálně dostat. Co vím, je v rekonstrukci a současný majitel ho chce pronajímat.
Včera jsem měla opět po usnutí "sen", který vždy začíná stejně (trvá to přes 20let) - mám obyčejný sen, který je v tmě a nějaké bytosti na mě útočí, znehybňují/znásilňují, berou mi energii nebo mi působí strach. Někdy slyším hučení v hlavě a bolest v těle, jsem ve tmě. Pak se ocitám mimo tělo buď v mém nynějším pokoji nebo mě něco táhne právě do rodného domu, prolétávám skrz pokoje nebo se setkávám s babičkou (pouze poslední roky). Včera jsem se s ní ale nesetkala, jen mě něco táhlo napříč celým naším bývalým bytem. Vždy ráno po těch stavech jsem úplně bez energie a rozlámaná, i když spím třeba 9h. Někdy si říkám, jestli nemám na sobě zase nějakou entitu. Nezlobte se, nejspíš píšu nepochopitelně, ale je toho mnohem víc, co se dělo a co jsem zkoušela.. Mohl byste, prosím, napsat, proti čemu jsou texty zaměřeny nebo k čemu konkrétně slouží (ochrana, štít, odvádění)? Přesný překlad jsem nenašla. Mám v úmyslu se je naučit zpaměti a pronést, až budu zase s babičkou nebo v rodném domě. Chtěla bych ale vědět, co texty znamenají. Nechtěla bych si ještě více zavařit pronášením neznámých textů, se kterými bych si mohla do života pozvat něco mnohem horšího než doposud. Snad chápete. Děkuji za váš čas a rady.
 
L.
16.08.21
13:31
Nereg.

IP: 78.80.0.*
Omylem odesláno 2x.
 
hns
17.08.21
09:36
Nereg.

IP: 89.24.46.*
Nejspíš máte nějaké přivtělené entity. Neumím si představit, co jiného by to bylo. 20 let a žádné zlepšení?
Přečtěte si, co radím uživatelce Empatka v tématu Živý děs můra.
Ty dháraní jsou součástí súter, kde je popsán jejich účinek. Je mnohostranný - jak odstranění negativních vlivů, tak navození pozitivních. Nazpaměť se je učit není třeba, stačí je mít napsané a číst je, není v tom co do účinku rozdíl.
Doslovné překlady dháraní se většinou neuvádějí. Jedná se o vzývání různých podob a emanací Buddhy či jeho šakti (Tárá, aj.) na pomoc.

General Translation of the Great Compassion Mantra (Mahákarunikáčitta):

Adoration to the Almighty One.
Adoration to the noble Avalokitesvara, bodhisattva, the Great Compassionate One.
I continually adore the One who Dispels all Fears,
O noble Avalokitesvara, to You adoration, O Nilakantha.
I shall clearly sing the ‘heart’ dharani for the sake of all beings, for it is pure and serves all purposes for all beings, as it purifies the path of soul existence.
Therefore, Lord of Radiance, World-Transcending One.
Come, come, great bodhisattva, descend, descend.
Bear in mind my heart-dharani.
Do, do the work in our souls.
Hold fast, oh Victor, oh Great Victorious One.
Hold on, hold on, oh Lord of the Dharani.
Move, move oh my immaculate image, come, come.
Destroy every poison.
Quick, bear in mind, quick, quick, descend, descend.
Enlightened being, O enlightened being, enlighten me, enlighten me.
Oh merciful, My Lord, appear unto me. To You who sees our all, amen.
To the Great Lord, amen. To the Great Lord in Yoga, amen.
To my Lord, amen. To the Varaha*, amen.
Adoration to the Triple Gem.
Adoration to the noble Avalokitesvara bodhisattva, amen.
 

L.
17.08.21
17:53
Nereg.

IP: 78.80.0.*
Přivtělené duše možná mám, možná ne. Včera jsem se dívala na video na YT o přivtělených duších a prý je má každý druhý člověk, není to neobvyklé.
15 let jsem to neřešila. Naučila jsem se s tím žít. To až v posledních 5 letech jsem se učila lucidně snít a "astrálně" cestovat s tím, že se ty stavy naučím ovládat, ale nějak se mi to nedaří. Teď k tomu přibyla i babička a rodný dům... ze kterého jsem paradoxně neustále utíkala(ve snech), ještě v době, kdy jsem tam žila. Nedobrovolné vytahování z těla mám už od 14 let. Myslela jsem to tak, že bych ve stavech/snech, kdy jsem vědomá a nemohla bych použít papír s textem, stačilo by ho říct/vyslovit v duchu zpaměti(možná by to bylo účinnější). Píšu to nesrozumitelně, možná mi rozumíte. Včera jsem měla ten sen zase. Je pro mě dost zarážející, že je průběh pokaždé skoro stejný, jen s obměnami. Texty si napíšu a naučím se je raději i zpaměti. Dám vědět, jestli pomohly. Opatrujte se a děkuji vám. Liz
 
hns
17.08.21
20:17
Nereg.

IP: 89.24.46.*
Rozumím, ale účinek je stejný v bdělém i snovém stavu. Zapamatovat si tyto texty je však příznivé. Také si můžete přečíst o Avalokitéšvarovi, abyste měla představu, kdo to je, zvlášť pokud budete používat Mahákarunikáčitta dháraní, podle mě nejvhodnější, s nejširším spektrem účinků z těch, co znám.
Stejný průběh snu znamená připomínání nevyřešené situace.
Přeji vám úspěch. Rádo se stalo.
 
L.
17.08.21
21:17
Nereg.

IP: 78.80.0.*
Tím lépe :) Ano, už to vím, i když docela pozdě. Nechala jsem to zajít daleko, má chyba... Maha Karunika citta Dharani chci použít. Ještě jednou děkuji.
 
L.
07.06.23
15:32
Nereg.

IP: 78.80.0.*
Navštěvujete ještě tohle fórum/vlákno, uživateli hns?
 
dracizena***
21.06.23
21:45
Nereg.

IP: 178.255.168.*
Zdravím Lenčo... nejspíš mě zde už nebudeš číst, ale budou mě číst jiní... Základem čištění zbloudilých duší, které se nám pletou do život, je odvést si je vizuálně a doprovázet svou vizi světelnou modlitbou... Pomyslně si postav bílý sloup, ať vede, až do hvězd... tam jsou hvězdné dimenze které čekají na bloudící duše, zde na zami... Pomyslně do toho vizuálního sloupu vejdi a dokola si ámenuj a v živé vizi uvidíš, jak se z tvého těla uvolňují barevné balónky a stoupají sloupem vzhůru. Neztratí se, dostali díky tobě směr... Slovo ÁMEN je světelnou modlitbou, ale je třeba ji odříkávat dokola... najdeš mě na Fb ve sk. "sny+sny+sny"...
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)