English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 7.7.2025
Svátek slaví Bohuslava, zítra Nora.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.

jitule2222
13.02.19
11:44
Reg. před 2016

Dobrý den ,moc prosím.Jak to se mnou vypadá v nejbližší budoucnosti?Zdraví a práce.Jitka 7.3.1966.Moc děkuji předem

Mila123
13.02.19
19:48
Reg.15.1.18

zdravi nevypada moc pozitivne, pokud trpite chronickou nemoci muze nastat neocekava situace, která ale skonci dobře, pokud plánujete operaci nebo jiny lekarsky zakrok, bude uspesny... jinak karty radi davat pozor na to co jite a pijete..pro presnou odpověď potrebuji trochu vic informaci

jitule2222
14.02.19
09:11
Reg. před 2016

Jsem 3 týden na neschopence.Léčím se s ledvinami.Pracuji v penny,takže tam mám zimu a průvan na záda.Teď mi ještě podnik nezaplatil co měl,takže chci skončit.Zajímá mě co bude dál.Děkuji

Mila123
17.02.19
16:54
Reg.15.1.18

tak s tim zdravim karty ukazuji problémy na delší dobu, plus je pravdepodobne necekane zhorseni, nic hrozneho se nestane, ale tato situace vas ještě dlouhou dobu bude omezovat, jelikož budete muset vždycky davat vetsi pozor a pecovat se o zdravi vic nez předtím... co se tyka práce, budou vas ještě chtit vrátit zpet, budou nabízet něco za něco, jako lepsi podmínky a tak, nebo mozna tohle všechno budou nabízet místo toho aby vam něco vyplatili..ale karty radi odejit a hledat jinou praci, jelikož všechny sliby nebudou dodrzeny

jitule2222
18.02.19
13:11
Reg. před 2016

Moc vám děkuji :)

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)