English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 4.9.2025
Svátek slaví Jindřiška, zítra Boris.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 4.9.2025
Svátek slaví Jindřiška, zítra Boris.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Videnia nie sny ".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Videnia nie sny

Nik**a
06.12.18
23:11
Nereg.

IP: 85.237.234.*
Uz ako malá som tesne pred spanim dokazala vidiet vsetko navokol aj ked som mala zavrete oci.Vsetko to prestalo ked som si dala pauzu v zaujimani sa o duchovno , celkovo .2 roky dozadu som zacala viacej zit duchovne. Snazim sa byt dobrym clovekom a podobne . Jedno rano sme s priatelom videli akoby sa blizila burka no na radare nic nebolo a ked som sa zapozerala na oblohu videli sme rozne postavy ktore sa snazia dostat na zem, akoby kracali po skle a sledovali nas. Este v ten den som zazila stav osvietenia. Pri sustredeni na oblohu a prijati vsetkeho co mozem vidiet.Bol to sok prezivany v uplnom pokoji . Na oblohe som videla tvar/siluetu jezisa a nasledne ruzovu energiu ktora smerovala ku mne a nakoniec zastala,akoby cakala.Ked som vosla do bytu aby som povedala o tom priatelovi videla som pismo nebolo pre mna moc citatelne, bolo rozmazane no videla som cisla 42,11 a potom v osobitnom videni cislo 13 .. Neviem co presne tie cisla znamenaju a ako si to vylozit. Pravidelne vidavam straznych anjelov ako svetelne siluety ktore su v blizkosti ludi , videla som aj tmavu siluetu ktora mala okolo seba svetelnu ziaru a svietili jej oci. Nemam predstavu o aku bytost sa jednalo. A 3 dni dozadu asi..som mala videnie tvar bytosti ktora mala spicatu bratu a neposobila na mna ako zo svetla vedla nej bola zena s ludskou podobou ktora mala velmi vyrazne oci. Nasledne sa mi tam objavovali dalsie tvare jedna akoby mimo s otvorenymi ustami videla som postavu v tureckom sede a lotosovy kvet so strasne vela lupenmi ten sa mi rozlial do celeho obrazu a v nom nieco bolo to som zial ale nerozlustila. Bola by som rada keby mi odpovedal niekto kto mi vie povedat co to vsetko znamena a co si mam z toho zobrat ja .. pocas toho videnia ale mi neustale kolovala myslienka vsetko je v poriadku ktora ma akoby chcela upokojit aby som si to cele zhliadla. Mam aj ine skusensti ktore by som rada rozobrala s niekym kto ma aspon ako take odpovede. Vopred Dakujem za kazdu odpoved.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)