English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Když se jedny dveře zavřou, jiné se otevřou.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Všechny mé chyby se mi podaří napravit. ”


Myšlenky moudrých

Jirotka

Naše úsudky o bližních by nikdy neměly být prohlašovány s konečnou platností. Člověk je příliš složitý, než aby mohl být tříděn a vtěsnán do nějaké formule.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Podzemní bytosti a poslední sen".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Podzemní bytosti a poslední sen

Arjis
28.06.18
16:28
Nereg.

IP: 89.203.221.*
Nevím, jak přesně vyhledávat tyto věci ve snáři, a tak píši sem. Jsou to čtyři sny, které ve mně zanechaly citový "otisk".
1: Na zem z podzemí vylezly podivné bytosti. Vytáhli proti nim mladí nacisté, kteří selhali a bytosti obsadily město do pár hodin. Já jsem se schoval a ráno vylezl. Ihned mě našli a já jsem s nimi vysmlouval, že mě musí nechat žít, dokud nedosáhnu osvícení. Souhlasili a pak jsem se probudil.
2: Byl jsem v nemocnici bez východu. Všude byly malé kabinky. Do jedné jsem nahlédl a v ní byl viditelně nemocný člověk, který se sám ošetřoval, a tak to bylo i u dalších kabinek. Kolem chodila velmi zraněná sestřička, která vůbec nemluvila a jen plakala nebo naštvaně vrčela. Ukázala na výtah. Vešel jsem do něj a byl opravdu velký a tmavý. Trochu jsem se bál, a tak jsem vylezl. Sebral jsem odvahu a vrátil se zpět, ale výtah byl o něco menší a stál v něm můj kamarád z dětství. Byla tam tlačítka do různých pater, ale jen čísla 68, 5, 17 a 28, myslím, už přesně nevím. Zmáčkli jsme tlačítko "68" a jeli jsme dlouho nahoru. Nahoře byla tmavá chodba. Vešli jsme do jednoho z pokojů a tam byl můj pokoj z dětství. Sedli jsme si oba na postel a mluvili. Řekl jsem něco jako "jsi jen iluze" a on odpověděl "Ano, jsem. Právě sníš". Pak do pokoje vešel muž v bílém, byl docela starý, a řekl mi, že jsem snědl něco otráveného a teď pomalu umírám a přitom sním a blouzním. Pak řekl "Už se nikdy nemůžeš probudit" a do pokoje vtrhli ozbrojení lidé, kteří všichni vypadali stejně (pleš, černé oblečení a různé kovové tyče v ruce, zhruba kolem dvaceti let). Ihned jsem se snažil probudit. Trvalo mi to chvíli a okamžik před probuzením jsem ucítil, že si sebe v tom snu naprosto uvědomuji a vím, že je to sen. Pamatuji si ho velmi dobře, protože jsem si ho hned po probuzení zapsal. Byly asi tři hodiny ráno.
3: Sen hned poté, co jsem znovu usnul: Do města přišly svítivé a malé bytosti, které mohly měnit podobu na kteréhokoliv člověka. Jedna z nich se změnila do jedné dívky, která se mi na škole líbila. Ta proměněná bytost se mě snažila utopit a pak jsem se probudil.
4: Vše, co si pamatuji je, že jsem dělal trůn z klacků, mechu, listů a jehličí pro lesní královnu, která byla velmi krutá.

To je vše. Nevíte, co by ty sny mohly znamenat?
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)