English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Myslel to vážně?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Myslel to vážně?

NatyH
17.06.18
21:34
Nereg.

IP: 194.228.13.*
Dobrý večer,
Nevím zda to sem patří, ale začala jsem si psát ze spolužákem ze základky a nedávno mi napsal, že asi ke mě něco cítí. Že jsem fajn a tak...
Tak mě zajímá, zda to byla pravda a nebo jenom z legrace. Taky asi k němu něco cítím. Navíc se bojím dalšího odmítnutí a že nikdy nebudu mít první vztah :(. Děkuji moc :).
13.7.2001
 
Gama
19.06.18
13:53
Reg.4.1.18

No moje milá,když to neskusíš tak se to asi nedozvíš.Trochu odvahy do života.
Proč by nemohl v tobě najít zalíbení spolužák ze školy.Jsi Rak s ascendentem v býku ale žádnou bojovnost nevidím.Rak jde tři kroky do předu a dva honem blíže k ulitě.Zato býk nosí svou korunu hrdě vždy s hlavou vzhůru.Vždy se musím pousmát když takové kuřátko se bojí že už nebude mít vztah,moje milá ještě tě toho mnoho čeká.Nestrachuj se a šupky na něj amazonko.
 
yolkaa
20.06.18
08:44
Nereg.

IP: 90.182.37.*
Dobrý den,po 6 letech jsem stále zamilovaná do "bývalého&qu ot;přítele.Přála bych si,abychom byli opět spolu.Nikdy jsme spolu nežili a viděli se zřídka.Rozešel se se mnou loni v srpnu,ale stýkáme se dál.Nevím,co ke mně skutečně cítí.Když budu poslouchat řeč jeho dotyků,jsem si jistá.Ale pak jsou tu slova a ta kolikrát mrazí.Jsem vážně nemocná,nikdy mi nebyl oporou.Má smysl doufat,že se vše v dobré obrátí?Hodně se změnil,ale jiná žena v tom určitě není.
Chtěla bych být taky šťastná.
13.12.1977 a on 12.6.1984
 
kale
20.06.18
22:54
Nereg.

IP: 89.203.212.*
každý je svého štěstí strůjcem.Předpovědi a podobné věci jsou nesmysly.
 
Alena2222
22.06.18
00:21
Reg.22.6.18

Dobrý den, zajímalo by mě jestli muž do kterého jsem se zamilovala mě má rád nebo ke mě něco cítí a jestli to se mnou myslel vážně. Odstřihla jsem ho,jelikož mi přišlo, že mě využívá, ale chtěl by ještě šanci. Nevím zda v tom hrály roly jeho problémy.
Děkuji za odpověď
 
Gama
29.06.18
23:30
Reg.4.1.18

No, moji miláčkové, jedna věc je výpočet horoskopu jiná zase výklad karet nebo třeba run . Každý z nás dostává částečně zápis do osudu při narození které ovlivňuje třeba jméno nebo datum narození, posléze další zápis osudu je postavení hvězd v den narození ale i pokaždé když se s námi něco děje. V konečné fázi si ale osud tvoříme sami rozhodováním a emoce .Po každé každý výklad je 50 na 50 takže to mluví za vše . Jen jednou sem poznala bytost která co řekla vyplnilo se do posledního slova. Těchto bytostí je na světě velice málo asi jako šafránu a moc dlouho nežijí , je to jakási daň za to čím v životě jsou. Ona vždy říkala památnou větu že s osudem je to jako se silnicí na jejímž konci je rozcestí .Pojedeš v levo a jsi tu do sta let uhneš-li v pravo a máš to za sebou. A zrovna tak je to i s životem. Každý by měl jednat podle svého svědomí aby nikomu neudělal žádnou škodu, újmu ani zradu protože to nás odlišuje od zvířat. A aby nikdy nemusel ničeho litovat to totiž je promarněný čas v tomto životě tím vznikají karmické dluhy.
 
Věštírna-Magie
09.02.19
16:37
Nereg.

IP: 89.102.40.*
Chce to odvahu i kdyby nebyl váš poslední. Když to nezkusíte tak si to budete pořád vyčítat.
 

Tajra
25.08.19
21:21
Nereg.

IP: 89.102.40.*
Jděte do toho. Jinak na to budete pořád myslet.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)