English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Ruka Fatimy
Ruka Fatimy ukáže vaši schopnosti a povahu na základě jména či přezdívky.
více...
Koláček štěstí
Nechte se inspirovat tajemnou věštbou z koláčku.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



janab
14.06.18
08:26
Reg. před 2016

Dobrý den Koniku,chtěla bych se zeptat,jestli je ke mně upřímná moje kamarádka.Já mám pocit,že se chce kamarádit,jenom když ona něco potřebuje. Já 28.2.55 a ona 23.5.59. Koníku děkuji.
 
Koník
14.06.18
08:59
Reg.7.6.18

Dobrý den, mezi vám je plno aspektů, zaručujících přátelství,určité pouto a vstřícnosti,ovšem její Mars napadá vaší Venuši, můžete tedy občas cítit trochu nepříjemnou energii, taktéž plutonicky je napadána vaše Luna, v překladu vaše duše se poté může cítit manipulována a zneužita, taktéž Saturn v negativním aspektu na Merkur, ona na vás často může působit povrchně a vy pro ní zase moc vážná. Máte také občas chutě ji to vrátit na různé způsoby. Je potřeba se naladit na pěkné věci a nepouštet mezi sebe pocity, které vás vyčerpávají, hlavně dávat si pozor na manipulaci v podobě gest, kdy ona něco málo udělá pro vás a následně po vás bude chtít třikrát tolik až do té míry, kdy vás to psychologický unaví,naučte se vyhýbat situacím, kde cítíte že jste zneužívána a nedělejte nic, co by ona neudělala pro vás, vždy se pozastavte a všechno si promyslete, postupně tak vytvoříte energii, kdy se k sobě navzájem začnete chovat pěkně a vážit si jedna druhé.
 
janab
14.06.18
09:24
Reg. před 2016

Koníku,to teda žasnu,jak jste to dobře vyhodnotil,je to přesně tak,jak píšete.
Mohl by jste se prosíím ještě podívat co říkají planety-můžu očekávat něco pozitivního v os.životě-třeba nového partnera,upřímného,hodného.
Mockrát vám děkuje Jana.
 
Koník
14.06.18
09:54
Reg.7.6.18

U vás je teď dominantní aspekt Uran s Marsem, Je přímo na něm, to je obrovská energie ve všem co se týče originality, nápadů, vnuknutí,změn, elektroniky, automobilů, bude tam pěkně dlouho, doporučuji se v této oblasti realizovat, Pokud chystáte změny tv, auta, či jakékoliv podobné nápady,vesmír jen vám nakloněn jako nikdy dřív, přesto vy maté v nativním horoskopu Jupiter v blízkosti Uranu, za měsíc desátého vám Slunce tudy půjde, doporučuji si něco málo vsadit. Mohlo by z toho být něco hodně. Vztahy, to bude teď u vás též hodně na dlouho, ještě tento rok zaznamenáte změny ve vztahu, můžou být na jakékoliv úrovni, vnitřní apod, přesto nikoliv povrchní a od nového roku vám velmi dlouho bude přecházet Pluto přes Venuši, je to na roky, v této oblasti to bude sila. Potkáte či zažijete situace, které jsou velmi neobvyklé.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)