English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 29.4.2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav.
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět

Litujeme, odpověď v sekci věšteb zdarma můžou vložit pouze přihlášení uživatelé.

Pokud nemáte registraci na našem serveru zřízenou, můžete to zde napravit.

Jedná se o opatření proti zneužití a rovněž se připravuje zasílání odpovědí i na email tazatele.
Věříme, že to povede ke zkvalitnění služby. Děkujeme za pochopení.



The Lucky Strike
31.08.17
09:38
Reg. před 2016

Dobrý den,

mám pocit, že mě neustále provází smůla na vztahy Když potkám někoho, s kým si rozumím, není tam z mé strany žádná chemie nebo je nedostatečná k tomu, abych s tím dotyčným byla schopna rozvinout více než přátelský vztah, intimně se s ním sblížit. Když se do toho tlačím přes rozum a řeknu si, že bych tomu dotyčnému měla dát šanci, že by za to stál... tak to prostě nejde... nedokážu se přinutit. Mnohokrát jsem to zkoušela, ale nejde to.. :(.

A pak jednou (za dlouhý) čas potkám někoho, kdo mi "voní"... v mém mozku se něco stane a já toho dotyčného nejsem schopna dostat z hlavy.. Jenže těch pár vztahů, založených na "osudových pohledech z očí do očí" a fyzické přitažlivosti, mi nikdy dlouho nevydrželo... A navíc to vždy pěkně bolelo a já se pak dlouho trápila, když už se k té přitažlivosti připojily i city a ty vztahy pak skončily... A já toho dotyčného vždy nebyla schopna dostat z hlavy, dokud jsem (jak jinak než za dlouhé měsíce, ne-li roky) nepotkala někoho, kdo mě opět okouzlil... kdo mi "voněl"..

Tak se ptám... Budu vůbec někdy schopna mít dlouhodobý vztah, kde bude všechno? Láska, porozumění, souznění duší, chemie a fyzická přitažlivost?

Pokud budu mít štěstí a během svého života takový vztah najdu, kdy to zhruba bude? ... Je to tak, že do té doby, než najdu "toho pravého", někoho speciálního pro mě, budu muset políbit ještě hodně žabáků a zažít ještě hodně zklamání? ... Nevím kolik toho zklamání ještě unesu :(

A mám teď vůbec výhledově šanci zažít nějakou OBOUSTRANNOU, OPĚTOVANOU lásku? Kvůli tomu poslednímu už jsem se trápila dost dlouhou dobu, nechci být non-stop nešťastná..

Děkuji

Lucie, 30.7.1990
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)