English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Testy lásky
Klasické testy prozradí skutečnost.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Stendhal

Žárlivost vyžadujeme jenom od toho, na koho bychom mohli sami žárlit.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Anděl Metatron proti nočním můrám".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Anděl Metatron proti nočním můrám

evelia
03.02.17
21:40
Reg.16.6.16

Zdravím,
chtěla bych se podělit s moji nedávnou zkušeností.
Můj 7-letý syn, míval poslední dobou často noční můry, které rozhodně neviděl v žádné televizi apod.Opravdu horory, které si dobře pamatoval i po probuzení ještě cítil... Ostatně, noční můry jsem mívala a občas mám i já, ale již jen občas.I můj otec je míval také, tudíž v genech :-)... Ale u mého syna v tak nízkém věku, takové děsivé sny jsem neměla. Syn se většinou ze sna probudil a přišel s pláčem ke mě do postele, někdy i v bdělosti nebo nechtěl již spát, atak se nevyspal pořádně a celý spací režim se rozházel. K tomu s jeho strachem opět temné sny přicházely. Snažila jsem se mu pomoci a utnout to dokud se z toho nevyvine nějaký větší problém. Nedostatek spánku a kolotoč kolem toho... Ani já se kvůli synovo stávání také dobře nevyspím.
Neodbyju ho, že to jsou "jen sny",aby na to zapoměl.On to ze sebe potřebuje dostat. Několikrát před spaním jsme se pomodlili "Andělíčku můj strážníčku"... Uklidňovala jsem ho, že není sám,andílky u sebe má.Ve snech se má přestat bát,být připraven na vše,být silný,ikdyby cokoli, protože tyto špatné sny se živí právě ze strachu.Ve skutečnosti se mu nic nestane, takže největší moc má on sám. A ikdyž se on změní v "ninju" a ztrácí sebedůvěru poté, co se mu ty temné postavy vysmívají,jak mu stejně ublíží, tak ať si moc přeje se vzbudit anebo přeměnit sen.Silnou vlastní vůlí to jde.Třeba i smířením,ignorací takových snů.Protože boje,ty vysilují a po probuzení se nebude cítit vyspalý. Vím, že sny se nějakým i bizardním způsobem zrcadlí z běžného života a nejdůležitějšími důvody jsou myšlenky nebo nějaké zbytečné strachy... Ale přiznávám, že to co mi občas vyprávěl bylo přes čáru děsivé na 7-miletého i dospělého... Nedávno se mu například zdálo o mě, jako o falešně milé mamince, která se nečekaně změnila ve zlou vraždící čarodějnici, co mu ukousává kus tváře... Chvíli chudák nevěděl,zda je ještě ve snu, když mě viděl...
Upozorňuji, že hloupé filmy opravdu přepínáme a on sám i při reklamách na blbosti zavírá oči,abychom to dali rychle pryč a celkově i zlé zprávy on sám nesnese. Je na ty zlé věci prostě více citlivý, má asi strach, že se to může stát.
Intenzivně jsem na to myslela,že mu musím pomoci jakkoli, že takhle to dál nejde. S psycholožkou, cokoli...
Nedávno v noci měl opět nějaký zlý sen,já zcela rozespalá v posteli mu řekla,ať jde ke mě, hladila ho po čele a klidným hlasem připomínala v nouzi anděly,ať se již ničeho nebojí, věří a nevím co ještě... Byla jsem natolik rozespalá, že jsem mluvila z posledního a již nevím zda už jsem pokračovala ve snu nebo jsem to říkala skutečně já. Ráno o víkendu jsme se probudili a šli snídat atd... Nějak jsem si vůbec nevzpomenula, co bylo v noci. Až do té chvíle, kdy jsem se na internetu opět začala zajímat o sny a narazila jsem i na abecedu andělských jmen. Najednou jsem zahlédla v tom množství jmen "Metatron". Uvědomila jsem si najednou hned, co se v noci dělo.
Jak jsem se syna s láskou, v pocitu skoro beznaděje snažila uklidnit anděly, sama jsem při ležení prosila anděla Metatrona, aby mu pomohl se sny. "Prosím anděli Metatrone pomož synovi zbavit se zlých znů."... Asi jsem to i opakovala. Jen nevím zda nahlas nebo ve snu, v duchu...
Nechápu to, třeba se mi to zdálo, a tohle jsem říkala skutečně já??
Ano, poprosit anděly o pomoc při nouzi ano, ale to jméno já nikdy neslyšela,prostě jsem ho neznala vůbec a vyslovila jsem ho já. Jak jsem mohla vyslovit jméno "anděli Metatrone?" A je to vůbec anděl?... Neskutečně já, která se hlouběji andělama nijak nezabývala a jména již vůbec ne. Pouze, které pamatuji jsou Michael, Gabriel, Rafael...
Ta prosba byla tak automatická, jako bych Metatrona znala vždy, šlo to v tu noc samo od sebe z mích úst, jako bych to ani nebyla já, ale byla :-)
To uvědomění mě zcela fascinovalo a cítila jsem nesmírný klid. Přesto jsem se zeptala syna, když ke mě v noci přišel, co si pamatuje. Pamatoval, že si ke mě přišel lehnout a modlili jsme se k andělům a zas usnul.
To mi ale stačilo a šla jsem na internet hledat jméno Metatron. Po všem přečtením o něm mi to začalo dávat dokonalý smysl, vše do sebe zapadalo. Chtěl nám pomoci, nemohl se už na to dívat :-)
Ten den jsem snad i zářila. Syn klidný, já i vypadala nějak líp,šťastně :-) Nakonec jsem děkovala jsem Metatronovi za jeho přítomnost, prozření... Sny se od té doby víc sklidnily. Samozřejmě musíme tomu sami pomoci, ale víme,že tu nejsme úplně sami a to nám dává sílu :-)
Ten den mě napadly různé varianty, jak ty zlé sny odhánět... Například je nakreslit, rozloučit, poslat někam... a roztrhat je přímo do koše.I to pomáhá :)
Já nebyla nikdy 100% věřící a i na ty anděly se dívala, jakože bůh ví, jak to je... Ale každopádně to velmi uklidňuje, naplňuje a někdy až zamrazí. Každý věří, čemu chce a víra tvá tě uzdraví. Vždy jsem věřila, že něco většího je a člověk je toho součástí. A absolutně nesmyslné mi přijde, že život po životě není nebo, že ve vesmíru jsme sami. To mi prostě vždy přišlo nelogické, protože přeci vše má svůj důvod. Pro mě naopak vědomí, že by po smrti vůbec nic nebylo přijde úplně zcestné :-)
Člověk má také hodně skryté v podvědomí věci, o kterých jinak neví, přesto je někdy zahlédl, zaslechl a pustil pryč...
Ale i tak musím říct, že na anděly věřím a nyní ještě víc. Ten pocit, ta zvláštní krásná energie, v pravý čas.., to se zaměnit nedá. Anděl Metatron je prostě frajer :-) Moc nám pomohl, moc mu děkuji.
Evelia

PS: Prosím, pokud má někdo podobné zkušenosti se sny anebo více informací o anděli Metatronovi, budu velmi ráda :-) Budu ráda i za jakýkoli názor
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)