English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 18.4.2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav.
Trojka na otázku ANO/NE
Odpověď na jednoduchou otázku pomocí cikánských karet
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Opakujici se datum narozeni".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Opakujici se datum narozeni

bedrisek
09.12.15
21:23
Nereg.

IP: 46.135.169.*
Prosim Dracizenu! Casto se mi stava, ze na ruznych mistech vidim cisla sveho datumu narozeni (na hodinach, spz aut, atd.) Je to cim dal casteji a nevim co to muze znamenat. Je to 180880 v ruznych formatech, nejcasteji 1808, jindy 0880, 0808, 1818 atd. Moc Vam dekuji za odpoved.
 
Dracizena
12.12.15
19:54
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Měla by sis duchovně čistit svůj porod a energetické pole porodníka a jeho pomocníků... to jsou lidé, kteří, jako první na nás sahají a dají tělíčku do vínku něco málo ze sebe... .ale to málo, v dospělosti může být to špatné a hodně... ale když nejde o čistou energii, tak ji v těle můžeš někdy cítit, že si říkáš "co to dělám za blbosti"
 
Bedrisek
12.12.15
21:42
Reg.10.12.15

Dekuji Ti moc za odpoved, ta posledni veta me opravdu nekdy napada... Ta cisla ve me budi spis trochu strach, aby se neblizilo neco spatneho, nebo neco co symbolizuje jakesi neprijemne ukonceni urcite zivotni faze a tak! Popr. jestli moje osoba nemuze sehrat nejakou dulezitou roli v urcitych vecech, na mysli mam ted predevsim pracovni zalezitosti... Jestli to nemuze znamenat treba upozorneni na nejakou dulezitejsi osobni, zivotni zmenu?
 
Dracizena
15.12.15
22:23
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Duchovní tělo si Tě učí vnímat své myšlenkové pochody... Ano, upozorňuje Tě to i na životní změny a je třeba si uvědomit, o čem byla myšlenka, když vnímáš čísla... Takto navazuješ komunikaci se svým druhým"já"... Otvírá se Ti vnímání a to je citlivá záležitost. Ale ta čísla narození Tě vedou k porodu, který si dej vizuálně do barvy... je to na Tobě, do jaké... asi tak, že sál je třeba modrý, pláště mají doktoři modré, Ty, jako mimino jsi v blankytné modré barvě.atd.Tím si dáš sebe do lepší zóny a v té zóně časem začneš rozumět i číslicím, kterých se oči všímají... Duchovně vyčisti sebe jako novorozence a pak se Tvé duchovní vnímání rozjede a třeba, až do jasnozřivosti... Tvoř si všemožné vize a v pestrých barvách... plní to svůj účel...
 
Bedrisek
17.12.15
21:39
Reg.10.12.15

Dekuji moc za vysvetleni a pomoc porozumet! Mel bych k Tobe jeste jeden dotaz prosim, ktery uplne nesouvisi...
Syn (od pritelkyne), kteremu je cerstve 17let se jiz delsi dobu potyka se "spatnymi naladami" Neustale bojuje se zvlastne divnymi pocity, tezko se to popisuje... Napr. rika, ze se ani netesi na veci, zazitky, osoby, ktere ma nejradeji, ale to je jen zlomek... ,v kolektivu na nem ale nikdo nepozna, ze by ho cokoli trapilo, vsechny bavi svym humorem, ale doma se pak snazi najit nasi radu a pomoc, chce si o tom povidat, prekvapilo nas, ze se nam s tim sveril, neustale ho podporujeme, ale nevime jak mu spravne poradit. Vyzkousel uz i metodu svickovani, ale pomohlo jen docasne... Trva to uz skoro rok. Muze to souviset treba jen s dospivanim? Je 25.11. Moc Ti dekuji za reakci.
 
Dracizena
20.12.15
23:29
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Bedřich... pospubertální stavy jsou všelijaké... ale na něj se navíc tlačí jaká si patogenní zóna... nesmí se dostat do depresí, pak by neměl chuť ani žít, jak by byl otrávený... Ať mi napíše a když, může i zavolat... nemá cenu déle čekat na zázrak... musíme ho z těch energií vymotat... jméno znáš a seznam.cz
 
Bedrisek
21.12.15
20:57
Reg.10.12.15

Moc Ti dekujeme, ozveme se na e-mail.
 
Lida
20.09.19
11:24
Nereg.

IP: 178.194.247.*
Zdravim,
Uz nejaky ten tyden se mi porad objevuje me Datum narozeni 17.11 nebo opacne. Netusim, Co mi To Chce naznacit? Budu moooc rada, za odpoved! Dekuji
 


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)