English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 6.5.2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 6.5.2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav.
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "voodoo".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

voodoo

tajemná
16.09.15
13:09
Nereg.

IP: 89.103.102.*
Dobrý den,

má tu někdo zkušenosti s voodoo rituály? Fungují? Popřípadě víte o nějakých webových stránkách kde jsou dobře popsány a vysvětleny voodoo kouzla a zaklínadla, které 100% fungují? Vyhledavač mi našel jen několik blogů, kde se mi uvedené postupy nezdály seriozní.
Ještě by mě zajímalo, zda je opravdu nezbytné, jestliže chci pomocí voodoo panenky působit na nějakou osobu, mít kousek biologického materiálu z ní... vlas, kousek nehtu, krev, atd... Jde provést nějaký rituál, aby fungoval tak jak má,i za předpokladu, že se nemám možnost nebo se mi nepodaří získat nějaký kousek z těla "oběti"?
 
Dracizena
17.12.15
13:08
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Světlo vzešlo ze tmy a proto tma je nebezpečná pro toho, kdo chce jít po duchovních schodech rychle, pak narazí... Černá magie se musí v Tobě držet za pomyslnou ruku s bílou... Utvářej si představy, že v jedné ruce vedeš svého černého Anděla a v druhé zase bílého Anděla a Tvé tělo, ať máš vizuálně v pestrých barvách a vždy počítej, třeba jen do 30... A tuto vizi když budeš opakovat a budeš trpělivý a trpělivá, pak Tě osloví Tvá mimozemská bytost a povede Ti smyslnost k duchovnímu nasazení... k duchovnímu Daru... přeji, ať se stane a vím, že se stane...
 
Lumpino
19.12.15
19:26
Reg. před 2016

Voodoo je předefším náboženský kult haitských černochů a nikoliv magie. A je o něm u nás velmi málo známo. Docela by mne zajímalo proč někdo hledá rituály o nich se u nás většinou vůbec, ale skutečně vůbec nic neví když jsou dostupné a volně i zdarma na netu přístupné celé knihovny známých mgických knih.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)