English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Naletěla jsem Reiki?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Naletěla jsem Reiki?

Dogi
09.04.15
16:32
Reg. před 2016

Zdravím Všechny. Už utekl nějaký ten čas, od doby co mám zasvěcení do 1. stupně. Jsem z toho ale nějaká nesvá. Teda nejsem si tak úplně jistá, že zasvěcení skutečně mám. Nemám žádné detoxikační příznaky ani nic podobného. Při zasvěcení jsem také nepociťovala nic extra, kromě lehkého točení hlavy(ale to mohlo být tou “pozicí těla“ pro mě dost nezvyklou). Někdo mi říkal, že je to možná tím, že mám už přirozeně vysoké vibrace a tak je prý na mě 1. stupeň slabý. No, nemyslím si, že jsem “něco extra“ zvláště proto, že mi to reikování nejspíš nejede vůbec. Poradíte prosím?
 
Dracizena
09.04.15
18:40
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Zasvěcení... jde spíše o seznámení se s lidmi se stejným duchovním zaměřením, kdy se těla energeticky propojují a tato energie Ti zaťuká na čelíčko 6. smyslem třeba, až za 10 let.U každého probíhá duchovní proces jinou rychlostí.
Znám mnoho lidí kteří byli zasvěceni a vůbec neví, jak mají léčivou energii používat.
Ten kdo zasvěcuje za peníze, peníze ho zákonitě ženou, aby jeho prsty prošlo co nejvíce lidí, kterým se nestačí věnovat svou aurickou schopností a mnozí zasvěcující tu svou aurickou schopnost ani neumí používat.
Nečekej, že něco od zasvěcujícího ucítíš, když zasvěcující nemá čisté smysly a tím nemůže mít probuzeného svého Ducha a postup zasvěcení má jen vyčtené z knih.Ale i takto se pomáhá lidem.
Ten kdo zasvěcuje, musí své žáky seznámit s léčivou energií, ale zároveň zasvěcující by měl být léčivou formou svým žákům a rovnat jim rozházené energie.ale tuto schopnost každý nemá, ale je hodně těch, kdo aspoň uvedou spousty lidí na duchovní cestu.Vše je k něčemu.
Dogi, potřebuješ jen otočit směr určitým energiím.
Dnes se soustřeď na 7. čakru, aby dobře nasávala hvězdné, stříbrné světlo a vnímej, že ten kornout čakerní, že se točí a u Tebe doleva.
A to Ti pro začátek stačí a při této vizi si jen dokola ámenuj a já Ti, i na dálku budu moci srovnat první čakru a její červené toky, které, jakoby bloudí. Jako když vlasy se z elektrizují a nedrží tvar, správný tok... a pak necítíš jistotu v zasvěcení, které tě stálo jen peníze.Ale hlavu vzhůru, není všem dnům konec, jsi na začátku a věř ve svůj duchovní směr...
 
Dracizena
09.04.15
18:46
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Dogi...
DNES SE DRŽÍŠ SVÉHO OSUDU A OSUD POČÍTÁ S TÍM,
ŽE HO U SEBE UDRŽÍŠ...
jen takto přejdeš práh svého poznání a vejdeš do zóny vědění...
 
Dogi
10.04.15
11:38
Reg. před 2016

Zdravím a chtěla bych ti moc poděkovat za vyjádření. S tou mojí nejistotou máš vážně pravdu. Chtěla bych na sobě pracovat. Zjistila jsem, že neviditelný svět je pro mě vymodleným, životadárným pramenem co zachraňuje vše živé v poušti. Má realita ovšem připomíná spíš minové pole.
Takže si myslíš, že pokusit se o zasvěcení někde jinde je hloupý nápad? A rozvoj aurické schopnosti se váže k reiki nebo to souvisí s něčím jiným?
 
Dogi
10.04.15
11:47
Reg. před 2016

Ps: vážně Ti moc děkuji
Ps2: neznamená ámen náhodou konec?
 
Dracizena
10.04.15
16:10
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Dogi... písmenka v pořadí Á+M+E+N jsou světla a tyto světla když ze sebe udělají jeden dlouhý tok, tak konec se navazuje na začátek a to se opakuje do nekonečna- Slovo je tok energií a slovo ÁMEN je tokem, který má tvar kosočtverce a je písmenem DESÍTKOU a když si ho přečteš po zpátku, čteme NE+MÁ = černá+ bílá polarita lidského druhu.
Také, když mi vnitřní hlas tenkrát říkal, že toto celosvětově známé slovo je světelné, také jsem si dávala na čas, než jsem ho v sobě vycítila jako světlo, které umí i hladit...
Není náhoda, že toto slovo používá náboženství celého světa a dá se říci, že ho vyslovil každý člověk na zeměkouli.
Ale oni ho používají jako razítko " a takt o bude a je konec" ale ono je tokem světelným a aby ten tok tekl skrze tělo, i skrze aurické tělo, je třeba ho opakovat a opakovat.
Já ho mám jako modlitbu, protože je v tomto dimenzním slově/je to jméno/ je skryto trojspřeží barev... černá a bílá a člověk když se jich dobře chytne, je barevnou spojnicí svých polarit černá a bílá = noc a den = zlo a dobro... atd.
Mne také nikdo nezasvěcoval, ale to ONO to ke mně přišlo shůry samo a začalo to ONO mým tělem psát a do dnes píši vyrozumění na mnoho otázek.Prostě, ke komu mi to vede, tomu odpovím, ale to, co mi shůry do rozumu diktují... Máš podobnou cestu jako já...
Kdo se propojí se svou dimenzí, se svou duchovní placentou, pak Tě zasvětí do všeho potřebného Tvůj mozek, který Ti bude do rozumu posílat informace... A z jiného úhlu pohledu, budou si Tě vyučovat Tvoji duchovní rádci, Tvého těla, Tvého světa, Tvého druhého -JÁ-...
A časem, když své informace porovnáš s jinými cestami a cestičkami, pak zjistíš s kým jdeš do stejného směru...
A pak i zjistíš, jestli třeba i já jsem směr cesty, která má ladit s tou Tvou... proto vyčkávej a sleduj své myšlenky, nápady city a buď mi napíšeš a nebo půjdeš hledat jiný směr...
Ale já vím, že se ke mě vrátíš... vidím to a jasně...
Dnes mám narozeniny a proto Tě ve vizi nadzvednu a poponesu, abys už nepadala do svých karmických propastí, z kterých se hrabeš.
Jsi ale silový človíček, který si umí i dupnout a proto Tě duchovno opět vrací na začátek své duchovní cesty, protože Tvůj Anděl na Tebe vsází, že pohneš se svou zamrzlou vodní hladinou...
ÁMEN+ÁMEN+ÁMEN ZA TVÉ BYTÍ***
 
Dogi
11.04.15
21:33
Reg. před 2016

Zdravím Dračíženo, děkuji za vysvětlení….i já jsem slovo ámen dost dlouho až nesnášela, ale změna je život. A tak jsem od nesnášení zatím dospěla k akceptaci a mírnému respektu a dál se nejspíš uvidí .
Jak to prosím myslíš s tou podobnou cestou?
Přeji vše nejlepší k Tvým narozeninám (a děkuji).
Přikládám svůj e-majl: Dogi365@seznam.cz nebo bys mi mohla dát svůj, rozhodně bych se Ti totiž ráda ozvala
 
Dracizena
12.04.15
14:37
Nereg.

IP: 213.151.77.*
No ano, jedno ámen vyrábí v hrdle energii, která hmotní KONEC a proto se katastrofy týkají i pobožných lidí.
I mně tenkrát toto slovo pro bylo nepříjemné, protože jsem věděla, že náboženství si přeje udělat se vším konec, i s životem a proto Ježíš vlezl dobrovolně na smrtelný kříž a to je ten konec.
Opakované ámenování, tím zhmotňujeme, že konec se naváže na začátek a to jsou pak ty duchovní schody, které člověka vedou do jasnozřivosti...
Ale když si zvykneš opakovaně ámenovat, cítíš pak přítomnost andělů hvězdných a pak Tě tato ámenovací modlitba bude doslova hladit...
Kdo nezkusí, neví...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)