English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Představení zvěrokruhu
Hlavní vlastnosti jednotlivých znamení zvěrokruhu.
více...
Magická koule lásky
Pokud potřebujete nakopnout správným směrem :) Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

La Bruyere

Příčinou toho, že se ženy mezi sebou nemilují, jsou muži.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Jak už se mám z toho dostat ???".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Jak už se mám z toho dostat ???

Pettulina
29.03.15
19:38
Reg. před 2016

Dobrý den,

můžete mi prosím někdo poradit,proč opakovaně nemohu najít stálou práci?Když najdu práci,tak na smlouvu na dobu určitou,i když se maximálně snažím,nezůstanu tam... trvá to už několik let a já už bych někde ráda zakotvila... jsem z toho smutná... nemohl mě někdo proklít??? Děkuji Všem za radu Petra 16.6.1974
 
karmela
31.05.16
16:45
Nereg.

IP: 178.255.168.*
ahoj,mám to stejný.taky si myslím,že je to kletba.ráda bych našla někoho kdo ji sejme.už je to fakt na sebevraždu
 
Dracizena
01.06.16
20:57
Nereg.

IP: 86.49.183.*
Kletba se vždy vrací k tomu, kdo ji vypustil z hrdla... A dejme si ruku na srdce, kdo druhého neproklel? A nebo sám sebe? kolikrát sis řekla, "já jsem blbá"... a to úplně stačí, abychom si kolem sebe zhmotnili zónu, která je BLBÁ a pak se nediv, že nenajdeš práci... Ta Tvá zóna umí vyzařovat energii a ta energie působí i na lidi, kteří Tě přijímají do práce... a když vyzařuješ BLBOU auru, pak Tě nepřijmou. Říkáš si, že jiní ale pracují, jojo, oni nejsou duchem pokřtěni.My, kdo z minulých životů jsme, musíme se naučit modlit... Já jsem se modlibu učila 3 roky, než jsem pochopila její sílu..
Rozum je propojen s těmito vyzařujícími toky... A jak to změnit? Zajímej se o auru a uzdravuj si ji a začni s modlitbou... půjčím Ti tu svou... stačí, když si před spaním budeš aspoň 5 min. ámenovat a zóna se Ti bude vyjasňovat a Tvé kletby se budou měnit do pozitivity... Nemusíš věřit, když nezkusíš, budeš dál trpět...
 
procházející
30.11.16
16:50
Nereg.

IP: 80.188.76.*
Ne vždy to musí být prokletí.Někdy jen nemůžeme najít své místo.
Osud se pak snaží různě nás natlačit tam kam patříme.Někdy je to dlouhé a bolestné,nějak neumíme nasloucht.Zrovna nedávno jsem měla to štěstí být nápomocna zrovna takovému jedinci.Opravdu chtěl ukončit svou životní pouť.Proto jsme udělali rozbor veškerého jeho snažení a on přišel na jedno stále opakující se místo ,které ho za celou dobu nezaujalo.Věřte, nevěřte je to ono.Na nezdar musíme pohlížet ze všech možných stran.Budu na vás myslet a prosit své božstvo za váš zdar.
 
Dracizena
03.12.16
22:47
Nereg.

IP: 92.62.225.*
ano, je to tak, není vše jen tím prokletím... A člověk se dokáže i sám regresí dostat k jádru svého problému a ten kořínek vyndat a nenechat ho vyrůst do rozměrů, které berou předčasně, i životy... Ale, jesti že někdo má strach z kletby, tak si už sám odpovídá... jeho Anděl ho vede... každého vede, stačí sebe jen sledovat... ale my to víme,že Procházející, ale oni ne...
 
pajko11
22.04.17
12:11
Reg.19.11.16

Dobrý den ,

prosím poraďte - našel by se někdo kdo by mi uměl a chtěl pomoci ?
Mám obrovské bolesti bederní a krční páteře a žádný doktor mi nedokáže pomoci.
Dokázal by mi někdo alespoň trochu pomoci ?

Děkuji, srdečně zdraví pajko11
 
Evita
26.04.17
17:08
Reg.3.6.23

Ahoj Pajko,
bolesti páteře často způsobuje pobyt v patogenní zoně,jsou to nesnesitelné trhavé a bodavé bolesti,nejhorší je,když člověk v takovém místě dlouho pracuje nebo dokonce spí.Pokud nevíš,kde tato místa ve tvém bytě jsou,tak si kup v Hornbachu MODRÝ MIRELON O TLOUŠŤCE 3 MILIMETRY,/žádný jiný druh nefunguje/ a natáhni ho pod postel po celé její ploše,stejně tak např.pod koberec v místě,kde často sedáváš.Je to funkční odrušovač zon za pár korun,mnoho lidí jsem již tímto způsobem zbavila hrozných bolestí pohybového aparátu.Pokud bolí jakékoli klouby včetně páteře,je třeba vynechat papriky,rajčata a brambory a jíst velké množství třešní/kompot celoročně/,mnohokrát vyzkoušeno.
 

pajko11
27.04.17
10:33
Reg.19.11.16

Pro Evitu - děkujííííííííííííí
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)