English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Schweitzer

Nechť každý usiluje v tom prostředí, v němž žije, aby projevil svému bližnímu opravdový humanismus, na němž záleží budoucnost lidstva.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "jak získat lásku zpět".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

jak získat lásku zpět

shokobons
07.11.14
20:39
Reg. před 2016

partnerka ze dne na den zabouchla dveře a odjela a už se nechtěla vidět a napsala nejdřív srdceryvný vzkaz,že mě navždy bude milovat,což mi ještě dva dny předtím tvrdila i do očí, ale že se nevrátí už nikdy jako partnerka a pak se začala chovat drsně, když jsem chtěla osobní schůzku a vysvětlení,proč odešla,toho se mi nedostalo,dodnes tomu nerozumím a jsem plna vzteku a nevysvětlených otázek a hlavně, chci ji zpátky, měly jsme problém v sexu,já ho chtěla častěji a ona skoro vůbec,dodržovaly jsme kompromisy,ale asi selhaly a já ani nevím odkdy to přestala chtít a proč,prý je citově chladnáa neumí mi projevovat city a pak tenhle odchod,podotýkám,že jsme si ve všem úplně skvěle rozuměly a byly jsme pro sebe stvořeny a máme citové silní pouto,tak to nedokážu přijmout a udělat vše,aby se vrátila,ale smazala si mě i z FB, můžu doufat v návrat? a co dělat? nový nechci..
 
Azazel
08.11.14
23:47
Nereg.

IP: 79.212.178.*
Zapomen na ni
Zkus radsi rytual odpoutani. Potrebujes ohnevzdornou nadobu, cibuli, fotku a nejakou osobni vec tveho bivaleho (neco maleho), tvoje vlasy (seber je s kartace). vyhazal veskere jeho veci, odstrihni ho z fotek (ponech jen veci pro rytual), smaz ho s telefonu a E-mailu.
Opulnoci roskrajej cibuli a tak aby jsi se rozplakala, nejlepe na sporaku (pro vsechny pripady si priprav hasici pristroj) dej veskere prisady do ohnevzdorne, krom cibule a zaplto. Zekni " vyhanim te z meho srdce, necht plameny spali muj zal." (muzes pritom i spivat Kumba jaja kumbaja ) Pockej az vse schori a popel druhy den vysipej do reky. Po rytualu se ti ulevi a spatne myslenky nejpre zeslabnou a pak vymyzi. Kupsi privesek s ruzencen (nos ho pri sobe), dodati silu najit si novy a pevny vztach.
 
shokobons
09.11.14
07:41
Reg. před 2016

spíš by bylo pro mě přínosnější pochopit,proč odešla, proč odešla tímto způsobem, co za tím vším je a taky, proč mám na ni zapomenout, co cítila,co cítí ted a proč nemůžu věřit nebo nemám, že se vrátí
 
Azazel
09.11.14
21:39
Nereg.

IP: 79.212.178.*
Pokud mate nejake spolecne pratele, tak je poproste aby ji po predali dopis (spravu) od tebe, kde bude stat to same" Rad bych pochopil,proč jsi odešla a proč tímto způsobem, co za tím vším vezi, kde se stala chyba. Tyhle otazky mne pronasleduji a odpoved formou dopisu, by mi to pomohlo na tebe zapomenout." A zapomenou je lepsi nez sebe tocit na mrtvem bode.
 
shokobons
09.11.14
23:37
Reg. před 2016

já ale nechci zapomenout,já ji chci zpět, já nechápu proč odešla,co za tím je,zkoušela jsem ji psát,žádala o vysvětlení, schůzku,cokoli,aby se vyjádřila, my jsme měly intimní problémy,to nepopírám,ale milovala mě,takže ten náhlý odchod mě velmi zaskočil,tak jako tak,já ji chci zpět a chci vědět,zda je možné,aby tu lásku opět pocítila, chystám se ji poslat poštou malinkatý dáreček, věcičku,kterou si hodně přál a napsat k tomu vzkaz "moc mi chybíš" nevím, zda je to správný krok
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)