English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 16.4.2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner11.04.24 / Sabina Pikhartová v Láska
magický rituál na vrácení partnera11.04.24 / pepča v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska



Nejhorší je, když ti chybí někdo, komu ty už nechybíš.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mí blízcí budou v pořádku. ”


Myšlenky moudrých

Neznámý autor

Král je mrtev, ať žije (nový) král.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Mrtvé děti".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Mrtvé děti

Salix
24.06.14
06:49
Reg. před 2016

Dobrý den, včera se mi zdálo, že mám miminko, byli jsme ještě v porodnici. To dítě mělo hlavu oddělenou od těla, ty dvě části byly spojeny jen nějakým bílým provázkem. Přesto ale normálně žilo a fungovalo. A dnes se mi opět zdálo o miminku, tentokrát vím, že nebylo moje, ale bylo mrtvé. Leželo na dně moře, blízko břehu... a ke konci snu tam už byly dvě. Nevíte prosím, co to může znamenat?
 
Dracizena
25.06.14
15:46
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Salix, shůry mi jde informace, že Tvůj sen Ti stínuje štěstí...
Jde o Duchovní Dítě a tato energie, které se říká D.D. se oblékne do novorozeňátka a jestli to bude Tvé dítě a nebo budeš jednou jeho babičkou, to už nevidím... ale je to štěstí a ze dna mořského stoupají na tento svět jasnozřiví lidí, indigo děti***A dno mořské je hvězdnou oblohou. Je to jen z našeho pohledu, jiná forma dna = lidského DNA***
 
Nike.
25.06.14
16:59
Nereg.

IP: 37.48.35.*
Salix,
v dítěti je spojení matky a otce, tedy sjednocení mužského a ženského principu z pudové úrovně života. Je tedy symbolem celistvosti, vymanění se ze závislostí v oné pudové rovině a znamenalo by posun o úroveň výš (je jich několik). To by ovšem muselo být v pořádku.

Bohužel není. U prvního dítěte je rozum oddělen od nitra- od citů. Ačkoliv je spojeno bílou šňůrkou, stále žije funguje, ukazuje Ti, kde je chyba. Zamysli se nad tím, jak tohleto máš, nakolik Ti rozum zasahuje do citů, nemusíš si toho všimnout hned, neboť tady se nám rýsuje spíš "budoucnost". Rozum zásadně nezavrhujeme, specielně kolem esoteriky jsou kvanta lidí absolutně postrádají kritické myšlení a věřící každé hlouposti, ale ani ho nenecháme ničit náš cit. Měl by být náš sluha, ne pán. Mimochodem, proč hledáš odpovědi na tak závažné otázky v internetových diskuzích?

Jdeme dál... mrtvé děti jsou velice negativní znamení, přestože podle Tebe nejsou Tvé. Na tom moc ve snu nezáleží, sen je o sebepoznání a je vždycky o Tobě, ne o cizích lidech. Mrtvé dítě znamená zastavení výše popsaného procesu a pád zpátky s prominutím do nízkých pudů. Zpravidla následuje krize, která může být i vleklá. Moře je opět citová oblast v tom nejširším pojetí, vztahující se k tzv. kolektivnímu vědomí.
Když je řeč o pudech, jako první se nabízí sexualita, ale tam ten Tvůj spouštěč být může a nemusí. Může se to týkat věcí souvisejících s existenčními starostmi, které stahují hluboko do hmoty a citovou oblast poškozují, nebo něco xenofobního, různě...

Co závěrem? Dostáváš zprávu, nenech to tam dojít.
 
Salix
26.06.14
20:14
Reg. před 2016

Milá Dracizeno i Nike, moc vám děkuji za komentáře. V noci po napsání dotazu se mi zdál třetí sen, opět s miminkem, ale tentokrát bylo živé, zdravé a veselé.
Nevím, co to všechno znamená; pravda je, že (jak píše Nike) mě v posledních měsících trápí existenční starosti, ale v současné době to už už vypadá, že se to láme a snad se vše obrátí k lepšímu. Možná to znamená, že něco "špatného" (v uvozovkách proto, že i na první pohled špatné věci beru jako školu do budoucna) ve mně umírá a bude líp, nevím.
Nike - Tvá otázka, proč hledám odpověď na internetových diskusích... ve svém okolí bohužel nemám nikoho, s kým bych tohle mohla probrat. A vzhledem k tomu, že v sobě si to omílám pořád dokola, tak už mám slušný chaos a potřebuji náhled někoho nezávislého :)
Moc toužím po tom vzdělávat se ve vyšších energiích, bohužel ale rozum a materiálno mě prozatím dost svazují (nemůžu říct svým třem dětem, že budeme žít na louce a ze vzduchu a vůně květin... ).
Věřím ale, že se s tím vším zdárně popasuji a tohle mě posílí.
Ještě jednou děkuji a přeji vám oběma hodně štěstí :)
Lenka
 
liza
29.06.14
06:45
Nereg.

IP: 86.49.37.*
jednou jsem ve spiritu našla snář kde bylo pro každé znamení vypsano co to znamená..funguje to proto na každého platí něco jiného..bylo v začátku ,kdy začal Spirit vycházet ,jsem si to vystřihla a opravdu to funguje.
 
Dracizena
29.06.14
12:15
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Liso, asi takto... KAŽDÉ ZBOŽÍ SI NAJDE SVÉHO KUPCE...
A proto snář který sis našla, na Tebe funguje...
Na mě by nefungoval... Užívej si ho... touto cestou k Tobě mluví duchovno...
 
liza
29.06.14
12:54
Nereg.

IP: 86.49.37.*
Dracizena to funguje pro všechna znamení ,ale na každého jinak.
 

Nike.
29.06.14
17:12
Nereg.

IP: 37.48.44.*
Ahoj Salix,
tak máš to miminko ve všech podobách :) Jak to nemá a má vypadat. Zůstaňme u toho posledního :)
Sny mají tu výhodu, že ukazují, co se dalo do běhu, současně však co je teprve v běhu. Proto ti pokročilejší si můžou vyreagovat karmu už jen snem. Když vyhmátnou, že tady se mi cosi připlížilo zadními vrátky a zasáhnou, nemusí ta karma stihnout doběhnout až do hmoty. Eventuálně jen částečně, že už se tam neobjeví ten špatný konec.
Ale musím reagovat na přidružená témata:
"Moc toužím po tom vzdělávat se ve vyšších energiích, bohužel ale rozum a materiálno mě prozatím dost svazují (nemůžu říct svým třem dětem, že budeme žít na louce a ze vzduchu a vůně květin... )."

pozor, pozor... v tom případě jsem bohyně, žiju z éteru a písmena posílám silou vůle rovnou do sítě. Děti, práce? Co to je?
No, dělám si legraci, je samozřejmě v pořádku, že se musíš postarat o obživu dětí přednostě, než jim utéct ke knihám. Ale co když to zásadní je jinde? Studium má svůj výnam, to ano, ale v podstatě nepotřebuješ znát až tak moc. A duchovní cesta není o tom, žít na louce z vůně květin. Je pravda, že se lidem v určitém úseku Cesty stane, že uletí a ty dva světy se mu rozdělí. Někdo si to může i dovolit a odejít do lesů nebo na dva roky na bezdomoveckou lavičku a pěkně si to užít. Ale toto naše Cesta není, my máme tvrdší školu. Nejde o to, hmotu zapudit, je to jen zhuštěná energie a podmínky silného magnetismu. ale vymanit se ze závislostí v ní, člověk vůbec netuší, kolik jich ve skutečnosti má. Nejde o to, zapudit tělo, ale přijmout ho a ovládnout. Ve smyslu pudů, nikov základních životních funkcí. Samozřejmě i nadále člověk musí jíst, spát a zahřát se. Pořád jde jen o to, aby se projevená mysl, která je tak strašně silná, že se dokáže obrátit proti vlastnímu stvořiteli jako prvorozený satan, opět dostala pod kontrolu vědomí. Pak se i bariéry, ve kterých je vědomí uvězněno, rozvolní. Jak říká jeden kvantový fyzik "Když má někdo vědomí velikosti tenisáku, tak mu také tak funguje."
Do internetu jsem už rýpala hodně. To říkáte všichni :D Mělo by tam stát, "protože je to tak snadné" :D Je to tak strašně snadné, že si člověk právem koleduje o nekvalitní informace. V tomhle má fenomén internetu problém. Neustále mi někdo mlátí o hlavu, že inet zrušil cenzuru a každý si může vybrat, co chce. Jo, to je hezké, jenže k ryzosti je cesta trnitější, to chce víc námahy a tohle internet příliš neustál. Takhle svět nefunguje. Ti, co na to mají, aby mohli v temnotě zasvítit pochodní, si moc stránky nezřizují. Když, tak velice skromné, které jsou spíš jako osudové nakontaktování, jelikož duchovní cesta se na internetu dělat nedá. Jakmile se někde moc káže, pryč od toho. A výklady snů se takhle dělat nedají. Zasloužíte si ty blábolivé výklady, fakt že jo :D :D
 
Salix
15.08.14
09:06
Reg. před 2016

Nike, děkuji za obsáhlý komentář.
Můžu se jen zeptat... kritizuješ internetové výklady snů, ale sama je děláš... není to protimluv?
Špatné podle mě je to, když člověk uvěří jedné teorii (nebo výkladu od jednoho člověka) a té se zuby nehty drží, to je cesta do záhuby.
Já tu prosbu o výklad psala proto, aby mi pokud možno více lidí (ať už "osvícených" nebo "neosvícených") napsalo svůj úhel pohledu. Nejsem člověk bez mozku a více náhledů mi dá víc možností k přemýšlení, co je s mým životem v nepořádku.
A ještě k té osvícenosti (nebo jak Ty píšeš "ti, co na to mají, aby mohli v temnotě zasvítit pochodní")... nemyslím, že by bylo jen pár vyvolených (už jen to dodává pocit nadřazenosti a zvyšuje ego, což se se "službou lidstvu" moc neslučuje). Každý z nás může tu pochodeň nést, stačí aby chtěl, aby na sobě pracoval a těmi nejobyčejnějšími skutky každý den rozdával lásku a světlo všemu živému a neživému kolem sebe.
Tolik můj pohled na věc. A díky :)
 
Theodor
16.08.14
14:55
Reg. před 2016

Salix: hodně rozumný pohled na věc. Informace má tolik podob, kolik mozků jí zpracuje. V psychologii se někdy používá termín in-formace. :-) není to nic oficiálního, ale má to vyjádřit, že je nějaký vstup (in) a zbytek už je forma, kterou tomu dá naše mysl. Součástí lidské moudrosti je kritický přístup a zhodnocení pohledu z více stran. Myslím, že sen nikdo nemůže vyložit. Jediný člověk, který je toho schopen, je snílek sám. Ostatní ho mohou jen provést.
 
Dracizena
16.08.14
18:11
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Theo, ale toto říká ten, kdo sen neumí vyložit, přesně řečeno, vcítit se do snového příběhu a pak i jiný člověk může snovému napovědět, protože jeho snem projde, jako Duch... ale tomu ty nerozumíš...
 
Nike.
18.08.14
16:13
Nereg.

IP: 37.48.36.*
Salix,
výklad snů se tímto snářovým způsobem, kdy tu hodíš pár slov jak do automatu a ono něco vypadne, vůbec nedá dělat. Když už by to měl dělat někdo jiný, než snící, pak by měl s tím člověkem mluvit, něco o něm vědět a více to prozkoumat. Tak, jak to dělal třeba Jung či Grof. Tento názor jsem měla vždy a nikdy jsem ho nezměnila. To, že jsem si to stejně vzala na triko, je spíš pokus ukázat lidem směr, kterým by se ten výklad měl ubírat. Tedy nebrat ho jako věštění a nehledat kdesi venku, co se týká nitra. Současně si ochotu lidí takto se podívat na věc, vyhodnocuju. Bez toho bych totiž nemohla nějaká tvrzení vynášet.
A rovněž vůbec neskrývám, že už tu strašně dlouho není absolutně žádná alternativa vůči debilitám dracizeny. Komu to vyhovuje, to je samozřejmě jeho věc, ale žádný výběr, po kterém zde křičíš, tu nebyl. Až někdo dorazí, umyju mu nohy a ráda to pustím.

Že je internet plný nízkého balastu, a že člověk, chce-li hledat pravdu, musí se namáhat trochu víc, to jsi mi nevyvrátila. V žádném případě jsem nemluvila o své osvícenosti, tak mi to prosím nepodsouvej. Vzala sis to myslím zbytečně osobně. Klasicky se mi potvrzuje, že ani používání emotikonu k ničemu není. Ahoj a děkuju Ti za tu otázku. Spíš mi byla vhod.
 
Dracizena
18.08.14
17:59
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Opět se zde projevuje drzá, sprostá, neurvalá Nike...
Kolik ti je let Nike... Nadávám já tobě?Proč jsem u tebe debilní?
Víš proč? protože ta debilita je v tobě zakořenila a mlátí s tebou sem a tam, jako s unudlanou puberťačkou a řeknu to po pravdě, neukojenou a proto každému zde vnucuješ ve výkladech, že jeho problém je sexualita... ne, ne, holka, to je tvůj neukojený problém a flákáš se zde, protože tě trápí osamocenost... Neděláš výklady, které jsou jen poradenské rady, ale ze svého života...
ale proč ne, i ty mnohým mohou pomoci...
Ty chceš zdejší vlákna ovládat, ne od srdce pomáhat a proto, kdo je nad tebou, je debil a proto jsem u tebe tím debilem...
Já si přeji, ať je nás více...
 
Camie
18.08.14
20:49
Reg. před 2016

... Salix, výklad snů je velmi osobní a složitá záležitost. Pokud chceš opravdu sen pochopit, nejde to napsat a čekat, že Ti na to někdo odpoví. Výklad snů se děje v interakci s tím, kdo sen vypráví a tím, kdo mu pomáhá sen pochopit. V žádném případě ho nevykládá. Pomocí otázek dochází k tomu, aby si ten, co sen měl, si pospojoval detaily a dokázal to aplikovat na svůj reálný život. Výklad snů je tedy dialog.

Nike tu rozhodně nevykládá sny jako pouťový prodavač. Vkládá do toho hodně ze svých vědomostí, co má, viz Jung. Je to složité, popsat sen bez interakce, ale dělá to dobře. Navíc jako profesionál připustí, že její výklady nejsou tak dokonalé, jak by si přála, protože viz výš.

Pokud chceš zjistit něco o výkladech snů, doporučuju se podívat, jak se sny pracují různé psychologické školy.

 
zuzana 29
26.06.18
15:01
Nereg.

IP: 176.98.110.*
DOBRÝ DEN CHCI SE ZEPTAT. ASI PRED TREMA MĚSICEMA SE MI ZDAL SEN, ŽE JSEM PORODILA DVĚ DĚTI DVOJČATA.jinak ve skutečnosti mam dvojcat holčičky narodili se brzy nedonoošené ale jsou vporadku dnes mají 3 roky.ALE V TOM SNU SE MI ZDALO ŽE JSEM PORODILA PRVNÍ JEDNO DITĚ MĚLA JSEM HO DOMA PO NEAKÉ DOBĚ MĚLO PROMACKLOU HLAVICKU A UMRELO A TAK JSEM HO ZAKOPALA NA ZAHRADĚ HNED NA TO SEM PORODILA DRUHE MIMINKO A TO MI TAKY VE SNU ZEMRELO A TAK JSEM HO TAKY ZAKOPALA NA ZAHRADE.. PROSTĚ ŠÍLENY SEN.bylo to pro me moc neprijemne a dost dlouho jsem po probuzení brečela.Uběhlo par mesicu a ja jsem sla spat a zdalo se mi jako by pokracovaní takové jako ze jsem stala na te zaradě a koukala jsem na ty dva hrobečky a říkala jsem nemuzu se odstěhovat mam tu pohrbene ty dve miminka jenze tak nejak jsem si rekla proboha co jsem to za matku když dokazu zit bez deti které mi umreli proc sem vůbec nebrečela a chtěla jsem deti vykopat a rozloucit se snima ale neaky hlas ve snu mi rikal ze to se mi jen zdalo uz hodne davno a porad sem stala na zahrade a móc se mi ulevilo ze to byl jen sen ale ten hrozny pocit ze tam jsem zakopala dve malinke miminka me nenechalo klidnou a protom v tom snu jsem vedela ze se mi to jen zdalo v tom jsem se probudila a rozbrečela jsem se jk mala holka a letela jsem se podivat zda jsmeou moje dcerky v poradku a zda to byl jen sen.Prosim můžete mi nedko poradit co to ma znamenat co mam delat jsem stoho moc spatna a trapím se mam dost divny pocit a mam strach nevim jak to popsat dekuji za odpověd.
 
Dracizena
27.06.18
21:28
Nereg.

IP: 185.131.62.*
Jsou sny, kdy se jen mysl skrze sny čistí, ale jsou sny, skrze které nás informuje Duše... neboli nitro, Tvé druhé "JÁ"... Toto je ten druhý případ... Tvoř se sebou změny a uber ve své ochotě k druhým... nevědomky se zbavuješ svého zlatého světla, je to jiná forma Tvé živé vody, kterou si musíš šetřit do stáří, aby jsi ho měla pohyblivé a prodloužené... Ty děti, to jsou tvé polarity, černá +bílá... Ty to umíš, když někoho vidíš černě, chceš na něm najít i něco dobrého... Máš našlápnuto na duchovní práh... hledej cestu samouzdravovací... najdeš, když budeš hledat...
 
javus
13.07.18
17:29
Reg. před 2016

Dobrý den, zdála se mi úplná hloupost, ale opravdu to tak bylo, dokonce si sen pamatuji, což se mi stává velmi zřídka. Že jsem kojila plyšáka, ano plyšovou hračku, nějaké plyšové domácí zvíře, snad kůzle, nebo tak něco, které jakoby obživlo a bylo vidět, jak si mateřské mléko "vychutnává". Ráda bych věděla, co sen znamená. Jen dodávám, že jsem žena po padesátce.
 
javus
13.07.18
17:31
Reg. před 2016

Omlouvám se za nesprávně přidaný příspěvek, patřil jinam :-(
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)