English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zjevení v ohni".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zjevení v ohni

lososis
15.03.14
13:19
Reg. před 2016

Ahojte všichni,s patka na sobotu jsme s přáteli uspořádali grilovačku když už je celkem pekne a me se kolem 4 hodiny nad ranem zacali dit divne veci(upozornuji v sobe jsem nemel ani trošku alkoholu),zacal jsem se divat do ohně a najednou se nějak všechno začalo měnit a z ničeho nic s grilu kktery byl plny uhliku jsem videl nejakou vesnici a lidi kterí zde žijí,když sem to řekl kamošovi tak se začal smat a uhliky rozhodil.podíval jsem se zpet do ohne a tam uplna panika,vsichni zacali silet a zacali se zde ukazovat dalsi silne veci jako třeba dabel ktery vede stado bilych ovecek,nejake vesmirne veci,APOKALYPSA... stacil jsem udelat par fotek.Když se na fotku já sám podivu tak tam vidím i to co jsem viděl v grilu ale nikdo jiný tam nic nevidí.Myslíte že to mám jen ve fantazii nebo co by to mohlo znamenat?
 
Theodor
16.03.14
15:03
Reg. před 2016

Ahoj. Ve 4 hodiny ráno, byť bez alkoholu, je mozek již unavený. Vzhledem k tomu, že jsi pravděpodobně ráno vstal, proběhl "normální" pátek, který pokračoval grilovačkou, tak v době kolem 4 ráno už byl mozek nepřetržitě vzhůru déle než 20 hodin, což je tak akorát doba, kdy se REM snové cykly mohou začít odehrávat i ve stadiu bdění. Mozek se zoufale snaží utřídit informace a stačí se na chvíli zadívat do blba (nebo do ohně) a sen se spustí.

Vlastně to zkus pojmout, jako by se ti to zdálo. Mělo by to pro tebe nějaký význam, kdyby se ti to "jen" zdálo?
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)