English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Archandělé
Podrobný přehled dvanácti Archandělů a jejich duchovních paprsků.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Rochefoucauld

Nikdo nehoní lidi tolik, jako líní, když už se vylenošili, aby se zdáli pilnými.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Vzorec chování".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Vzorec chování

Lilly
05.12.13
10:21
Reg. před 2016

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda existuje v mém případě návod na řešení situace. Již počtvrté se mi zopakovalo to samé - z nějakého pro mě neznámého důvodu se mnou přestala komunikovat kamarádka. 3 roky jsme se spolu kamarádily, po hádce jsme se dokázaly usmířit, říkala jak jsem úžasná osoba, že by chtěla být jako já. A pak prostě najednou konec. Ignoruje mě. Nevím, co jsem jí udělala. Nemá mi co závidět - má víc peněz než já, má snoubence, kterého já nemám, má více žijících příbuzných i přátel. Obě jsme bezdětné. Všeho má víc než já. Přeju jí to, protože jsem ráda za to, co mám.

Pokaždé je to stejný scénář. To jsem tak hloupá a naivní, že jsem už 4x uvěřila špatnému člověku nebo to může být i něčím špatným ve mě?
 
Anonym
18.12.13
09:42
Nereg.

IP: 82.202.116.*
Ahoj, já si myslím že na tebe žárlí. Možná si taková víc ukecaná, možná si rozumíš více s jejím snoubencem... nebo se jí to možná zdá.Ale každopádně žárlí. Možná si sebejistější, ukecanější,zábavnější... vííš..každopádně si myslím že bys jí měla nechat jít.
 
petr54
18.12.13
17:27
Reg. před 2016

Dobrý den. Jakéoliv opakování jedné a téže životní situace je vlastně reparát. Ceta ven mnohdy z bludného kruhu je jediná. Poučit se z té situace a změnit se.
Zdravím: Petr.
 
S.Kane
19.12.13
14:45
Nereg.

IP: 217.197.155.*
Lily, já tomu vzorci říkám korektní odstup.
 
Camie
27.02.14
22:12
Reg. před 2016

... obecně my lidé děláme stále stejnou chybu, že při svém nízkém sebevědomí stále řešíme chybu u sebe. Otázku bych viděla spíš v tom, proč to dělá ona, co si myslíš? Proč je vlastně s Tebou kamarádka a zároveň si uvědom, proč si s ní kamarádka Ty. Působí to na mě, že jsi připravena ji opět odpustit a vzít ji na milost, ale stojí Ti to opravdu za to? Někdy je jedinou možností léčby amputace.
 
Luis
27.02.14
23:16
Nereg.

IP: 199.7.156.*
Samozrejme , Camie. Lidi si mylne namysleji, ze vsechno je odplata za karmicke hrichy. Omyl , tak daleko ve vyvoji tento svet jeste neni. Svet je ve stadiu, kdy porad dochazi k vytvareni novych karmickych hrichu, ty napred musi prece nekde vzniknout, ze ? Jak by se jinak dalo vysvetlit nasili ve valkach s miliony obeti podle stejneho scenare ?
Nejkrasneji je to napsano v tom pojednani o srazce s blbcem , jak jsem postnul ve vedlejsim vlaknu a nevztahuje se to jen na blbost, ale na vsechno zneuzivani :
"Setkání s blbcem je nesmírně frustrující, protože naprosté míjení se, ke kterému dochází při kontaktu blbem, způsobuje nejprve pochybnosti o sobě a vlastních schopnostech, pak nastává fáze úlevy, kdy zjistíme, že blbec opravdu nejsem já, načež dochází k pocitu nasranosti na sebe, že jsme o sobě pochybovali a teprve poté, kdy se ujistíme, že chyba opravdu není na naší straně, můžeme přiměřeně jednat. Takový sebeobviňovací vzorec chování zvyšuje úroveň stresu a proto je potřebné ho zjistit, uvědomit si ho a eliminovat. Nejlépe i s blbcem. Eliminace blbců slouží jako vhodný psychohygienický prostředek k potlačení vlastního stresu."
 
Camie
28.02.14
11:58
Reg. před 2016

... Luisi, ten příběh je dokonalý (y)

Já osobně se přiznávám, že na karmu už nějakou dobu nedám. I když jsem věřila. Pak přišly zkušenosti a věřím v jiné věci. Osobně se setkávám s lidmi, kteří přijdou z nějaké regrese a jsou nadšeni, jak jim to pomohlo ... nicméně neuroza zůstává dál. Máme tento život, který žijem a záleží jen na teď a tady. Pokud se nesrovnáme se sebou samými, nepomůže nám ani svěcená voda.

Pro zlo na světě je jednoduchá odpověď - jsme lidé a protože rád googlíš, odkazuju Tě na Philipa Zimbarda, který se už léta touto problematikou zabývá. Moc zajímavé čtení
 
Nike.
28.02.14
12:14
Nereg.

IP: 37.48.49.*
Camie,
záleží, co Ti kdo pod pojmen karma tlačil. Obyčejně to esoterici popisují jako nějakou vendetu. Je víc možností, jak to definovat, ale jedna z těch nejprostších je, že je to pnutí mezi dvěma póly. V tom se člověk zmítá, nemá to moc pod kontrolou, reaguje, dostává se do závislostí... dokud nedostane pod kontrolu myšlenky a nevystředí se.

S názorem na regresi souhlasím. Kdysi jsem si to zkusila a po nějakém čase jsem měla možnost zjistit, že jsem si skoro dvě hodiny vymýšlela pod tlakem terapeuta (ne že bych chtěla), a že jen jedna věc byla autentická. Lidi to podstupují ve změněném stavu vědomí, kde jim do vnímání vstupují iluze a tam se nedá hledat pravda. A navíc, má to svůj dobrý smysl, že dostáváme zapomenutí. Člověk nikdy neví, co skrývají hlubiny jeho podvědomí a jaká dvířka ještě měla zůstat raději zavřená. O lidech, ze kterých podobné terapie udělaly trosku, se už nepíše. V budoucnu by to měli dělat jen doktoři ve vážných případech, kde se nějaký terapeutický účinek očekávat dá.
Původ problému je stejně vždycky přítomný tady a teď, jak říkáš. Ten není v nějaké staré personifikaci.
 
Camie
28.02.14
13:53
Reg. před 2016

... NIKE neboj, žádný esoterik do mě nic nenacpal :) Několik let se zabývám Buddhismem (i v době pravěku tady), takže všechno, co vím pochází opravdu od dobrých zdrojů.

Ještě jako pískleti opeřenému to dávalo smysl, pak ale přišel životní obrat a seznámení se s jinými věcmi a můj pohled se změnil. Nyní zastávám názor, a říkám ho nahlas, že jsme do vínku dostali právě tento život a je jen na nás, jak se s ním vypořádáme. Ze své praxe vím, že duchovno, minulé životy používají lidi hodně jako berličku k tomu, aby nemuseli řešit život svůj, tady a teď. Samozřejmě, je to jejich spirituální rozměr, který jim nemůžeme brát, ale velmi často se z toho stává patologie, která ničí vše zdravé.

Myslím si, že pokud žijeme v souladu se sebou samým, s tím, že se sami sobě díváme do očí, nemůžeme si přenášet nic, jako karmické zatížení,právě naopak. Otázkou ovšem zůstává, "je karma (kamma)??"
 
Luis
04.03.14
20:45
Nereg.

IP: 199.119.232.*
Taky mam jednu zkusenost s regresemi. Jeden znamy si stezoval ze ma casto divne sny jakoby z minulych zivotu ,popisoval ze si sousedi ztezovali na to ze casto z toho ze spani kricel.Byly to pry navraty do jeho minulych zivotu a pry videl i nejake sve budouci. Byl s tim za shrinkem a dostal nejaka modra kolecka ale moc to nepomohlo. Pak jsem ho jednou navstivil a hned jsem vedel o co jde. On se vzdycky vecer namazal a pak usnul u pustene televize, kde vetsinou sledoval History a Space kanaly. (To jenom dokazuje, ze neni potreba se podobne postizenym vysmivat ale je nutne prozkoumat vse okolo.)
Televizi jsme tehdy hned po vysvetleni z loznice odnesli a od te doby ho to uz netrapilo.
Proste jak byl namazanej tak ty programy ve spanku integrovaly s jeho nadvedomim.
Proto je zajimava ta teorie o frekvencich mozku . Nevim jestli znate toto :
knihy.abz.cz/prodej/s ilvova-metoda-kontroly-my sli-1
U me to fungovalo jeste pred tim nez jsem se o tom docetl. Kurs jsem si nedelal, znal jsem nejake absolventy a ti se pri stretnutich objimali a celkove ujete mluvili , to me moc neoslovilo. Ale na Silvovce jsem udelal vejsku na cerveno aniz bych to tehdy znal ze neco takoveho existuje.
 

Luis
04.03.14
20:50
Nereg.

IP: 199.119.232.*
Nike, to je zajimave co pises, osobne jsem kdysi chtel na tu regresi take zajit- k pani Fouckove, ale pak jsem se rozhodl ze radej ne, presne proto co ty pises. Zastavam , ze Co je tvoje to k tobe prijde a to v pravy cas a z minulosti mam odzkousino, ze o nekterych vecech je lepsi nevedet.
 
Světla
07.01.15
20:52
Nereg.

IP: 193.19.179.*
Jste citově závislá. Žijte svůj život. Netrapte se.Ona s Vámi bude jen thdy , když Vás potřebuje. Nechte ji odejít. Už nikdy I když se znovu ozve nesnažte být uplně závislou. využívala by toho.
Odprostěte se a jděte dál. závislost není přátelství.

Světla
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)