English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 10.5.2025
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 10.5.2025
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava.
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Kouzlo pro štěstí27.04.25 / janakopecka084@gmail.com v Kouzla a magie
Ochranný rituál proti černé magii, jak ji zrušit?10.02.25 / Magdalena Juričekova v Kouzla a magie

Rozchody bolí, ale ztratit někoho, kdo tě nerespektoval, je ve skutečnosti výhra, ne ztráta.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Náš vztah zůstane pevný a nikým neohrožený. ”

Myšlenky moudrých

Černyševskij

Kdo pracuje s láskou, ten do veškeré práce vnáší poesii.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "co dál".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

co dál

achjoo
30.07.13
21:03
Nereg.

IP: 88.100.247.*
Ahoj,
párkrát v životě (naposledy tuto noc) se mi zdává, že někam lezu-šplhám do výše a není kam dál. Kdybych chtěla vzlétnout, narazím do silné látky místo nebe,tu proříznu nožem,je tam další látka.
Dnes jsem lezla v nějakém asi 4patrovém domě po schodech nahoru a když jsem se dostala někam, kde by měla být půda,i to přelezu,vylezu i na střechu,ale nahoře a všude okolo jsou sádrokartonové desky,coby překážka,která nejde překonat.Prostě tvrdá stěna,co nejde rozmlátit a pokud ano,je tam další. A na tom vrchu domu seděl jakýsi mladík (jen postava ve snu),který by o mě měl zájem,ale já ho odmítla,že typy jako on nechci (frajírek).
Dále se mi dnes zdálo,že jsem byla na chodbě v jiné budově. Z nebezpečí,které na mě čekalo na chodbě,jsem se dostala přes okno nad wc,ale musela jsem urazit zídku nad oknem s mřížemi,pak se zřítil částečně strop a já vylezla.
Pak jsem letěla z domu,kde jsem kdysi bydlela,a nebyla tam šťastná, skákala jsem z balkonu (to se mi většinou také zdává),a mamka mi říkala,že si mám vzít padák,ale já jen kabelku (padák tam nebyl) a ta mě odnesla za plot. Pak jsem byla asi zase někde v nepříjemném prostředí a odtamtud odjela na koni a strčila jsem - chránila jsem ho - skřítka do kapsy.
Na závěr snu jsem byla v pěkném domě, kde jsem si povídala s nějakým mužem,co mi vyznal lásku,která byla zřejmě dlouho skryta.Seděl na okně a pracoval manuelně zase se sádrokartonovými deskami,ale řezal je,aby šly zpracovat.
Tak a kdo si, prosím, troufá na výklad mého zdlouhavého (směšného) snu?
Ach joo :(
Budu ráda za jakékoliv názory - tedy pokud půjde o výklad zkušených

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)