English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "PRO Dalaraa".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

PRO Dalaraa

petrik 312
20.02.13
17:37
Reg. před 2016

Hezky vecer preji!Chtel jsem se zeptat.Divka kterou miluji moc,říkala ze jsme jen kamaradi,a ze cas ukáže jestli budeme spolu.Pred měsícem ale nasla jineho přítele,ale psala ze se pak ozve.Otazka:Ozve se brzy?Budeme spolu v zivote?Mooc chci. Ja Petr 3.12.1976 a Jana 13.3.1985.Dekuji moc!
 
dalaraa
20.02.13
20:36
Reg. před 2016

Ty Janu velmi miluješ a chceš s ní vytvořit rodinu - to je důležitá informace. Proč? Protože Jana s tebou chce vytvořit pevný partnerský vztah. V těchto dvou náhledech na vztah je totiž velký rozdíl. Ty jsi pro Janu velmi cenný partner, ale ona se s tebou poněkud nudí. A když toho má jednou za čas dost, tak si za zábavou prostě odskočí. A do té zábavy se dají počítat i jiní muži. Kdy se ozve, to záleží na tom, kdy ji přestane její přítel bavit.
Petře dobře přemýšlejte, Jana ještě několik let nebude jiná, pokud vůbec kdy bude jiná. Záleží na tobě, co uděláš, a jestli ji za těchto okolností chceš.
 
petrik 312
20.02.13
23:12
Reg. před 2016

Dekuji mooc!Asi je v tom hodne pravdy.A bude takova i kdyz s ni se budu chodit bavit?A i kdyz je nevyléčitelně nemocná a ma sníženou imunitu a mozna přestane i chodit?
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)