English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Hledám pomoc...v zajetí satanismu ???".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Hledám pomoc...v zajetí satanismu ???

Muff
30.12.12
12:33
Reg. před 2016

Zdravím všechny dobré lidi.

Mám problém, který nevím jak vyřešit a prosím o radu. Můj nejlepší přítel, kterého znám několik let jakoby sešel z cesty, nebo se mu něco vymklo z rukou. Vždy byl odlišný, ale zato hodný a skvělý člověk. Nikdy mi nevadilo že si barví hlavu na černo, chodí v černém, poslouchá černý styl hudby, maluje upíry, satany, duchy, vytváří jejich sochy, na své chatě si buduje jakési okultní místo vyzdobené touto tématikou. Když tam přijdete, cítíte se jako v pekle. Svým způsobem mi to bylo příjemné, zvláštní věci lidi přitahují a říkal jsem si že jde pouze o neobvyklý koníček. Vše probíhalo v pořádku až do doby než začal mluvit o knize Nekronomikon.Od té doby jsem ho viděl jen jednou. Přišlo mi že smysl jeho života je v té knize... samé jméno černých bohů, kniha mrtvých, mrtvé písmo, rituály, dále pak goetia. Ten člověk se začal uzavírat do sebe. Kdykoliv ho kontaktuji nemá čas, nebo zájem se vidět, ale ne jen se mnou s nikým. Jsem v kontaktu s jeho rodinou. Děti se bojí. Prý jim připadá že je to jiný člověk, egoistycký, agresivní. Občas mají pocit, jakoby věděl co si oni myslí. U dcery s kterou se hádají a to dost často se objevily zdravotní problémy... záda, sluch a doktoři neví jak pomoci. Jeho žena vše odkýve a prý se chová jako loutka. Navíc tam hraje roli i větší část peněz, která byla použita neznámo na co... .Myslíte že by se mohlo jednat o nějakou sektu? Nebo jen rituály. Nevím co se děje, nerozumím tomu. Lidé kteří se zabívají druhou, čistou stránkou této věci a jsem s nimi v kontaktu říkají že tomu člověku se pomoci nedá, pokud on sám nechce a jediné co je možné, tak jakási ochrana rodiny. Já si to nepřipouštím, musí být cesta. Děkuji za jakoukoliv reakci. Muff
 
Soňka123
07.01.13
09:40
Nereg.

IP: 89.24.19.*
Máte nějakou novější fotku svého kamaráda? (pedevším z doby, kdy už se začal měnit?
 
Muff
19.01.13
23:55
Reg. před 2016

Fotografii jeho osoby přímo nemám, ale asi by to nebyl problém sehnat. Mám spíše hodně fotografií jeho děl (obrazy, náčrty, ilustrace, sochy). K čemu by to bylo dobré jestli se můžu zeptat. Jinak děkuji.
 
Soňka123
20.01.13
19:47
Nereg.

IP: 89.24.20.*
Jsou lidé, kteří tímto způsobem mohou poznat, jaký ten člověk opravdu je(jeho vlastnosti, ale i jeho nemoci apod). Nejlépe se to pozná z očí, protože oči jsou branou do duše člověka. Chci to zkusit tímto způsobem.

Dyžtak mi to pošlete na jednorozec139@centrum.cz.

Pokusím se poradit.
 
Muff
21.01.13
01:30
Reg. před 2016

Děkuji, jakmile seženu, tak posílám. Vážím si toho.
 
Nike
07.02.13
16:34
Reg. před 2016

Muffe,
to bez jeho chtění nepůjde, je mi líto... Nikoho toto ale nebaví věčně, někoho možná i pár inkarnací, ale každý se vrátí sám.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)