English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 22.10.2025
Svátek slaví Sabina, zítra Teodor.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 22.10.2025
Svátek slaví Sabina, zítra Teodor.
Zvířecí horoskop
Znalost astrologického znamení vašeho mazlíčka vám pomůže porozumět jeho osobnosti.
více...
Partneři podle znamení
Žádný vztah není jenoduchý a předpovídatelný. Nebo ne?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Živly aneb né každý to pochopí".
Jméno :

Zpráva:

Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Živly aneb né každý to pochopí

Dax
09.07.12
21:22
Nereg.

IP: 77.240.96.*
Čauves, koukal jsem na různý příspěvky ale moc jsem nenašel, jak se při tom cítíte, když je používáte? Nebo jakou technikou přivoláváte vzduch, vodu, zem a oheň? Nebo z jakého místa se vám nejlíp přivolává? Nebo jestli potřebujete nějaké pomůcky? Já, jak bych to řekl: cítím, že jsou mojí součástí, ne vždy je k sobě přivedu, děsí mě ale i miluji je. Hlavně je zvláštní, že moji přátelé tohle necítí. Nevidí jejich hodnotu, považují je za běžnou věc. Je těžké o tom nemluvit, když to je. Tak bych rád se dozvěděl, jaký máte na to názor.

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)