English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Cyklický horoskop
Vliv přírody na osobnost podle cyklického horoskopu.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

Mill

Hlavní příčinou přehlédnutí jsou předem přijaté názory.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Dýka".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Dýka

Gunther
09.02.12
10:25
Nereg.

IP: 212.111.29.*
Začne to vždycky pohledem na letící dýku. Nikdy není vidět, kdo ji hodil, jenom až letí. Rotuje vzduchem a je to jako zpomalený záběr, stačím si ji prohlížet je to krásná řemeslná práce. Až se mi nakonec zabodne do hrudi. Sice to zabolí, ale ten pocit je strašně ulevující, vysvobozující. Dál nevím. Ten sen se opakoval nesčetněkrát, už to trvá leta.
Dodám, že nemívám žádné sebevražedné úmysly.
 
Nike
11.02.12
17:56
Reg. před 2016

Ahoj,
to nemusí být myšlenky vyloženě sebevražedné. Ale představa smrti je pro Tebe i tak ulevující. Asi podvědomě, víc, než si připouštíš.
Nebo v tom hledáš něco tajuplného - minulé životy, nebo něco věšteckého?
Považuju za vyloženě nedobré řešit sny na nějakých fórech. Jednak nevíš, jaký samozvanec je na druhé straně, jednak se to takhle nedá dělat. I odborník by Tě musel trochu poznat. Říkám jen, jak Tě z toho malička vyciťuju. Jako duši, která je ve stádiu, kdy tahá na hrbu všechnu bolest světa a je vnitřně sama. Přijď mi to vyvrátit :)

Hele, já bych si ten sen vyvolala úmyslně těsně před usnutím v polospánku, abych mohla zasahovat a tu dýku bych v letu chytila, zastrčila ji za opasek a šla se proskočit někam do lesa, nebo na hory, nebo co máš rád. Nic neřešit. V případě potřeby opakovaně, jako autosugesci.
 
Dracizena
12.02.12
12:23
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Gunther... nádherně k Tobě snem mluví Tvé vnitřně buněčné tělo a to je Tvůj Duch, i když ho máš ještě v hloubce mikrobuněk. Nemáš ho ještě probuzeného a vysvíceného v auře, ale to nevadí, lidský Duch umí s člověčí myslí komunikovat různě a třeba i snem... Zpomalené záběry, nám Duch dělá jen proto, abychom se na ten detail soustředili a myšlenkou ho čistili a tím měníme směr a Ty silou vůle měň směr dopadu a nebo jak Nike radí, silou vůle zpomal dýku a chyť ji, ale nutno ji někomu předat, aby se sen neopakoval a tím se karma očistila.Ale o tom už soukromě. Vím komu ji máš předat…Já prožila zpomaleně také něco svého karmického a Tobě Duch ukazuje jiný směr který máš změnit a změníš. Už tím, že o Tvém směru se rozepisujeme... Jsi detailista, proto Ti Tvůj Duch zpomalil záběr, abys viděl vzorek-rytinu a to je dobře. Když Tě někdo někam láká, chceš vědě přesně o co jde, aby sis nenaběhl... A proto se nechceš nikým nechat obalamutit, ale ne vždy se daří a pak zklamání cítíš, až v srdíčku... pokud chceš, napiš na můj meil, je toho více k rozebrání..např. mě Duch zpomalil tebou napsané slovo -LETÍCÍ DÝKU- a proto si tyto slova rozložím a vidím že, DÝKU=KUDY a LETÍCÍ=CÍL ... pátráš kudy se máš dát, abys došel k nějakému rozumnému cílu a nebyl jsi stále terčem, pak srdíčko bolí... Vše se dá změnit... Dýka bývá stříbrná a to je ten směr kterým se máš dát.Zhmotnit si stříbrnou barvu v auře, té máš málo a proto když Tě někdo i slovně zasáhne, Anděl stříbrného paprsku Ti nemůže svou sítí zachytit granáty které létají od mnohých lidí a v těch slabších vybuchují do vysokých horeček…Vizualizuj si, že jsi obalen hustou sítí z hvězdných pomyslných provázků…Všimni se když teče do bytu oknem sluneční tok, nádherně jsou vidět vlákna, tekoucí paprsky a z nich si vizuálně zhmotňuj síť a obaluj se do ni jako BROUČEK MORUŠOVÝ…Časem budeš mít jedinečnou ochranu a k těmto léčivým vizím si Tě dnes vede Tvůj Duch, Tvůj Anděl tělesný, i hvězdný…Já tuto ochranu mám a proto vše řeším v klidu, protože žádný šíp ani dýka mě nezasáhne, vše zachytí mé aurické vrstvení..
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)