English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 23.4.2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří.
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Prosím o pomoc".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Prosím o pomoc

kaťa
21.01.12
11:56
Nereg.

IP: 90.178.63.*

Dobry den,prosím, prosím může mi někdo stím pomo.Před dvěma měsíci mi umřel tatínek,a já od té doby mám hodně zvláštní sny až mě to děsí ale i hodně trápí,protože si myslím že mi tím táta chce něco říct.

1)sem,zdálo se mi že jsem byla doma a najednou jsem psala mímu kamarádovi na PC že táta se vrátíl domů že žije, v tom snu jsem pociťovala obrovský štěstí,ale zároveň jsem mímu kamaradovi jako by vyznavala lásku,ale to proto že jsem měla radost že táta neumřel.

2)sen,šla jsem z mou sestrou a synovcem na hřbitov za tátou, před hřbitovem byli také pomníky, nevim kdo znás už měl bíléj ručník ale já jím řekla že ten ručník sebou nemůžeme vzít na hřbitov ,tak jsem ho vzalaa před tím hřbitovem jsem ho vzala a schovala ktomu jednomu pomníku byl zarostléj takovím tím okrasnym listím,no pak jsme vešly na hřbitov a já jsem uviděla faráře, v tom snu jsem si to říkala že je to farář, byli tam ještě kolem něho nějací lidi,ale co mě naněm zarazilo že držel v ruce cigaretu a měl vedle sebe černého psa vlčáka,a já si v tom snu říkala odkdy farář může kouřita ještě jedna věc naněm byla zvláštní, neměl to klasické oblečení jako farář,ale byl oblečenéj jako anděl v celím bilím ale neměl křídla,měl blond kudrnatý vlasy a byl mladý,oba jsme se pozdravili ale on se namě usmál tak hezky,a já se naněho taky usmála ale tak dost váhavě,v tom snu jsem si říkala že už ho odněkud znám,a taky mě bylo divný když se namě usmál, citila jsem jako bych sem se mu líbyla a já si vto snu říkala že je škoda že je farář.

3)sen,byla jsem někde v neznámé mistnosti neznamíma lidma ale mluvila jsem sněma a seděla u stolu,a já se zeptala na tatínka kde je teď když umřel co se sním děje a ten jeden pán mi řekl že se stal božím mučedníkem a já si pro sebe říkala aha tak šel k pánu bohu ale zároveˇjsem přemýšlela co to znamená boží mučedník,pak jakoby se mi zjevil tata ale byl živéj a ukazoval mi co se sním děje v hrobě viděla jsem jeho skutečnou paži prostě jak žil, a poté pži jsem viděla jak mu lezou červíci,připadá mi to jako kdyby tatínek se semnou dokázal spojit a říkal co se sním děje.

Mám stoho hroznéj pocit, napadají mě hrozné myšlenky že jsme tatínka zaživa pohřbyli proč se mi zdají takové sny, kdyby se to zdálo jen mě ale i mé sestře i synovcovi že se táta vrátil, a co mě ještě dost zaraží možná mi to nebudete věřit ale mě se to opravdu stalo,ležela jsem na posteli v ložnici kde spal tatínek měla jsem zavřené oči a myslela jsem na tátu a najednou se mi zjevila před očima fotka a naní byl můj tata ze svím tátou a já si řekla aha tak táta je ze svím tátou ale opravdu jsem nespala,pak jako by jsem se přenesla zrakem do kuchyně a já tam viděla tátu sedět za stolem přesně tak jak žil ale nemluvil. Prosí poraďte co se to děje co nám tatínek tím chce říct.Opravdu už jsem zralá na blázinec,ale zaroveň jsem ráda že mi chodí tatínek do mích snů.Prosím pokud můžete tak mi odpověste.Jsem Vám zato velice velice vděčná.Jo a dnes mě ještě sestra dorazila, říkala že se jí opět zdálo o tátovi,o tom že byl doma a říkal že dva měsíce mu to trvalo než se vyhrabal z hrobu že se probral ale že i když volal tak že jsme ho neslyšeli a ukazoval sestře ruku jak ho z toho hrabání bolí .Pak že stál na balkoně z mojí mamkou a držel jí kolem ramen.Prosím pokud můžete někdo tak poraďte hrozně moc nás to trýzní už stoho začínáme bláznit a myslíme si že je to pravda.
 
Ceský Merlin
21.01.12
22:42
Nereg.

IP: 89.203.174.*
Ahoj Káťo, nejprve mi dovol, abych ti popřál upřímnou soustrast. Vím, že je to těžké, ale musíš se držet, věřím, že to zvládneš, smutek přebolí a opět ve tvém srdci zavládne radost. Ale teď ke tvým snům.

1. Sen poukazuje na to, že potřebuješ pro svůj život pevnou mužskou ruku, která tě vždy podrží, a proto bys měla usilovat o rovnováhu mezi svou ženskou a mužskou stránkou povahy. Nevědomí ti chce sdělit, že bys měla dát srdce a lásku nějakému žijícímu muži, kterého zobrazuje tvůj kamarád ve snu. Tím opět ve tvé duši a srdce nastane rovnováha.

2. Hřbitov se ve snu objevuje vždy v dobách vážných životních problémů a ztrát, kdy tě trápí minulost a vzpomínky. Neustále hledáš radu a podporu svého tatínka. Slibuješ si od něho útěchu, která už sama o sobě znamená překonání problémů. V hrobě tedy hledáš východisko z temné situace. Řešení svých problémů ti může pomoci najít muž, který tě třeba dokáže utěšit, poradit nebo podpořit. Ručníkem se ve snu utíráme, stíráme vodu, kterou vnímáme jako nepříjemnou. A proto si myslím, že se ve tvém snu objevil proto, aby osušil tvé slzy a mohla si jít dál vstříc budoucnosti. Je tu tedy proto, abys zapomněla na svůj zármutek. Bílá je barvou míru, což značí, abys hledala a našla klid, mír a pohodu ve své duši i srdci. Farář symbolizuje duchovního člověka, od něhož můžeš dostat radu i požehnání do budoucího života. Cigareta je pouze zdánlivé hledání vnitřního klidu, a proto pokud kouříš nebo jiným nesmyslným způsobem hledáš řešení svých problémů, pak by tvému vnitřnímu i fyzickému zdraví prospělo, abys klid hledala nějakou lepší činností - např. meditací, procházkou přírodou... Vlčák symbolizuje, že potřebuješ věrného přítele, který by ti stál po boku a nezradil tě v této těžké chvíli. Víš potřebuješ člověka, který by ti byl nejen přítelem, ale také tvým Andělem Strážným, aby dál provázel tvé kroky na cestě životem jako dříve tatínek. Úsměv druhého člověka je povzbuzením do života, a pokud se mi podařilo svými výklady ti vykouzlit úsměv na tváři, pak splnily svůj účel.

3. Být v cizí místnosti s cizími lidmi symbolizuje neprozkoumané zákoutí tvého nitra, v němž jsi asi ještě nikdy neprožila tak velkou ztrátu a hlubokou bolest blízkého člověka. Opět je zde potřeba Nového člověka - nové muže, který se ti zjeví. Boží mučedník v tomto snu symbolizuje tvoje vnitřní trápení a hledání řešení či nové cesty. Hrob znamená, že bys měla nechat minulost za sebou, současný problém zakopat a nechat duši svého tatínka odejít nahoru k nebi, aby se ve tvém srdíčku uvolnilo místo pro radost a lásku, kterou bys mohla dávat někomu jinému.

Měj se hezky a přeji ti, ať brzy nalezneš vnitřní klid, zavládne ve tvém životě opět radost, bolest přebolí vykročíš novým směrem s někým dalším

Tvůj Anděl, Rádce a Přítel

Merlin
 
Ceský Merlin
21.01.12
22:45
Nereg.

IP: 89.203.174.*
Ahoj Káťo, nejprve mi dovol, abych ti popřál upřímnou soustrast. Vím, že je to těžké, ale musíš se držet, věřím, že to zvládneš, smutek přebolí a opět ve tvém srdci zavládne radost. Ale teď ke tvým snům.

1. Sen poukazuje na to, že potřebuješ pro svůj život pevnou mužskou ruku, která tě vždy podrží, a proto bys měla usilovat o rovnováhu mezi svou ženskou a mužskou stránkou povahy. Nevědomí ti chce sdělit, že bys měla dát srdce a lásku nějakému žijícímu muži, kterého zobrazuje tvůj kamarád ve snu. Tím opět ve tvé duši a srdce nastane rovnováha.

2. Hřbitov se ve snu objevuje vždy v dobách vážných životních problémů a ztrát, kdy tě trápí minulost a vzpomínky. Neustále hledáš radu a podporu svého tatínka. Slibuješ si od něho útěchu, která už sama o sobě znamená překonání problémů. V hrobě tedy hledáš východisko z temné situace. Řešení svých problémů ti může pomoci najít muž, který tě třeba dokáže utěšit, poradit nebo podpořit. Ručníkem se ve snu utíráme, stíráme vodu, kterou vnímáme jako nepříjemnou. A proto si myslím, že se ve tvém snu objevil proto, aby osušil tvé slzy a mohla si jít dál vstříc budoucnosti. Je tu tedy proto, abys zapomněla na svůj zármutek. Bílá je barvou míru, což značí, abys hledala a našla klid, mír a pohodu ve své duši i srdci. Farář symbolizuje duchovního člověka, od něhož můžeš dostat radu i požehnání do budoucího života. Cigareta je pouze zdánlivé hledání vnitřního klidu, a proto pokud kouříš nebo jiným n
 
kaťa pro Merlina
22.01.12
11:12
Nereg.

IP: 90.178.63.*
Ahoj Merline, hrozně moc ti děkuji,přesně jsi vystihl moje pocity to co se odehrává v mé hlavě a v srdci,hrozně mě to bolí že tatínek odešel,tatínek byl pro mě velký vzorem.Teď se už nemám o koho opřít když mě něco trápí táta byl pro mě velkou oporou a stím kamarádem to opravdu nééééé, ten mě v té těžké chvily nedokázal nějakým způsobem podpořit spíš jsem mu tu vrbu dělala já utěchu jsem u něj hledala ale nenašla.Ale našla jsem jí u tebe Merline a zato ti hrozně moc děkuji.Je hrozně moc dobře že jsou tu lidi jako ty kteří dokážou pomoci lidem ktéré něco trápí. Měj se moc hezky a děkuju
 
Ceský Merlin
22.01.12
11:24
Nereg.

IP: 89.203.174.*
Ahoj Káťo, kdyby tě někdy něco ještě trápilo, tak se vždy můžeš mrknout na moje stránky astro-tabor, mnoho lidí inspirují a pomáhají. Měj se hezky Merlin
 
Viktoria24
22.01.12
13:14
Reg. před 2016

Ahoj Merline,chtěla bych ti poděkovat za Káťu.Chtěla jsem jí pomoci,ale nenašla jsem ta správná slova.Mně zemřel před téměř dvěma měsíci bratr-dvojče a taky se mi o něm zdají sny.Ale jiné sny než Kátě.Mně ty sny o bráškovi pomáhají a dodávají mi sílu jít dál.Nejsou vůbec děsivé.A před měsícem mi zemřel strýc a i o něm jsem mívala sny,ale ty byly hodně špatné.A tak jsem každý den za jeho dušičku zapálila svíčku... A ono to pomohlo.Sny už jsou o strýci pěkné.A to jsem chtěla poradit i Kátě,ale ty si jí pomohl více.Viktoria
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)