English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 28.3.2024
Svátek slaví Soňa, zítra Taťána.
Metoda zvaná "7 dní"
Výklad na nejbližších 7 dní pomocí hracích karet.
více...
Pyramida Venuše
Předpovědi lásky a přátelství na základě náhody.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska



Láska přichází po špičkách, ale při odchodu bouchá dveřmi.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Na cestě mě nepotkají žádné potíže a přijedu včas. ”


Myšlenky moudrých

latinské př.

Zkušenost je nejlepší učitelkou.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Zvláštní sen-poradí někdo prosím?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Zvláštní sen-poradí někdo prosím?

osinka37
20.10.11
08:41
Reg. před 2016

Hezký den všem, možná se tady najde někdo, kdo mi poradí. Měla jsem sen, ve kterém jsem zřetelně viděla asi 3 letou holčičku,měla na sobě bledě fialovou pláštěnku s kapucí( tu měla na hlavě, ale viděla jsem její vlásky) a nějaká osoba ji držela za ruku jako kdyby mi jí ukazovala. Nevím proč, ale cítila jsem, že ta holčička je mrtvá- byla hodně zvláštní(na ten její v obličeji nikdy nezapomenu). Jenom na mě koukala těma smutnýma očima... pak jsem se probudila. Pro nastínění, já děti zatím nemám, velmi si ho přeji. Jinak vím, že kdysi hodně dávno v naší rodině zemřela těhotná žena, nebo dítě.
Myslím si, že ta holčička (její duše) asi chce na tento svět, jako by mě o něco prosila, těma svýma obrovskýma očima. Nevím, co si mám o tom myslet, ale tak nějak cítím, že jí mám pomoci. Asi a nevím jak... Děkuji za případnou radu.
 
kelišová
20.10.11
12:45
Nereg.

IP: 217.117.216.*
osinka: Myslím , že sen odráží Tvé duševní rozpoložení , chceš dítě - v té holčičce je příslib , že jej můžeš mít .To , že ji cítíš jako mrtvou , může být způsobeno strachem , že to prostě nevyjde a Tvé přání bude nevyslyšeno , nesplní se .Smutné oči , něco po Tobě to dítě chce : myslím , že chce , abys to nevzdávala a zapojila veškeré své síly do tohoto přání .Jak už psala Teoretik jinde - vyčerpala jsi všechny možnosti vedoucí k mateřství ???
 
osinka37
20.10.11
13:01
Reg. před 2016

kelišová: Kdepak, já nehodlám nic vzdávat. Ale vypadá to, že jdu proti osudu. Naději pořád mám a snažím se s pomocí lékařů, ale i sama. U mě je to trochu spojeno s moji karmou. Protože se tohle v minulosti u nás stalo /umrtí dítěte/ a jakoby ženy "mého klanu" se vzdali dětí pro toto něštěstí, aby se neopakovalo. Je to dost těžké a vím, že určité věci nemůžu změnit, ale ve svém srdci cítím, že to změním, že to půjde, až přijde ten správný čas. Snad... .
 
kelišová
20.10.11
14:59
Nereg.

IP: 217.117.216.*
osinka - Asi to chce vyprdnout se na " OSUD " , " KARMU " atd. , důležité je věřit a chtít sám .Jsou to jen slova a slova vymysleli lidé. Je to omezující. A nehledě na to , že jestli existuje - i osud se dá změnit .
Co na to Tvůj manžel ? Stojí při Tobě ?
 
osinka37
20.10.11
15:10
Reg. před 2016

kelišová: Manžel stojí při mě a moc mi to pomáhá, nejsme spolu tak dlouho ,pouze 8 let, on dítě má z předchozího vztahu/dospělého syna/. Ale chápe mě, že je to pro mě jako pro ženu těžké nemít dítě.
Má to semnou ale těžké
 
kelišová
20.10.11
18:08
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Tak to je moc dobře , láska hory přenáší .
Nevím proč , ale já si Tě představuji , jak držíš tu holčičku v náručí - prostě Ty se jí dočkáš !!
 
dracizena
20.10.11
20:47
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Osinka, odpovídáš si sama. Dušička holčičky potřebuje odlehčit od své tíživé karmy/negat.osudu/ a jsi to dnes Ty, kdo v sobě nese program, vibračně pomáhat i mrtvým, aby se mohli opět rodit... její tok koloběhu se zastavil, asi jako mlýnské kolo a zastavil ho strach těch žen ve vašem rodokmenu... Napiš, jestli cítíš, že máš roztočit kolo osudu do vyjasnění... @seznam.cz
 
Nike
20.10.11
22:16
Reg. před 2016

Osinko,
jestliže se říká, že jsou dušičky v nebíčku, tak je to pravda. Než tam mohly vstoupit, svou karmu si musely odložily břed branami a vyzvednou si ji zase až před zrozením, to jest až v době těhotenství. Je jim tam dobře a karma je netrápí, jen si uvědomují, že by se chtěly vyvíjet a že o zrození stojí. A rozhodně nás takto nenavštěvují a navštěvovat nemůžou!!!
Netrap se pořád a zkoušej, hmm..Potřebovala bys víc klidu v sobě.
 
kelišová
03.11.11
20:07
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Pro Nike - Původně už jsem tento odkaz uzavřela , ale teď mě některé Tvé příspěvky nutí říci - opravdu věříš tomu , co píšeš , jsi si svou vírou tak jistá , ten obraz dokonalosti se mi mlží s každou Tvou připomínkou zlých...
Jsme jenom lidé , omezení ve svém chápání , ve své víře - ať je to , co je to za víru - proto je to i víra , důkazy pro to nejsou .Jen slova - lidská slova ... .
Možná , že není nic , možná , že něco je - kdo ví ?!
Já to nevím , jen věřím ...
Jestli existuje posmrtný život - my nevíme - jak to tam funguje , i když jestli jsou andělé - proč by nemohli přinést poselství , třebas zrovna osince ... .
 
osinka37
04.11.11
09:26
Reg. před 2016

kelišová: Děkuji za Váš příspěvek Jsem ráda za každý názor, člověk aspoň může nad tím přemýšlet. Ať už je pravda jakákoli, na ten sen, na tu holčičku nezapomenu. Stále vidím její smutný obličej a vím, že na ni prostě nezapomenu. Ať už to bylo poselství nebo "jen" sen...
 
Nike
04.11.11
10:00
Reg. před 2016

Tak, a tady máme Keliščin přídaveček... ..

Za prvé se ptáš na něco, co jsem tady vysvětlovala stopadesákrát. Já můžu říct, že nepíšu názor, že jsou pro mně cennější fakta a baby přindou, že to je jenom můj názor. Já několikrát opakuju, že moje cesta není cestou víry, Keliška donde s přednáškou o víře.

Za druhé, žádám Tě, abys mi osvětlila, z jakého důvodu považuješ moji odpověď Osince za negativní. Ten sen je poměrně nepříjemný a smutný. A já ji uklidňovala. Všechny sny si zařizujeme sami, uvolní se to a vyreaguje, sny z vyšších sfér zařizuje nadvědomí (vyšší Já), ke kterému obyčejní lidé, jak říkáš, nemají zezdola nahoru přístup. Tyto sny od vyššího Já se vyznačují tím, že nikdy nikoho netrápí. Rovněž anděl by tohle sotva dělal.

Většina lidí je opravdu odkázána na víru. Ale každý člověk je stvořen na 4 úrovních bytí. Ty dolní dvě může (ale nemusí:)) bez problému ovládat, k těm horním dvěma - k čistému podvědomí a nadvědomí se musí dopracovat svým vývojem, musí na tom i aktivně zamakat u musí mu to ti nahoře dovolit! Až se to stane, pak už člověk není odkázaný na víru, ale zanoří se do vesmíru a vidí a vezme si informaci tam, kde je.

Moje druhá otázka Tobě: můžeš u svého počítače vyloučit, že to rozšířené vědomí opravdu mám?
Kdybych před Tebou stála ve vínovém hábitu, tak ani necekneš. Ále, co to melu, jakoby se Tibet nedočkal útoku.
Zpravidla na to říkám, že ještě nikdy žádnou duši nebolelo, když slyší pravdu. To, co se svíjí, to je něco jiného.
Jeden člověk mi na to řekne, že mu s každým dalším příspěvkem připadám zlá, jiný mi řekne, že mi s každým příspěvkem věří víc a víc.

A poslední otázka: jak jsi přišla na ten obraz dokonalosti? Nic není dokonalé. Jakmile je něco dokonalého, v tu chvíli to zaniká. Tak je to prostě zařízeno. To učil už Mohamed, jen mu to muslimové nepobrali. Když chceš, aby něco trvalo, nesmí to být dokončeno, nebo tam musí být chybka. Kdybys prohlásila, že máš dokonalý vztah, do měsíce bys brečela. Ani ta růže nemá trny na ochranu před býložravci, stejně by evoluce vyplivla tvora, který to zvládne. A stejně to kromě mšic nikdo nevyhledává. Má je proto, že chtěla být mezi květinami dokonalá. A to nejde.
Nepodsouvej mi, když sama nevíš.
 
kelišová
04.11.11
16:46
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Nike : osvětlení příspěvku osince - teď něco podsouváš Ty mě , zlato ... .
Proč můj příspěvek ? - Trocha mi z těch příspěvků přijdeš jako nadčlověk , co všechno ví a vše zná , jest jogínkou a má rozšířené vědomí , jó - jsi zřejmě sečtělá , možná bereš informace odněkud z vesmíru. Já tam holt vidim jen planety a mlhoviny , asteroidy ...
Jinak fakta - jsou ověřená vědecky , to ty informace z vesmíru asi ale nejdou ověřit , že ? Potom i tyto informace se stávají vírou... .
A mšice nelezou jen na růže a zase poskytují potravu slunéčku a mravenečkové sají jejich sladké výkaly ... ...
Tak pa , jsem zvědavá , co mi napíšeš
 
Maty
04.11.11
18:35
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Ahoj keli, sleduji tady rozpravu .. nějaký čas mne zajímaly názory Niké a před pár dny jsem ji oslovila osobně. Myslím, že je to o tom, co člověk cítí. I když se Ti nelíbí nějaké chování a názory Tě mohou zaujmout, je vše na dobré cestě pochopit, co se Ti nelíbí a na kom vlastně. Neznámé v nás vždy probudí odpor a ještě k tomu, když někdo víc nebo lépe .. Je to pro mne obrovské prohlédnutí a mám radost, že jsem Niké poznala. Možná je tu právě proto, aby některé tzv. natáhla na skřipec, kde se už moc kalkulovat nedá. Jsou mezi námi lidé, kteří se proti moudrosti spojí s kýmkoliv, jen aby měli pocit převahy. Snad až se vrátí k sobě, poznají, kde chybili
 
kelišová
04.11.11
19:49
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Maty - upřímně , kdo je moudrý a kdo ne ? , není to vlastně jedno ? Co říkal Aristoteles Alexandrovi - jsi jenom člověk , bůh nejsi .A o tom to je , jsme jenom lidi .
Mučící nástroje ve mě vyvolávají nelibé pocity , hrůzu a děs ... Proto nevím , proč by se měli někteří na skřipec natahovat .
" Moudrý člověk" by podle mne neměl vnucovat svá moudra násilím ...
 
Maty
04.11.11
20:23
Nereg.

IP: 77.48.243.*
keli, bylo myšleno obrazně, ten skřipec .. nechci Tě v něčem přesvědčovat, to ani nejde, jen jsem Ti chtěla napsat zprávu o tom, že vše je v pohybu
 
chymjaks
04.11.11
22:45
Nereg.

IP: 78.136.168.*
Osinko37, věř svému pocitu a udělej to co cítíš.Když jsi vnímala,že je mrtvá řekni prosbu do hvězdného nebe za její dušičku aby odpočívala v pokoji a to samé bych udělala za zemřelé ve vaší rodině.Tím nic nezkazíš
 

Nike
05.11.11
09:11
Reg. před 2016

Kelišová,

pro Tebe jistě víra a Tvá víra odpovídá Troškově Kelišové.
Víra duševně choré ženštiny Ti nijak nevadí, její násilí, se kterým cpe lidem svoje dementní bludy, Ti nikterak nevadí, její nadčlověčenství Ti nijak nevadí, tak prosím vyběhni do polí, pořvávej na mimozemšťany a až mi Tě Tvoji nešťastní příbuzní přivezou, udělám všechno proto, abych Tě z toho vysekala.
Nikdo Tě neznásilňuje. Cpu to tady, jako Ty jsi tu cpala třeba svoje taroty a namlouvala sis, že je to pomoc člověku. Leč tarot nevznikl za účelem věštění, ve chvíli, kdy se tak začal používat, to byl pád dolů.

Věda se zatím vždycky mýlila, přináší fakta nová a nová. I o tom astrálu už cosi ví, našlapuje opatrně okolo a nazývá ho morfogenetickým polem. Tachyomy naměřili ve čtyřce, jsou z toho paf. Ta fakta máš u sebe, má je Tvé vlastní nadvědomí, ale to bys ho musela slyšet přes svoje ego. Pa, zlato :)
 
Kata-rína
05.11.11
09:53
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Bavim se.
Jakožto totálně neznalá pojmu tachyom + od fyziky mám na hony daleko /ale vidim, že někdo umí i fyziku, prostě FŠECHNO/ - koukla jsem se - pouze do Wiki, stačilo mi - doporučuji. Jediná věta odtud - kopíruji /umim, heč :-)- alespoň něco málo, ale to kopírování přiznávám - ty dvě věty nemám z vlastní hlavy, ta toho prostě fšechno nepobere, od toho jsou ti chytřejší mezi námi, fšechna čest!/:Tachyonové částice jsou jedním ze základů fiktivních technologií v amerických sci-fi seriálech (Star Trek, atd.). Nejvíce jsou zmiňovány a používány v sérii Star Trek: Vesmírná loď Voyager... ... ...
Faktická poznámka:
zjistila jsem tedy, že zřejmě nejde o tachyoM, ale o tachyoN - dovoluji si pokorně na touto maličkost upozornit /teda pokud ten tachyoM nebude astrálně transformovaná kvantová metamorfóza + vyšší a nově objevený level - případně multilevel - tachyoNu/.
Jo, překlepy a chyby se vyskytují fšude, internet je mrcha :-)
Pro dokonalé lidi doporučuji založit si vlastní internetovou stránku a prezentovat svou nesmírnou vesmírnou chytrost, um, zkušenosti, znalosti sólo - URČITĚ bude návštěvnost těchto stránek rekordní, též bude i dostatek lidí, prosících o pomoc a záchranu a takových, kteří budou potřebovat léčbu.
Fandim moc!
 
kelišová
05.11.11
12:55
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Katarína - zdravím moc a děkuji za Tvůj příspěvek ,pobavil
 
kelišová
05.11.11
13:14
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Nike . jsem spokojená s tím , co mám a se svými " chabými " znalostmi a svojí vírou Troškovy Kelišové , náhodou ta bába nemá chybu a je mi milejší než jiné .
 
Nike
08.11.11
12:11
Reg. před 2016

nomen omen, kelišová.
Umaštěná zástěra, drby a nepřejícnost. Takových věcí se zas člověk od Alexandrů nedočká.
 
kelišová
08.11.11
16:31
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Nike - ty a Alexandr máte velice málo společného , to jsi pochopila tak trochu onak a dobře to víš .Jinak Alexandr nedopadl nakonec dobře , třiatřicet let mu bylo , když umíral na nemoc či byl otráven svými lidmi a to nejdřív nechal zabít své přátele a jednoho dokonce zabil on sám ... ...
Jinak Troškova Kelišová byla normální ženská z vesnice společně se Škopkovou a ostatními , běžný kolorit osobností ... .
 
kelišová
08.11.11
16:37
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Nike - ještě momentík , ty doma nevaříš ? A nebo stojíš dva metry od plotny , aby ses neušpinila ?
 
Nike
14.11.11
09:18
Reg. před 2016

kelišová,
to sis vyložila nějak mylně spíše Ty. Nešlo o srovnání mě a Alexandra... podsouvání?
Opravdu s ním nemám nic společného. To bych Ti mohla říct, že máš sakra daleko do Aristotela. Neumím si ho představit, jak se rochní při pohledu na Troškovy postavičky. Každému se to prostě nelíbí, na tu typicky českou malost se dá podívat jen jednou. A zatímco Ty mi vesele píšeš, že tu činím násilí, sama cpeš svou nehezkou kelišovou. Zkus to jinde.
Taky nevím, čemu říkáš obyčejní lidé. Já kartářkám, andělíčkářkám, mastičkářkám a jako třešničku upírkám, obyčejní lidé neříkám. To jen ony si myslí, jaké nejsou esoterické pacifistky. Já ovšem potkávám jejich oběti. K
A kdybys byla tím Aristotelem, možná bys dokázala domyslet, jestli jsou to opravdu vždycky tihle nabušení hoši, kteří můžou za války. Jestli to náhodou nebývá stojané zatlívající bahno, po kterém běhají šedé myši. To pak oni příjdou a rozhrábnou.

Taky musí být na světě lidi, kteří dokážou s něčím pohnout.

Nesestřelíš mě a neurazíš mě. Tenhle smajlík jsem už před pár měsíci pojmenovala Hysterka. Pokaždé se mi to potvrdilo :)
 
Nike
14.11.11
09:26
Reg. před 2016

Osinko,
Tobě se omlouvám za brutální násilí, kterého jsem se na Tobě dopustila a ještě jednou dopustím:.

Výklady snů mě popravdě moc nebaví, ale ta smutná holčička jsi podle všeho Ty sama. Pokud budeš 12 hodin denně přemýšlet o karmě žen svého rodu, tak jí nepomůžeš. Měj se.
 
kelišová
16.11.11
12:40
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Nike - holka , v urážení a sestřelování jsi tu mistryně Ty ... .
A jen k těm nabušeným hochům , co rozhrábnou to bahno - to jsi snad nemyslela ani vážně ?! To zní jako urážka všech těch nevinných lidí , co zemřeli jako oběti válek ! Všechny ty ženy a děti nahnané do plynu za druhý světový , v Africe ti nabušení hoši , co nejsou vlastně ani hoši , ale děti , války v minulosti ... .
 
Nike
16.11.11
13:32
Reg. před 2016

Kdepak, Kelišová. Žádné takové. Žádné urážení nevinných obětí. Snad si nemyslíš, že kdyby nebylo bahna, že by se kupříkladu magor jako Hitler mohl hřát na takovém postu. Nemohl, holka. Nemohl. Každý má takovou vládu, jakou si zaslouží. O tom, že se ho Evropané ani nepokusili zastavit, ani nemluvě. Jen ti Poláci do toho šli a odesrali to. Jeden proti čtyřiceti. (To je zajímavé, jak se to téma s Polskem – původně jako laškung, vrátilo, hm, hm)
Zní to tvrdě, ale prostě to tak je. Pak se něco začne hýbat a posouvat.. Tady mě napadá sousední panteon :D , Šiva jako ničitel i ploditel. To si ale najdi, abys nebyla odkázána na víru v moje slova :)
Ani povodeň nepřichází jen proto, aby ničila, ale aby očistila. Těm vyplaveným se to těžko přijímá.

A vůbec…pacifistko. Už ten Tvůj vpád na toto vlákno je celkem zajímavý. Stačí si to znovu přečíst. Dost bezohledné vůči Osince, ne? Vždycky některá dondete na cizí vlákno... Proč jsi teda použila přirovnání s Alexandrem, když to ke mně nesedí? Nerozumím. Asi že sis něco přečetla... Tak Tě pochválím, no. Zkus i něco jiného.
Podívej, můžeme se vzájemně pocvičit v ostrovtipu na sto příspěvcích. Mohla sis všimnout, že to ustojím. Ale taky sis mohla tady všimnout, že se jako „násilí“ pociťujeme vzájemně.
 
kelišová
19.11.11
14:39
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Nike - To víš , já čtu a Ty se zřejmě znáš s broukem Pytlíkem .
( to jsem Ti přidala pro radost )
 
Nike
20.11.11
03:09
Reg. před 2016

vtipných odpovědí by se nabídlo, ale dostaneš košem, Kelišová. To pro tu slepicovost, která Ti z toho čiší.
Až je mi někdy líto, co z těch lidí vytahám na světlo. Pa
 
Kata-rína
20.11.11
08:46
Nereg.

IP: 94.199.199.*
osinko: nic si z některých keců tady nedělej.
Přidám taky nějaký podobný kec - mimo téma:
Kelišová:
jsem zakladající člen klubu slepic. Koukám, že by jsi mohla rozšířit členskou základnu. Pak bychom daly dohromady nějaké stanovy, program a tak... ... .Bereš?

Nike:
jsi sice taktéž pouze obyčejná slepice, akorát jsi si strčila do zadku trubičku s napojeným kompresorem, který nafukuje a nafukuje - a pak si myslíš, že jsi vzducholoď... ... ..bacha na explozi... ... jo, a taky ten konečník pak dostává hodně zabrat - mohou býti pak třeba problémy se stolicí... ...
P.S. vzducholodě do klubu slepic neberem /že jo, Kelišová?/.

Všeobená poznámka:
Kdo hovno umí, ten nejvíc křičí, že ví vše.

Bavím se furt - hra je hra... ... ..v každé hře existují pravidla, kterých se hráči držej - a pak jsou i tací, kteří podváděj /myslej si, že to nikdo nevidí... ../ a jakoby náhodou hodí kostkou furt šestku ... ... ..a pak vyhrávají a vyhrávají, přitom vlastním přičiněním vlastně prohrávají nonstop.
Kvok :-)
 
kelišová
20.11.11
18:27
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Katarína : Jasně , že se přidávám do klubu slepic , můj vzor je pan Čejka , pamatuji si jeho hry na slepici , mě to tak nejde , ale snažím se .
Kdák
 
kelišová
20.11.11
18:32
Nereg.

IP: 217.117.216.*
Nike - holka , Ty potřebuješ pořádnýho chlapa , kterej by Tě ovládl a dal Ti pořádnej kus lásky .To je Tvůj problém .Pak nebudeš mít čas ani chuť potřebovat druhý na vylití splínů .
Pořádně se dívej okolo sebe , on tam někde kolem čeká ... .
 
dracizena
24.11.11
23:25
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Kata-rín... konečně jsem se na věštírně pořádně zasmála...
trubička z prdele slepice... hahaha... prostě mi tečou slzy...
Ale já tou vzducholodí nejspíš jsem, protože jsem často zácpou zašpuntovaná, asi jsi mi otevřela oči a budu muset o sobě přemýšlet.
Ale nelétám a jsem ukotvená k zemi,až mi to někdy vadí, tak to se mnou není asi tak strašné a možná, že bych se do klubu i vešla ne?
 
Kata-rína
26.11.11
06:04
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Ke klubu slepic:
v podstatě vůbec nejsem klubová a cíleně, popřípadě dobrovolně zapadající do jakéhokoliv spolku. Myšlenka na klub slepic byla reakcí na to, co na Věštírně už nějakou dobu probíhá a co vnímám jako něco hnusnýho. Nějaké pokusy za účelem nejasným, ale zjevným zároveň, hra na moudrost, hra s city, mlácení hlava-nehlava, rozdávání úderů na všechny strany.
Moudrost vypadá pro mě zcela jinak. Podle mého cítění moudrost obsahuje vlastnosti, které jí moudrostí činí - nemůže chybět laskavost a pochopení. Laskavost - od slova láska.
Ohledně slepic a vzducholodí: vše má být tím, čím je. Člověk má být člověkem - jelikožto je to jeho pozemským úkolem. Přičemž zvládnout dobře roli ČLOVĚKA není pro nikoho jednoduché - na výběr je spousta atributů, ze kterých se člověk může poskládat - záleží na výběru samotné osoby, pro jakou svou podobu se rozhoduje dennodenně - koho v sobě posiluje a koho vytlačuje. Jaká je rovnováha - zda vůbec je alespoň občas. Kdo je pak víc anebo méně.
I slepice naplňuje svou slepičí roli - podle toho, jak je svobodná - totiž ona není svobodná, protože si jí lidi vybrali jako svou potravu a podle toho usuzují na její kvality, zotročují jí, posadí do klece, jako neživý předmět - pak zabíjejí na pásu... ... .čímž prokazují svou lidskou ubohost.
Možná by takové slepice mohly začít revoltovat... ..i když je vlastně lidi nechají uměle vylíhnout, rozhodují o tom, kolik slepic postaví do žijící podoby = výrobna potravy, fabrika, zacházejí s jejich životy manipulativně, bez úcty.
Ale svobodná slepice je obdivuhodná a též MOUDRÁ, ví, co má dělat, co je pro ní dobré, čeho se má vyvarovat, kterak se o sebe nejlépe postarat - protože může být tím, čím skutečně JE.
Nabubřelých papalášů i jiných, kteří si myslej, že jsou něco víc, než všichni ostatní, je kolem hodně - a je vidět, kam takové postoje vedou.
Vrátím se ke klubu: ač jsem nesdružitelná, považuji se za obyč, nic výjimečného, nic více významného, jako kdokoliv jiný, zrníčko písku, součást celku - takže v takovém kontextu jsem ve slepičím klubu. Myslím, že je nás víc - a v tomto smyslu budiž klub... ... .
Dračí: z Tebe vnímám laskavost, necítím povýšenost a ani vzducholoď - to Ti nezbaštím... ... ..
a je pro mě fajn, že jsi takyslepice... ... ... .
Zdravím - a taky Kelišovou - nemohu vynechat Nike - prostě všechny, srdečně
 
dracizena
26.11.11
11:46
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Kata-rínko, ale slepičky musíme povýšit... bez jejich vajec by nebylo buchet a k buchtičce kafíčko... no řekni a nebo, bez vajec by nebyly šunkofleky které zbožňuji... Nedám na slepice dopustit, ani na slepičí klub/hahaha/ a kdo druhé ponižuje slepičím druhem, pak mu v myšlení, i v těle něco chybí a ať papá vajíčka... ahojky... .
 
Maty
26.11.11
13:11
Nereg.

IP: 77.48.243.*
Kata-rína, napsala jsi "Moudrost vypadá jinak" .. v posledním čase se setkávám s mnoha zvláštními lidmi a ač s nimi (nebo s jejich způsobem života) nesouhlasím, jsou pro mne určitým přínosem. Řekla bych, že právě nějakou jejich osobitou formou moudrosti mne obohacují o svůj pohled na život. Jestliže máme pro moudrost určitá kritéria, nejsme schopni se vymanit ze "škatulky" a držíme se určitého vzoru (např. tenhle nebo onen člověk splňuje zásady, jak by měla moudrost vypadat, takže jeho slova budou určitě moudrá) .. i člověk z ulice pronese moudro, které my nemáme možnost poznat a očividně jako mudrc nevypadá ani nejedná. Tímto Ti nevymlouvám Tvůj pohled na "moudrost", jen připomínám, že nic není ohraničené, ty hranice si stavíme my sami
 
Kata-rína
26.11.11
13:26
Nereg.

IP: 94.199.199.*
Maty: právě jsem nakoukla - pünktlich... ... .
Moudrost je skutečně podle mého názoru spojena s laskavostí - nepsala jsem VŮBEC o tom, že nemůže být moudrý někdo "z ulice"! To jsi mě zřejmě nepochopila. Hranice má podle mého názoru vše. A jakmile je něčeho příliš, tak se přehoupne kyvadlo do opačného pohybu - jelikožto se dotklo hranice. Ať je staví kdokoliv. Přičemž lze připustit i to, že hranice /něčeho, někoho... ./neexistují... ... .jelikožto odůvodnit se dá ledasco čímkoliv - záleží na úhlu pohledu.
Např. pozemský život má své hranice - zrození a smrt. Anebo to tak není? Kdo ty hranice staví?
Pro mě ROZHODNĚ moudrost není spojena s nenávistí, arogancí, útočností atd., ať se na to dívám jakkoliv.
Ale docela by mě zajímalo, co považuješ tedy za moudrost Ty - Tvůj pohled na tento pojem nikde nevidím.
 
Merit
26.11.11
14:19
Reg. před 2016

zdravim :-)

youtube.com/watch?v=5IutouzufmY

mejte se krasne :-)
 
anelie
28.01.12
12:03
Reg. před 2016

Tak tady ctu o tom lidskem bahnu a napadlo me tohle, co jsem nedavno cetla, tak to tu zkopiruju:

... "Připomeňme si, co řekl De Gaulle, když se ho po osvobození Francie zeptal poradce, jak je možné, že davy, které mu nadšeně ve francouzských ulicích vyjadřovaly obdiv, byly stejně tak velké jako davy, které o několik týdnů předtím tleskaly nacistickému kolaborantu Pétainovi. De Gaulle odpověděl: "Jsou to titíž lidé."

 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)