English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 26.4.2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Duch doby
Dotyk ducha doby - emoční síly, inspirace a posilovače dovedností.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "moc prosím o radu..".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

moc prosím o radu..

Angella
29.09.11
17:47
Reg. před 2016

Ahoj:), chtela bych moc poprosit o pomoc, nebo o nektere vase nazory, a to v jedne veci. Uz delsi dobu mam pritele, mezi nami vsechno klape, ale za nic na svete si nemuzu zvyknout na jeho rodinu. Jeho rodice maji mezi sebou nejake nesrovnalosti, ale vsechno si vylivaji na okoli a hlavne na nem. Na rozvod pry nejsou finance, ale myslim, ze pokud uz je to tak daleko ze matka vyhazuje otce z domu, tak by se to dalo vzdycy nejak jinak resit, kdyz uz to trva roky rokoucí. Matka na pritele rve, ze je hajzl, at tahne a nevraci se, ja kdyz jsem u nich tak me vyklada jak je falesny apod..je toho hodne. sice vekove dospely je, ale finance je porad trochu zavisly. No a on kdyz mi vyklada neco o nich, zrovna normalniho, tak ja nejsu schopna to normalne prijmout.Pritel je hrozne zlaty clovek naprosty opak jeho rodiny, mozna i proto me to tak vadi, ze umi byt takovi na cloveka jaky je on. Nic jsem mu nerikala, prece jenom je to jeho rodina asi by ho to mrzelo, ale ja tu nenavist nedokazu nejak prekonat a roste cim dal vic i kdyz se snazim sebevic. Vím, že bych měla přece jenom jsme spolu opravdu dlouho a vidim to i do budoucna, akorat tohle opravdu nedokazu srovnat.. Moc prosim o vase zkusenosti, nebo nazory :)
 
Nike
03.10.11
19:22
Reg. před 2016

Ahoj,
v astrologii se části, ve které se odráží rodina a nejbližší, nazývá Dům nepřátel :) Ne nadarmo. Nemůžeš si je vybrat (když pominu, že sis je vybrala před narozením) a všechno do Tebe vysypou. Někdy tam ty problémy člověk má právě proto, aby tam zkusil něco vybudovat. Jenomže to nemůže být stále jen jednostranné.
Pokud je to tak, bylo by lépe vzdálit se z vlivu těchto lidí co nejdříve. Myslíš, že by na to partner nepřistoupil? Dá se to vysvětlit i citlivě, nadávání na rodinu by Ti taky u něj nemuselo projít. V opačném případě k nim už nechoď, to by snad pochopit mohl. A v nejhorším případě jedním uchem tam, druhým ven, ale asi bys nezabránila, aby se Ti jejich negativní energie nedostávala do aury.
A co se nenávisti týká, ničí především Tebe, a to obratem ihned. Běž Ty, za to nic nestojí, ani největší nepřítel. Prodýchni to, zatřepej hlavou a dotěrným myšlenkám řekni: odmítám.
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)