English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Moc prosím Dračíženu o výklad :-)".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Moc prosím Dračíženu o výklad :-)

Tereza210
25.08.11
23:52
Reg. před 2016

Už několikrát se mi zdály sny o mých dětech, vždy bez konce, já se vzbudila, takže jsem se snažila dosnít štastný konec, ale... ... V posledním snu se mi ztratil mladší syn v lese, všude jsem ho hledala, až jsem se ztratila ve městě, pořád jsem doufala, že se najde, ale... ... .Předtím jsem měla zase sen, že si malý hrál venku, byla jsem v domě u vody,asi u řeky, bylo léto, měl ho hlída bratr, já se věnovala něčemu jinému a když jsem vyšla ven, malý nikde nebyl a já nějak věděla, že spadl do té vody. A poslední sen, šla jsem s oběma klukama přes most, když v tom ten starší skočil do vody, já nevěděla co udělat, chtěla jsem skočit za ním, ale bála jsem se, že když to udělám, tak tam skočí i ten druhý. Chtějí mi ty sny tím něco říct???? Moc děkuji
 
dracizena
26.08.11
15:24
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Ahoj Terezko... sen nás vede i do minulých životů, abychom myšlenkou prošli událost v tom nějakém životě a jeho trauma se neprosakovalo do dnešního života asi jako když dvoje potrubí bude těsně u sebe a rez dovolí, aby kapaliny v trubkách se míchaly a pak se opakují i tragédie kterou jsme prožili v minulých životech. A když o snu hluboce přemýšlíme, tak něco jako uzavíráme ten tok z min. životů/uzdravujeme to zrezlé potrubí/ a tím se nestane, co by karma nám normálně zhmotnila. A když se k tomu přidá modlitba do hvězd, tak to nemá chybu a tím oslovuješ svou světelnou bytost která když vyslyší Tvé vroucné volání, tak Ti jde pomoci měnit i snové varování... A to se právě stalo... Tys zveřejnila svůj sen a lidé ho čtou a každý má svou bytost tam nahoře v dimenzi světla a mnozí, kteří se za druhého modlí, tak Ti všichni pomáháme svými andělskými pomocníky. Toto je koloběh skutku, tak jak mi můj světelný Anděl radí... Opakovaný sen je zvednutý Božím Prstem... Nedosnila jsi šťastného konce jen proto, že je to pohled do minulých životů kde šťasným zrovna moc nebyl, ale Ty se o tom dnes dozvídáš a vše obracíme ve šťastný konec a pro tento účel jsou sny poslané Vyššími bytostmi do naší snové místnosti... V minulém životě Ti spadl syn do vody a z mostu pro něj skočil neznámý muž a ten je dnes Tvým starším synem. Toho mladšího Ti přivedl k životu, ale byl hodně polámaný a ty ses za toho náhodného poutníka tak moc modlila, že andělský Duch Ti ho dnes poslal jako své dítě aby opět střežil Tvé děti... Můj recept na změnu karmických traumat, aby se neprosakovaly do dnešního života je jednoduchý a tvořivý... Ámenu a dokola, z hrdla Ti poteče vibrační tok světelného paprsku kterí i léčí, obalujte se doma pomyslně duhou, asi jako když se balíš do barevné stuhy a začni pracovat se svým hvězdným světlem, jako s léčivou vibrací a vpouštěj si ho často vizí všemožnou do těla... Duha je mocnou čarodějkou, je aurou Země a hvězdy jsou dimenze bytostí světla kterým se říká Anděl hvězdný a dnes oslovují velké množství lidí a proto se lidí obrací k vědění jasnozřivému…více na meilu... páááá
 
Tereza210
26.08.11
17:22
Reg. před 2016

Děkuji, posílám email teraknel@seznam.cz Budu ráda, když napíšete
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)