English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Andělská inspirace
Hledejte novou inspiraci ve vzkazech andělů.
více...
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Život a co dál ?".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Život a co dál ?

Johana1972
13.07.11
15:36
Nereg.

IP: 188.120.222.*
Mám podobný problém jako Iva podemnou. Jsem silná a pozitivní osobnost. Díky podnikání a problémům s tím spojeným na mě dolehlo mnoho starostí. Starosti jsou to hlavně finanční, protože mi hodně lidí dluží a svoje peníze asi už nikdy neuvidím. Je to kolotoč a já nevím jak z něj. Poslední dobou na vše začínám kašlat jsem z toho hodně unavená. Těch problémů je tolik, že mi to dlouhodobě přerůstá přes hlavu. Těch problému je tolik, že už je neumím ani řešit. Z toho důvodu jde i manželství z kopce. Je nějaká šance, že se z toho vyhrabu ? Nemám ani za kým jím a komu to mám říct. Ani to neumím. Že neudržím manželství to je mi už nyní jasné. Pomůže někdo i mě ? Já 10..10.1972
 
dandilek
20.07.11
21:27
Reg. před 2016

Tvůj problém je, řekla bych, závažnější. Poradit ti tak, jak bys to očekávala, rozhodně neumím. Nejsem kartářka ani psycholog, to musíš hledat dál. Jen postřehy ze stejných zkušeností: nám o 10 křížků více a o podnikání, bohužel, také něco vím. Je to dobrodružství, které se místy a chvílemi v zemi této blíží k tragikomedii. Dobře míněná rada: Rychle vše přehodnoť!!!!! Peníze bez splatnosti, v hotovosti. Kdo Ti chce zaplatit zaplatí rád i hotově. Kdo Ti chce peníze jen slíbit a nezaplatit, ať jse do píp... . Pokud to nepůjde, tak na podnikání hodit loď. Asi to také udělám. Smyčky se stahují a na konci provazu je kámen... .Přeju Ti z celého srdce hodně úspěchu a hlavu nahoru... bude hůř. Dobře už bylo, to je můj názor a to také nejsem žádná padavka, ale léta běží. Jsem životní optimista, ale i ze mě tato společnost udělala optimistu se sklony k pesimismu a depresím. Tak držím palečky Dana
PS: Partner, který Tě nepodrží a nepomůže Ti, je podle mého soudu, na h*v*o. Láska, neláska. Být v pohodě, když nejsou problémy a všechno je růžové, to není umění, ale kvalita se pozná, když to začne padat na ústa. Papa
 
ilotref
11.09.11
17:55
Reg. před 2016

Obrovské SOUHLASÍM s dandílkem. Také mám z před pár let podobné zkušenosti. Johano1972, drž se přeji štěstí a hlavně, aby se Ti vše srovnalo a věřím, že touhle dobou je už lépe !!!
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)