English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 25.4.2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto.
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Lidé touží po nesmrtelnosti, a přitom mnohdy nevědí, co mají dělat, když v neděli odpoledne prší.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Získat peníze mi půjde snadněji. ”


Myšlenky moudrých

Maugham

I když člověk někoho velmi miluje, občas na to zapomene.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "DUCHOVé...".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

DUCHOVé...

KajlaDark
19.03.11
15:08
Reg. před 2016

Kde bych mohla najít nějakého ducha :-?? Když je totiž vyvolávám, tak se mi to nepodaří... Chtěla bych prostě nějakého ducha vidět na vlastní oči. Tak kdyby někdo z vás věděl o nějakém místě, kde bych mohla potkat ducha, napište :-)) *_* Pa
 
Briseovna
19.03.11
16:58
Reg. před 2016

nevím jak bych ti poradila. také jsem nikdy žádného neviděla. ber to jako takovou útěchu z mé strany
 
Angelikamal
25.03.11
22:38
Nereg.

IP: .*
výš ani nechtěj vyvolávat duchy já se týhle formy magii vyhíbám bojím se totiž že by se my to nemuselo povíst a vyvolala bych třeba zlého ducha
 
meel
28.03.11
03:38
Reg. před 2016

KajlaDark: Zamyslela jsi se vůbec, co by jsi v tu chvíli dělala? Měla by jsi vlastně důkaz (minimálně pro sebe), že duchové existují.. jsi si jistá, že by jsi to unesla? už by to pro tebe nadále nebyla víra v duchy.. už by jsi věděla, že jsou.. ve chvíli kdy máš důkaz je velmi těžké tyto věci unést psychycky..

Všimněte si, že na internetu taky nejsou data co bývali. Pamatuji celkem přesvědčivé záběry z vyvolávání, záběry z fungujících domorodých obřadů, záběry důchů a všeho možného. Dnes je vše smazané.
 
ATAMANDI
28.03.11
10:28
Reg. před 2016

Před šesti lety jsme si koupili domeček.Když jsme ho viděli poprvé,strašně se nám líbil a já i můj muž jsme se na sebe podívali a řekli-TO JE ON.Dali jsme se do opravování a čím častěji jsme do domečku přicházeli,tím častěji jsme my i lidé,kteří se přišli na náš nový dům podívat,slyšeli různé zvuky.Slyšeli jsme dupot,chůzi pomalou i rychlou na půdě a také rány jako kdyby spadl trám,ale když jsme se šli podívat nikoho jsme nenašli a na půdě bylo vše v pořádku.Pak se nám začaly ztrácet věci a druhý den byly opět na svém místě.Požádala jsem jednoho člověka,aby udělal ochranný rituál a vše utichlo.NA JEDEN ROK!V domečku bydlíme tři roky a za tu dobu jsme byli nuceni udělat několik ochranných kroků.Naši duchové mají velmi špatnou energii,ne všichni,ale máme tu i takové,kteří nám znepříjemňují život a po třech letech se zde necítíme jako doma,ale jako nevítaní hosté.Můj muž je nikdy neviděl,jen slyšela viděl jejich legrácky,ale můj syn a já jsme je viděli mnohokrát a mnohokrát jsme měli strach.Dokonce jsme uvažovali o prodeji domu.Bydlím v pohraniční vesničce na západu Čech.Časem se nás místní začali ptát jestli u nás také straší.Duchové jsou zde snad v každém domě.Kdysi to byla německá vesnice a při odsunu Němců tady zabili hodně lidí,po celé vesnici a jejím okolí jsou kříže ke kterým dodnes jezdí Němci,vozí květiny a zapalují svíčky za své mrtvé předky.Snažím se našim duchům porozumět a prosím je o odpuštění za zlo ,co kdysi na nich lidé napáchali a doufám,že jednoho dne pochopí,odpustí a odejdou.
Kdyby jsi něco podobného zažila KajlaDark,nikdy by jsi netoužila takové setkání zažít.Nevyhledávej úmyslně duchy,protože nikdy nevíš jaký duch zaslechne tvé volání.
 
Rychlovka
28.03.11
20:22
Reg. před 2016

VÍM káždý chce duchy vidět já snimy mněla už moc dobré zkušenosti a bohužel neohu se jich zbavit,,,,NÍKDY SI STÍM NEZAČÍNEJ A UŽ VŮBEC NÉ Z ČARODEJNICTVÍM!! Duch je velmi domýšlivý a není radno si sním zahrávat On je nevyspitatelný mohla bych ti tu psát dlouho ale musím sem pustit bráchu(kdyžtak napiš do zpráv) Pokud to myslíš vážně a nebojíš se pošlu ti i formuli aby jsi nevyvolala démona... .Od té toby co ovládám bylou maii i smýma kámoškama bojujem proti démonům a duchům a jen jedno ti řeknu!!!NECHTĚJ JE POZNAT A ANI JE PROBUDIT!!
 
Angelikamal
30.03.11
22:20
Nereg.

IP: .*
mám pocit že u nás v domě je douch ale nevým to jistě zatím se my nic nestratilo ani nezmyzelo jen mě mrazí v zádech a to se my stává jen když je špatně
 

Deni15
25.04.11
16:55
Reg. před 2016

Být tebou tak bych se o to nepokoušela... na světě chodí hodně duchů, ale většinou jsou zmatení, nebo je tu něco drží, zkrátka nejsou štastní, protože nešli dál. Nejlepší je nechat na pokoji, třeba když tě to tak bere tak se ti domů jeden nakvartýruje a to bude teprv legrace no ale stejně bys to pravděpodobně neviděla, protože je v astrálu a člověk který je vidí, musí mít otevřenou jednu čarku (třetí oko) a takové :)
 
Halina
25.04.11
20:15
Reg.26.11.23

To je zajímavé, najednou je naše země samý duch... Buch,buch, buch..
Spiritisté byli vyvolenými, kteří spojení uměli navázat/málokdy zhmotňovat/. Lidé okolo nich to věděli, ale uznávali, že oni sami to nedokážou. Řiďte se tímto heslem i vy všehoschopní, kteří jste za každým bukem schopni vidět toho svého vytouženého ducha,jen proto, abyste byli IN.
 
Vilisek
17.07.11
14:21
Reg. před 2016

já věřím že duchové existují žádného sem sice n evyvolala ale mámamka jo ona mi otom říkala
jestli to chcete vědět co se jí stalo čtěte:mamka byla na intru měli kolečko jako je např. od hellmans ten dekl a bylo tam 5 lidí soustředili se a vyvolávali.Ducha se jim podařilo vyvolat zeptali se ho jak se jmenuje aco se mu stalo a on pry psal že se jmenuje už nevim jak ,a že se v lounech vyboural na motorce prej se bálitak ho odvolali pak ho zase chtěli vyvolat jenže pak vyvolali jinačího ten byl prej zlejší a že mu je 106 let,... a mamka se lekla tak chtěla jít na chodbu ale on jí psal ať od stolu nechoí že jí jinak něco udělá mamka tomu nevěřila ta kšla na chodbu a zrovna viděla nějákýho kluka kterýho nezná a řkekla že tam vyvolali ducha ale on tomu nevěřil tak jí řekl ať se jde zeptat kdy se narodil jeho brácha tak šla za tím duchem ten duch jí to napsal tak šla zase z5 ktomu klukovi ona řekla přesný datu(a vůbec toho jeho bráchu neznala!) ,ten kluk se viděšeně díval ,,,, . no a další den mamka mávla na kámošku a z ruky jí tekla trochu krev jak kdyby jí to někdo rozřízl(takže to bylo to co jí ten duch udělá)
Jako já prvně na duch nevěřila ale když sem toto uslyšela tak ..
 
.....
17.07.11
17:47
Nereg.

IP: 89.31.42.*
já na duchy věřim =) moje teta ho měla dokonce v bytě =) nějakou stařenku, dělala stále rámus, rosvicovala a dokonce ji viděli... nakonec se odstěhovali...
 
tereza1814
18.07.11
12:12
Nereg.

IP: 89.103.178.*
némam ráda lidi kteří říkají že jsou duchové ti lidi sou fak kokoti jsou kokoti
 
meel
19.07.11
00:57
Reg. před 2016

zkusím vám naznačit jak většina lidí přemýšlí, je to častá chyba v lidské logice..

"jestli že vidíš ducha, pak existuje.."

pokud platí Toto, logicky musí neplatit opak, že? Většina lidí si ale řekne..

"jestli že nevidíš ducha, pak neexistuje.."

Takto většina z Vás došla ke svým závěrům..

správná negace ale zní:

"Jestli že duch neexistuje, pak ho nevidíš"

Čímž se snažím naznačit, že můžete mít klidně nekonečno důkazu o tom, že neexistují, avšak stačí jeden nespochybnitelný, že existují.. a vše je v tahu.. stejně tak i naopak..
 
Veronique
04.10.11
21:00
Reg. před 2016

Take mam zkusenost s duchy a ne moc dobre... Je lepsi nic nevedet... .
 
Tánička
05.10.11
11:53
Nereg.

IP: 87.197.62.*
Ako by bolo možné stretnúť ducha? .. aj keď je asi nemožné stretnúť ducha len tak ... chcela by som vedieť či je to možné.. minule som videla jednu časť od Chrissa Angela kde vyvolával duchov a chcela by som vedieť či je to možné pretože tá časť bola dosť desivá.. ďakujem za odpovede
 
vestec.andel
10.10.11
23:21
Nereg.

IP: 77.104.243.*
Bohuzel zkusenosti s duchama mam ale verte ze pokud zjistite ze nejsme tak zcela samy vas zivot se zacne borit je to na vas
 
danielkucava
23.11.11
13:09
Nereg.

IP: 95.85.195.*
KajlaDark:duchové jsou vidět jen když chtějí!!!
 
vampireza
13.12.11
19:33
Nereg.

IP: 83.208.10.*
duchové sou velice zvláštní a hodně náladoví když máte strašidelný barák kde se stala sebevražda tak je to tu dost zajímavé vždy se projevuje jinak ale nelze vidět jen slyšet nebo vnímat jiným smyslem než ostatní
 
dracizena
14.12.11
20:57
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Lidičky, až uvidíte svou auru na vlastní oči, věř, že koukáš do pomyslných očí svému Duchu... A koho Duch klepne přes prsty, nebo s tebou sekne o zem/ale ty si myslíš, že jsi jen uklouzl-a/tak věř, že tě směruje na druhou stranu od tvých záměrů nebo směru cesty... Duch sídlí v lidském těle v hloubce buněk, v hloubce, které ani medicína nerozumí a kdo duchovně dozrává/jako jablíčko na stromě/ tak Duch si ho sám připravuje na schůzku s ním a to tak, že se vysouvá z tvého mikrosvěta tělesného a přesouvá se do tvého vyzařovacího prostoru, čemu se říká aura a tam teče tvarem přesýpacích hodin…A proto náš život žijeme v posuvu časovém... Když můj Duch přišel ke mě, tak se vedle mě začala točit igelitka metr nad kobercem. Začaly se mi ukazovat na stěnách obrazce stříbrně psané, erby, obličeje,atd... .Duch je světelné tělo, ale umí se pro člověčí zvědavost i zhmotnit do tvaru hmoty, kterou můžeš projít... Negativní Duch neexistuje, je to vždy jen Tvůj Duch který má některé části svého těla špinavé a s tou špínou člověka zlobí, ale jen proto, aby si ho člověk všiml a čistil vizí, jeho duchovní tělo... Já používám duhu. Vše paranormální, i nemoci balím do pestře barevné duhy svou představou... Byla jsem čistit od ducha sklep ve staré hospodě kam se nastěhovala rodinka, kde i děti cítily jak se jich Duch dotýká a nemohly v klidu spát. Do sklepa se mnou nikdo nešel, báli se a tam jsem nasahala hmotu bez hmoty, která hrubě brněla, až pak jsem se dozvěděla, že tam byli zahnáni za války němci a postříleni... I dnes po 10 letech do tohoto sklepení vsouvám svou vizí duhu, která bere zbloudilé duše mrtvých a myšlenkou je odvádím do dimenze, tak jak mi můj andělský Duch radí... .Ničeho se nikdo neboj, buďte obaleni duhou a vše, i to strašidelné obal do duhy a budeš svým Duchem hýčkán-a... Začneš zažívat i pády které vždy dopadnou měkce, budeš se jen divit, ale budeš vědět, že tě drží Tvůj DUCH…já –AKS-
Kdo zažil, ví... kdo nezažil, myslí si, že druhý blafuje, i já jsem nevěřila, než jsem poznala... .
Až dozraješ, budeš vidět, i mluvit se svým Duchem. Dnes je zatím jen Tvým svědomím
 
vampireza
14.12.11
21:23
Nereg.

IP: 83.208.10.*
dík za radu vše ukáže čas
 
vali
19.01.12
07:32
Nereg.

IP: 46.47.136.*
 
ája
18.04.12
20:42
Reg. před 2016

Chci Vás upozornit na skvělý víkendový kurz s ubytováním přímo na středověkém hradě, kde často dochází k paranormálním aktivitám, dokonce se podařilo v prostorách tohoto hradu ducha natočit na kameru slovenské televizi, která tam natáčela reportáž o paranormálních jevech.Kurz je zaměřený na paranormální jevy a různé záhady. Mimo to se na něm seznámíte se základy numerologie, kyvadla, čtení z ruky a výkladu karet (Lenormand, Andělské).Je to skvělá příležitost zažít něco nevšedního a také úžasnou romantickou a tajemnou atmosféru nočního potemnělého hradu.Uskuteční se 1.-3.6.2012, nejvyšší čas se ještě přihlásit.
Více info: aja.malkova@seznam.cz
 
Rewicca
05.04.20
21:56
Reg.5.4.20

Ahoj, potřebuji poradit, nevím jestli se to už někomu stalo.
Když už téměř spím stane se mi,že cítím pohyb na posteli (jako když si vedle vás někdo lehne nebo se opře a dívá se na vás) nebo cítím,že jde někdo jde nebo běží k posteli a dívá se na mě nebo dokonce cítím doteky,sundání deky. Dřív sem to brala jako sen,ale čím dál častěji sem víc vzhůru a jen se bojím otevřít oči,abych se podívala, kdo se na mě pořád tak dívá,ale nikdy sem nenašla odvahu a vždy sem raději počkala,až to přejde. Poraďte, o co jde a co bych měla dělat?
 
hns
12.06.20
22:43
Nereg.

IP: 89.24.44.*
viz můj komentář ve vlákně Hlasy, světla a černé skvrny
 
všestudak
13.03.21
03:30
Nereg.

IP: 88.146.245.*
mám takovy problém v mem byte se nachazí duch, sleduje me a mou přítelkyni na kazdem kroku a víme jen to že je to zlý duch
poradte jak ho mam vyhnat
 
kantorka
13.03.21
21:13
Nereg.

IP: 193.85.149.*
Mě zase budou strašit ty vaše hrubky. Katastrofální neznalost českého pravopisu je na tom všem asi to nejděsivější.
 
vsestudak
13.03.21
22:43
Nereg.

IP: 88.146.245.*
vy asi budete učitelka co
to už je samo o sobě hrozný a děsivý každého opravovat a takový... .
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)