English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Egyptský horoskop
Dokonce i egyptští bohové mohou předvídat budoucnost.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "verit, ci neverit... ".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

verit, ci neverit...

carrie
02.01.11
12:51
Nereg.

IP: .*
Ahojte, citim sa dost zle a momentalne sa o tom nemam velmi s kym rozpravat... Mam 4 mesacny vztah. Vsetko je alebo bolo fajn, sem tam sa vyskytnu nejake hlupe hadky, ale inac sa nemam naco stazovat. Vcera som bola s priatelom a zavolala mu nejaka baba. Nemal ulozene jej cislo ale ona do telefonu hovorila,ze jej ho daval a vedela aj jeho meno. Ked som si ju vzala k telefonu, tak polozila. Potom som jej z jeho telefonu pisala smsku, aby mu dala pokoj. Viem,ze je to trapne, ale strasne som bola rozculena, tak som to jednoducho urobila. A ona, drzana, este znovu volala, ale zdvihla som to ja, takze polozila. Potom sa uz neozvala. Prinutila som priatela, aby jej napisal,ze kto je, odkial ho pozna a odkial ma jeho cislo. Mal u mna spat, tak som bola zvedava ci a co odpise. Neodpisala. Uz sa to jedenkrat stalo, asi mesiac alebo dva dozadu. Bolo mi teraz zname to jej cislo ale niesom si ista ci je to ta ista alebo dalsia. Priatel nebol nervozny a neprekazalo mu ked som jej pisala alebo zdvihla telefon. Prisahal mi, ze on nevie kto to je a ze ma nepodvadza a nikomu nerozdava cisla, ze ma miluje a nechce ma stratit,ze mu mam verit a tak... Ale ja neviem. Cely vztah je skutocne takmer idilicky, ale toto ma zneistilo. Este prvykrat som sa nato vykaslala ale uz mi je cudne,ze sa to stalo zas. Co mam robit, mam mu verit, ci si mam davat nanho vacsi pozor... Uz som raz bola podvadzana a nemam chut zazit to znova.
 
Merit
02.01.11
19:56
Reg. před 2016

chybi ti neco v tom vasem vztahu?.. pa :-*)
 
carrie
04.01.11
13:42
Nereg.

IP: .*
Praveze mi nechyba vobec nic, je to zatial ten najlepsi vztah aky som kedy mala. Priatel je velmi pozorny, ozaj sa o mna stara, chce so mnou byt kazdy den... nemam mu v podstate preco neverit. Teraz si ide zmenit telefonne cislo kvoli tomu co sa stalo.
 
Merit
04.01.11
16:23
Reg. před 2016

ahoj devce :-)*
takze.. rika ti, ze te miluje a chova se tak?.. ;-) co vic si prejes? :-)
vis co je pruser? VERNOST SE NEDA PROKAZAT :-)..

muze se stat, ze si dotycna osoba to cislo sezene znovu.. co potom?
zase si ho zmeni?..
nekteri lide se tim i bavi a chteji druhym jenom ublizit.. nekdy to lidi dost provokuje, kdyz vidi, ze je dvema opravdu dobre... tak se do nich pusti.. rozestvou je..

pokud je tvuj chlapec pozornej, dava ti najevo lasku, pecuje o tebe a ty o nej.. je to vzajemny.. nelisi se reci od skutku.. tak bych se na to na tvem miste vyprdla :-)..
resila bych to, az neco bude jinak.. :-)

cim vic se neceho bojis, tim vic davas sanci tomu, aby jsi zhmotnila svoje obavy a strach.. posilujes to..

jak jsi na tom se sebevedomim?
nepsaly uz jsme si? nemam nekde tvoji fotku? :-)
 
Maty
18.02.11
21:57
Nereg.

IP: .*
carrie, sama sis odpověděla, co je problémem ve vašem vztahu - Tvůj strach, že budeš zase podváděná. Strach v jakékoliv oblasti života je špatný rádce a tady může vyrobit z milenky stíhačku .. Potřebuješ nejspíš přesvědčit samu sebe, že si maximálně důvěřuješ a Tvůj nynější život je v pořádku. Slyšela jsi o tom, že si přitahujeme právě to, čeho se nejvíc obáváme? Zamysli se nad pochybnostmi, které Tě omezují, odkud pocházejí (z které doby Tvého života), co Ti přinášejí a jestli je vůbec potřebuješ. Ve skutečnosti nám vztah podává zprávu o nás samých, což je v kombinaci se zrcadlem úžasná terapie .. hodně štěstí
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)