English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 24.4.2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Osudový partner17.04.24 / ALENA v Láska
Má cenu o vztah bojovat02.04.24 / Luzius v Praktické věštění
Osudový partner23.03.24 / NIKY1206 v Láska
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny



Nehledejte štěstí, buďte jeho zdrojem.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Mému štěstí a bohatství nebude už nic stát v cestě. ”


Myšlenky moudrých

Cézanne

K tomu, aby člověk dobře viděl, nestačí mít otevřené jen oči. K tomu je třeba otevřít i srdce.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "NEPOCTIVÁ KARTÁŘKA ve Žďáru nad Sázavou".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

NEPOCTIVÁ KARTÁŘKA ve Žďáru nad Sázavou

Václav
06.11.10
16:49
Reg.9.12.18

Rád bych se zde podělil o svoji ŠPATNOU ZKUŠENOST s jednou kartářkou a varoval ostatní, aby si to dobře rozmysleli, než se začnou svěřovat se svými problémy někomu cizímu.

Asi před rokem jsem se dostal do těžké životní situace, s níž jsem si nevěděl rady. Známá mi dala kontakt na jednu paní, která se zabývá výkladem karet. Šel jsem tam. Otevřela mi na první pohled milá postarší paní. Povídal jsem si s ní docela dlouho a pak jsem docela uklidněn odjel domů.

Abych to zkrátil: nedávno jsem se OD TŘETÍ OSOBY (!) DOZVĚDĚL, že ve vesnici, kde bydlím, žije pán, co má takové a takové problémy a stalo se mu to a to. Málem jsem to nerozdýchal, protože ta třetí osoba MLUVILA O MNĚ!!! Byl to pro mě šok, neboť o svých problémech jsem podrobněji mluvil pouze s tou kartářkou.

Zpětně jsem si uvědomil, že se ta na první pohled milá starší kartářka při našem tehdejším rozhovoru zmiňovala i o jiných lidech a o tom, s jakými za ní chodí potížemi.

Domníval jsem se, že i při výkladu karet existuje nějaký ETICKÝ KODEX, něco jako lékařské či zpovědní tajemství, ale zřejmě jsem se spletl. Přesto nechápu, jak si někdo vůbec může něco takového dovolit, když se na něj lidé s důvěrou obrací.

Abych to ukončil: tuto kartářku jsem navštívil v jejím bytě ve ŽĎÁRU NAD SÁZAVOU u nádraží. Od své známé, která mi ji doporučila vím, že ji navštěvuje spousta lidí, že si ji chválí a nosí jí květiny jako výraz díků. Kdyby jen věděli... A kdybych já věděl, kam si můžu jít stěžovat, udělal bych to.
 
valeriána
06.11.10
20:47
Reg. před 2016

Nikde z tvého příspěvku není zřejmé, že máš dúkaz, že to prozradila právě tato konkrétní kartářka, chybí už jen rodné číslo paní a je to už Rok, dost dlouhá doba ji obviňovat. Víš co už ona měla za ten čas klientú? Určite ji krivdíš a o tvých problémech mohl vědet někdo z tvých blízkých-i nejbližších a ani netušíš, jak a kdy se to dostalo ven. Něco se dozvíš JPP (jedna paní povídala) a obviníš konkrétní osobu... .
 
valeriána
06.11.10
22:01
Reg. před 2016

takových diskusí tu už bylo a lehko se někoho odsoudí, ale těžko se hledá chyba u sebe:

"-Co má podle tebe kartář žrát a z čeho platit nájem, když tak dobře víš, že si za svůj výkon nezaslouží žádnou odměnu, nebo jen tu co mu laskavě ucmrdneš?
-Co pro tebe znamená dobrá rada, když si ji ceníš jen když je zadarmo?
-Co je pro tebe lidská důstojnost, když za kdejakou blbost jsi ochoten denně vyhodit Xpeněz - a kartář je pro tebe člověk, jemuž odepíráš jeden ze základních pilířů lidské důstojnosti - poctivý výdělek. Tvrdíš že má dar - a proto ho odsoudíš do pozice žebráka?

... a tak bych mohla pokračovat.
Pro pořádek upozorňuji, že já jsem a vždy jsem byla jen kartářka amatérka - tedy zadarmo- ale protože vím, co to obnáší, nedivím se nikomu, kdo to zadarmo nedělá, tím spíš že jsem na vlastní kůži zažila, jak člověka dokáží stáhnout z kůže a obrat o všechnu energii všechna ta děvčátka, co když je někde něco zadarmo, slétnou se jak hejno upírů a vysávají a vysávají a mnohdy ani poděkovat kloudně neumí.

Všem, co nikdy neměli karty v ruce, ale strašně dobře ví, co má a nemá správný kartář, vzkazuji: napřed to zkus a pak něco povídej. Že nemáš dar? A jak to víš, když jsi to nezkusil."
 
kelišová
07.11.10
19:05
Nereg.

IP: .*
Václav - teď už s tím nic nenaděláš , je to smutné ... .kartářka může dát někomu jinému příklad něčího osudu , ALE !! zdůrazňuji ALE !! osobní údaje a indicie , jež by vedly k odhalení oné osoby NE !
Jenže žádný zapsaný " morální kodex" kartářek není , je na každé z nich , jak s informacemi , co jí řekneš , naloží .
Polehčující okolností pro tu paní může být to , jestli Ti svým výkladem aspoň trochu pomohla .
 
kelišová
07.11.10
19:11
Nereg.

IP: .*
valeriána - Tobě by se líbilo , kdyby si o Tobě cvrlikali i vrabci na střeše ??
Když nemáš náladu vykládat karty , proč neřekneš NE ? Je to pro tebe těžké ? Stačí jedno slovo a nebudou tě vyssávat ... ... ...
A co má podle tebe mít ten správný kartář mít ??Napiš , docela by mě to zajímalo .
 
Václav
13.11.10
18:33
Reg.9.12.18

Ke svému minulému příspěvku bych chtěl dodat, že tu osobu, od které jsem se o sobě dozvěděl, jsem potkal v čekárně u doktora. Dali jsme se do řeči a ona říkala, že navštěvuje tu kartářku, u které já tenkrát byl. A právě z povídání té paní v čekárně vyplynulo, kde ke svým informacím přišla.

Je to hnus. Ten pocit překvapení a šoku se nedá popsat, museli byste to zažít.

Rozhodně tady nechci nikomu křivdit, jen jsem chtěl popsat svoji zkušenost a to, jak návštěva kartářky může taky dopadnout. Neříkám, že jsou takové všechny, ale zrovna já narazil na pěkného exota.

Trochu jsem se na tu paní kartářku ze Žďáru od nádraží poptal mezi lidmi. Hodně lidí tam tuhle karty vykládající důchodkyni zná, Žďár je konec konců malé město. Názory lidí na její činnost jsou dosti různé, takže vskutku nevím, kde se vzala ta pověst, která ji předchází.

Ale musím ještě dodat, že jsem zjistil, že „u nádraží“ působí kartářky dvě, takže pro upřesnění uvádím, že paní z mého příběhu sídlí na Haškově ulici.
 
valeriána
13.11.10
20:02
Reg. před 2016

Václaav
raději už nepátrej, zjistíš, že jsme tři
 
Václav
14.11.10
13:53
Reg.9.12.18

valeriána: Ano, vím ve Žďáře o třech kartářkách. Čili vy jste další z nich.

Taky si při výkladu karet pouštíte tak pusu na špacír jako paní Klímová?

No, ve středověku by si s tím uměli poradit.
 
valeriána
14.11.10
15:46
Reg. před 2016

Václav
Preji hodně šťěstí, ať už jsi jen spokojen a nebudeš potřebovat vědmu.
 

aledecka@.emaiil.cz
23.04.12
11:14
Nereg.

IP: 78.45.62.*
Jo jo je to tak .Všechny ženské bývají někdy drbny.A kartářky jsou taky jenom lidi,tak to s tím musíme počítat bohužel...
 
kočkapočka
16.09.12
11:48
Nereg.

IP: 178.72.208.*
tak tomu jsem se zasmála, byla to skutečně kartářka nebo si na kartářku pouze hrála? :o) není jen tak být kartářkou, ale každá kartářka musí umět naslouchat kartám a lidem, jinak její práce k ničemu nepřispěje.
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)