English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 20.4.2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra.
Tarot na 3
Tento výklad je využíván, když je po třeba si ujasnit své touhy a potřeby. Novinka!
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "paranormální jev po probuzení".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

paranormální jev po probuzení

bagetka
06.09.10
19:24
Reg. před 2016

Dobrý den, můj zážitek nesouvisí se snem, nebo si to alespoň myslím, ale s paranormálním jevem, který sem objevila po probuzení... Usnula jsem v čisté posteli, nahá, umytá a po probuzení jsem objevila na polštáři, prostěradle a zdi u postele černé fleky... prostě bylo prádlo i zeď zčernalá... nedokážu si to vysvětlit, ve starých snářích se mluví o navrácení nečistých nemrtvých do svých minulých domovů, ale stejně nevím, jak si to vysvětlit... Máte s tím někdo zkušenosti? Slyšeli jste o tom?... Mám se toho obávat?... Opravdu to nechápu, připadám si jak blázen...
 
kelišová
08.09.10
09:51
Nereg.

IP: .*
HMM, to znám , tyhle černé fleky --- nehledej žádný paranormální vysvětlení , spíše sis asi mačkala očko - nebo oči rukou nebo prostě nějak , jak jsi ležela ... já jednou na jedno oko ani neviděla
Takže žádné strachy , bláznovství a podobně ... .
Měj se pěkně a příště jen krásné sny přeje kelišová
 
bagetka
10.09.10
10:30
Reg. před 2016

chacha to sem si taky myslela, když jsem si to chtěla odůvodnit, ale byla jsem odlíčená, nehledě na to, že to byly dost velké fleky na to, aby to mohla být nějaká rozmazaná řasenka či něco podobnýho... cca 30 cm široké... a tři takové... a o zeď bych se určitě okem neotírala:D ráda bych si to dokázala nějak rozumně, ale nic mi na to bohužel nesedí, proto se přikláním k něčemu nevysvětlitelnýmu... u sebe bych se tomu ani nedivila, tyhle věci dost přitahuju... .
 
Merit
10.09.10
13:55
Reg. před 2016

cus devcatka :-))**
dam si s vami dymku miru :-).. nevim, zda je tenhle prispevek for, ci co :-), ale tak ja mam taky zkusenost :-)
no ja, moje kamoska..
tyblaho, je to 30let :-), co jsem blbla s magii .. ohledne lasky :-), nevim, byla to taky cesta, jeste, ze mi zustal zdravej rozum :-)
jednou jsem sla teda zase spat ke kamosce, byla rozvedena, bylo ji o par let vic nez mne:-) a ja proste vyvolavala duse.. jak mrtvych, tak zijicich.. a ptala jsem se a ty odpovedi jsem dostavala.. :-)..
no, ona byla a je na sex, to je divoska :-), to je nase mistni ucitelka sexu :-), kazdej, kdo potreboval vyskolit, vedel, ze tam ty lekce dostane :-)).. kamoska skvela, milenka vyborna, manzelka na prd :-), to ji nebralo, zkusila to, nejde to :-)
no a tak si prala, stravit noc s jednim zpevakem :-D.. holky, v tu dobu proste narez.. romantak.. co holek bylo kvuli nemu asi hotovejch :-).. ona ho miluje jeste dneska.. je to jeji milacek vysnenej :-)
no, tak si teda pred usnutim prala.. :-).. a ja delala to svy, popisovat to nebudu, to by bylo navodem a ja uz s tim nechci mit nic spolecnyho :-).. noooo :-), rano se probudila.. mela teda zasranou deku :-).. ukazovala mi to.. rikam ji, ze si asi neodlicila oci.. no, ale ona mela umatlanou deku u nohou :-D.. opravdu se ji o nem zdalo a zazila noc jako v realu :-)..a prej to bylo uzasny ;-).. a na zaver mi rekla.. "tak mel ten lajdak spinavy nohy" :-D..
ted se tomu tlemim jo, tenkrat jsem byla dost vykulena, pac by me ani ve snu nenapadlo, ze to takhle muze fungovat a v tom veku, at mi Buh odpusti.. zila jsem tim.. pro me to byl cas, kdy se mi plnila prani, ktera mi pak byla vyrvana :-), nedoporucuju :-), to je o chvilce a pak nasledne o velkejch bolestech :-).. a kdyz existuje toto, existuje preci i to druhy ne? svetlo :-).. nescetnekrat radeji svetlo, nez tuhle stranu :-)

stane se, ze vidim "neco".. vypada to jako probihajici stin atp.. pak sepnu ruce a modlim se.. at to jde pryc a volam andely, archandely na pomoc a kluci pomuzou :-) a Buh se mozna i smeje :-D.. kdyz porovnava ten muj pubertalni vek a soucasnost :-)
pro druhy muzu vypadat jako blazen, je mi to sumafuk :-), ale tyhle veci funguji, zazila jsem zenu, za kterou neco chodilo do postele.. a nelhala, prislo to za ni i kdyz s ni v posteli spala jeji segra.. a ta to taky videla, nemam duvod neverit.. pak se otevira v lidech neco jinyho.. ci je nekdo tak silnej, ze se propasuje.. ja radim motlitbu.. prosbu o opatrovani.. vyslani lasky.. neguje vse.. na lasku nema tma zadny paky a je-li to mysleno opravdove.. Buh to pozna.. neverim tomu, ze by nekoho nechal ve srackach..

bagetko, drzim palce, at to zvladnes, pokud to teda neni for :-), ja o techto vecech nezertuju, pro me je to vazny tema..
proti tomu je zasrana politika komickou scenou :-D
prominte to moje vyjadrovani, ja kdyz si davam bacha na zobak, pak to nejsem ja.. ve zlym to nemyslim.. jsem proste cunas :-))
mejte se krasne :-))**
 
liduna1
10.09.10
23:28
Nereg.

IP: .*
Mne to proste neda, musim to napsat Merit, Ty jsi proste cislo. Uzasna baba ale cislo... Mam Te rada.
 
Merit
11.09.10
00:31
Reg. před 2016

Lidunko ja tebe takyyyy!! :-D :-***

 
bagetka
11.09.10
16:36
Reg. před 2016

nene Merit, vtip to z mé strany opravdu nebyl... :) proto mě pobavila odpověď o neumytých očích:) tak to nevim, co ta příšera, která přišla za mnou do postele musela mít špinavýho, protože ty fleky byly spíš nahoře... asi teda černou hlavu;) a bohužel sem si tu noc ani neužila, ale trávit noc se zombíkem asi neni nic příjemnýho;) nevím, jestli to třeba nesouviselo i s mými černými myšlenkami, protože momentálně neprocházím zrovna snadným životním obdobím, třeba jo... jinak děkuju za příběh kamarádky, docela si mě tím pobavila:) i když vím, že tyhle věci bereš vážně - ostatně já taky... takže myslíš, že tam za mnou někdo byl?;) snad už něco podobnýho nezažiju, docela mě to po probuzení šokovalo... snad už budou jen ty světlé okamžiky:) měj se a dík...
 

Merit
11.09.10
19:41
Reg. před 2016

ahoj bagetko :-)*
za tou moji kamaradkou lezlo pod tu deku to neco casto, pak sla na naky sezeni, ona ma reiki a ta pani co ji zasvecovala ji s tim pomahala, ale .. to "ale", pokud se nekdo behem dne modli a pak vsechny proklina? co muze ocekavat? to celej den stavi dum, kterej vecer rozboura? :-), chapes me? co tim myslim? :-)
proto ti radim at se modlis.. je to o duvere, o lasce k Bohu, odevzdas mu to, muzes skrze andely, archandely, ti kluci pracuji pro nas vsechny :-), neni ceho se bat.. kdyz neveris, je to potom tezky.. ja nevim cim se zabyvas, jakej mas zivot, tvuj nick nak neznam a tu se lidi prevlikaji dost casto..
pro me je spoluprace s andely, archandely prirozena, pac na co bych ridila, kdyz jezdim jako debil :-), kdyz me muze odvezt profik? ;-))
svym zpusobem to vypada jako vychcanost.. ja verim tomu, ze oni to zvladaji nejlip ;-), jsou tu od toho..
tak se opatruj :-), mas svobodnou volbu co s tim.. drzim ti palce :-)
pa :-)*
 
kelišová
13.09.10
11:50
Nereg.

IP: .*
Bagetka: nebyly myšleny neumyté oči , když si přeležíš nohu - brní tě , když si nějakou dobu tlačíš na oko - vidíš tmavé skvrn
y ,kam se podíváš - než se oko dostatečně znovu prokrví ... .
 

English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)