English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je sobota, 4.5.2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je sobota, 4.5.2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie.
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Diskuzní fórum

zpět Přidat komentář k "Divná kouzla".
Jméno :

Zpráva:


Upozornění:
  • Není dovoleno vkládat placené nabídky na cokoliv. Vložení placené nabídky bude mít za následek smazání příspěvku, opakové vložení pak zrušení přístupu. Pro osobní prezentaci používejte výhradně náš katalog.
  • Pokud budete vkládat příspěvek jako nepřihlášený uživatel, zobrazí se Vaše IP adresa u příspěvku.
    Tato funkčnost je zavedena pro odstranění SPAMů. Děkujeme za pochopení.
  • Administrátoři si vyhrazují právo mazat komentáře, které se dají považovat za spam, tj. nepřináší žádný další obsah, jsou obtěžujícího charakteru nebo se zjevně jedná o klamavou reklamu na cizí služby. Posouzení pak leží výhradně na administrátorech.
  • Vložením příspěvku souhlasíte s pravidly fóra.

Divná kouzla

randy
27.08.10
16:24
Reg. před 2016

Od té doby,co jsem si přečetl pár knížek o magii jsem pořád v pozoru,protože se mi zdá,že mě pořád obklopuje temná strana.Nemohu přijít na žádné kouzlo,které by mě zbavilo temné strany,ale nevím proč.Jestliněkdo zná nějaké dobré kouzlo,které by mohlo působit,tak mi ho prosim napište.
 
Merit
27.08.10
18:20
Reg. před 2016

Ahoj randy :-), popros Boha, andely, archandely, at ti pomuzou.. ta prosba by mela bejt uprimna.. jestlize to myslis vazne a znas uz to temno.. je tu druha strana.. "svetlo".. zadny souboje..vzdy budes slabsi (to kazdej z nas).. oni to pro tebe udelaji, pomuzou ti.. ja tomu verim.. necaruj, nemanipuluj.. vyprdni se na to.. ja vim, ze to cloveka laka.. ale to co se za to zaplati.. to za to nestoji.. :-)
je to boj o nasi dusi.. od Boha.. dostanes mnohem vic.. a to jeho naruc.. ja jsem vlastne zacala podobne.. a zacalo to kravinou.. zvedavosti.. je to samozrejme tvoje svobodna volba.. vse bude tak, jak si to udelas :-) .. nenutim te..
mej se krasne.. pa
 
fantomas
02.09.10
13:15
Nereg.

IP: .*
pomužu ale kdyby nějaké bily,HA HA!!!!!!!!!!!!!!!!
 
halifaxka
29.09.10
23:48
Nereg.

IP: .*
Ahoj randy, je to jednoduché, pokud jsi vytáhl nějakou bytost z knihy tak na to funguje obrazec tří kruhů vzájemně propojených, nejlepší je na to kniha Lexikon Magie a kouzel, tam se můžeš na kruhy podívat, vyrýt je do bílé svíčky a požádat anděly o ochranu.
 
cerber
24.05.11
21:33
Nereg.

IP: 90.179.164.*
randy.. pokud ses zabyval necim temnym.. tak se nemuzes divit ze te ted ta negativni energie obklopuje... je jen na tobe jestli sam uvnitr chces aby te obklopovala dale nebo ne... musis to prebit svoji pozitvni energii... je to vzdy v nas... a zadnym kouzlem to neodstranis.. mozna to jen zmirnis ale nezbavis se te negativni energie uplne...
 




English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)