ZIZI 07.10.25 10:24 Reg.19.10.16
| Dobrý den,
přišla jsem o práci a jsem z toho špatná. I když mě práce nenaplňovala, přesto jsem to do konce roku určitě nečekala. Chtěla bych vás poprosit o výklad na práci.
20,8,1974,
Předem moc děkuji
Zdeňka |
|
Hermit 08.10.25 12:26 Reg.17.7.21
| Večer se na to podívám. Včera jsem tu nebyla. |
|
Hermit 08.10.25 18:08 Reg.17.7.21
| Milá Zdeňko, karty ukazují, že ta minulá práce vás hodně semlela a vyčerpala. Jak to tam skončilo? Mě se tu ukazuje "prásknout dveřmi, nebo skončení bez varování", jak blesk z čistého nebe... Žel, karty ukazují, že nový pracovní smlouva je ještě daleko, min. několik měsíců. Situace v našem státě není vůbec dobrá a já pozoruji, že je to stále horší a horší... Mohlo by to trvat min. 3 měsíce, než najdete jinou práci. Práce by měla být v jiném oboru. V současnosti se teď domě něco děje? Jsou tu změny - "tak odteď to bude takto", nebo "toto musí skončit"... .Máte doma všechno pod kontrolou? Peněžní toky jsou tu zkrácené, je nutno najít nový model hospodaření, abyste to přežila ve zdraví. Firma, kde jste skončila, se tu jeví jako nedůvěryhodná, nepříjemný kolektiv. Byla jste účastníkem nějakého sporu na pracovišti? Jestli ano, příště veliký pozor, když vás práce nenaplňovala, okolí to mohlo vycítit. Zapracujte na posílení loajality vůči novému zaměstnavateli a ono to vyjde.
Zdraví Hermit |
|
ZIZI 10.10.25 10:47 Reg.19.10.16
| Děkuji,
opravdu to bylo bez varování, kolektiv až na výjimky nic moc, pomlouvání atd. a práce mě opravdu nenaplňovala. Mám velice špatný rok, problémy s dítětem, úmrtí v rodině a ještě tady toto. Opravdu jste se trefila, klobouk dolů... .
Zdeňka |
|