English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 16.6.2025
Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Potřebuji poradit mám nato 24 hodin!!

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Potřebuji poradit mám nato 24 hodin!!

Rychlovka
03.11.11
19:18
Reg. před 2016

ahojky máme problém jsme čarodějky a dnes jsme s obyčehjnou dívkou vyvolával satana!!Byl tam a když jsme se ho ptali na otázku a všechny jsme držekli v ruce křídu napsalo nám to pentagram v kroužku !!jak hoodvolat a co to znamená,jsme eště mladé takže... .(

Take jsme tohleppodobné dělali na jednom hrobě a psalo nám to opalte!! a pak smese ptali proč a oni že :řuší te a pak sme s ptali co se stane když neodejdem tak nám to napsalo zemřeto dost se ted bojím nikdy sem se jentak nazalekla ale ted :(... newíme co mádělat!!! pak jsme viděli duchové bohužel vžd šel ke mě je a pak se natom hrobě nakreslila dýka!!!

.....
04.12.11
17:19
Nereg.

IP: 62.201.18.*
Zkus říct nahlas že víš že to byla chyba a že to chceš napravit ale nevíš jak... prostě řekni pravdu a přiznej chybu

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Keltský horoskop
Keltové připodobnili podstatou člověka k vlastnostem stromům.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...
Lunární den
Připravte se na svůj osud díky energii lunárního dne.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)