English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Rodina podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení ve vztahu k rodině i přátelům.
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Posedlost/i

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Posedlost/i

beatricexoxo
11.05.11
18:18
Nereg.

IP: 89.176.165.*
Ahoj lidičky,

poté co jsem shlédla pár filmů s duchařskou apod. tématikou začala jsem přemýšlet nad tím, jak je možné, že je člověka schopný posednout zlý duch či jiná bytost z pekla.
Je známo, že prý nás všechny na světě ochraňuje anděl strážný a byť si to třeba někteří lidé neuvědomují jsou/mohou být v kontaktu se samotným Bohem, ale stačí jen chtít a věřit

Často mám v hlavě plno otázníků,když sleduji různé dokumenty a říkám si pokud je to vše pravda, jak je možné, že je Bůh schopen dopustit takové věci?,

A jak jste na tom vy?
 
Teoretik
12.05.11
12:50
Nereg.

IP: 88.208.100.*
Ani "posedlost" nelze zcela vyloučit. Nevyskytuje se však v takovém rozsahu, jak by se dle filmů s touto "lákavou" tematikou mohlo zdát. V současné době mnoho lidí propadá depresím všeho druhu. T pramení z nejistot v běžném životě. Psychiatři by mohli vyprávět. Další návazností na tento jev je to, že mnoho lidí se přiživuje na tomto neštěstí a živí se za velké peníze /jdoucí do desítek ticíc Kč/ za různé odčarování, poskytnutí ochrany a pod. Pro člověka v podstatě neudělají vůbec nic a vsugerují nemoným polacebo efekt. Kdo umí pomoci, učiní to za l -2 návštěvy. Kdo ne, tahá z lidí peníze léta.
 
Rychlovka
17.05.11
21:22
Reg. před 2016

prosím pokud něco chceš vědět napiš na tichovska.veronika@seznam.cz
 
Nike
19.05.11
09:20
Reg. před 2016

Ahoj,
předně, když si vezmeš, že Bůh je vše co je, tak jsi to dopustila taky :). K tomu andělu strážnému, nechci to nikomu vymlouvat, kdo se chce na něj spoléhat, neberu mu to. Jenom si to, prosím, zkus představit, nic víc. Byla bys andělem, vyfasovala bys takovou strážnou službu a svého člověka. Já bych byla do týdne u Lucifera. Jak krutý osud pro anděla, to bys mu přála? :) Andělem strážným se dá nazvat Tvé vyšší Já, nebo vnitřní Já, Duše, Boží jiskra, overego, kdo si to chce jak pojmenovat. Ten to s Tebou myslí nejlíp, ten Ti nejlíp poradí, když se ho naučíš poslouchat a ten Tě ochraňuje. Ale říkám, nebudu Ti to vymlouvat.

K věci. Posedlost, stav, kdy je TO uvnitř v těle, to nejsou žádné bytosti z pekla. Jsou to další osobnosti. To jsou ti, kteří zemřeli, ale nechce se jim z nějakého důvodu "do tunelu". Platí, že vtělit se může jen to, co má duši a to démoni nemají!!! A nemůžou to udělat jen tak, jak se jim zlíbí. Před veškerým astrálem lidi ochraňuje jejich aura. To se stává třeba při nějakém traumatu, dojde ke zkratu, vybijí se energie, aura zkolabuje. Znáš třeba stav šoku, kdy se člověk musí zabalit do deky, protože ho ani nemá co hřát a uložit ho, jinak by mohl odejít. Nebo se to stane při astrálním cestování. Ve starověku to věděli a když holt někdo chtěl plánované hokusy pokusy, kněží jeho tělo hlídali.
To, co vidíš ve filmech, s přihlédnutím k tvůrčí fikci, to jsou ty nejtěžší případy, většinou to není tak dramatické. Buď to byl někdo hodně zlý, nebo jich bylo moc, nebo se okolí zasadilko o to, aby to bylo ještě horší.
A nedá mi to, uvedu třeba příklad filmu Posedlost, o tom malém chlapci. Komu ten chudák vděčil za to, co se mu stalo? Své tetě, poblbané esoteričce. Jistěže ho měla ráda, ale nedala si říct a nedala si říct. Neustále duchy volala, neustále si hrála s astrálem a sama ukázala ideálního hostitele, senzitivní dítě, které se často dostává do alfa pásma.
 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...
Cikánská Magická sedmička
Výklad budoucnosti pomocí cikánských karet. Novinka!
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)