English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je neděle, 23.3.2025
Svátek slaví Ivona, zítra Gabriel.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je neděle, 23.3.2025
Svátek slaví Ivona, zítra Gabriel.
Metoda zvaná "Osudová"
Blízká budoucnost z hracích karet.
více...
Magická koule lásky
Pokud potřebujete nakopnout správným směrem :) Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

pohlaví dítěte

Praktické věštění
Pokud máte zkušenosti s věštěním, nebo jste navštívili kartářku a rádi nám sdělíte vaše zážitky, máte příležitost to udělat právě zde.

« zpět \ Přidat komentář

pohlaví dítěte

michalkaD
02.11.10
17:08
Reg. před 2016

Krásný den, docela by mě zajímalo zda-li lze pomocí nějaké věštby či výkladu karet zjistit pohlaví miminka v bříšku a jestli tyto věštby opravdu vycházejí?? Jsem těhotná a na ultrazvuku nám miminko pohlaví nechtělo ukázat a já jsem opravdu zvědavá, tak by mě to zajímalo jestli to lze:). Děkuji za odpověď

dracizena
02.11.10
18:46
Nereg.

IP: .*
Michalko jestli ultrazvuk neukázal na co jsi byla zvědavá, tak odstup od své zvědavosti. Máš silnou představivost a mohla bys narušit klid plodu... Lidská vize umí uzdravovat, ale i zhmotnit něco, co by ta Tvá síla zvědavosti narušila. Uvědom si, že vše i myšlenka je živá a živější jak celý člověk. Buď opatrná, máš v bříšku kouzelné děťátko. Má krásnou auru Anděla s velkým-A- a s tím vydrž...

michalkaD
03.11.10
10:58
Reg. před 2016

Moc krásně jste to napsala :). Děkuji

michalkaD
04.01.12
20:13
Reg. před 2016

Tak jen pro doplnění. Opravdu se mi narodilo dítko s velkým A :), mám synka Adámka :)

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...
Měsíční horoskop
Jaký má vliv na náš osud fáze měsíce v době našeho narození a jaký každý den?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)