English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 13.10.2025
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 13.10.2025
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta.
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Podrobněji na lásku

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Podrobněji na lásku

Apolo
03.10.25
22:08
Nereg.

IP: 85.163.230.*
Dobrý večer, prosím Vás o výklad karet na oblast partnerských vztahů/lásky... jak to vypadá v dohledné budoucnosti? Vytvořím s někým stabilní partnersky vztah, nebo bych měla přijmout, že mi to třeba není dané? Nedaří se mi navázat vztah s plnohodnotným mužem, dlouhodobě jsem bez jakéhokoliv vztahu. Přitahuji většinou typy, co se mnou nechtějí vážný vztah a většinou se mnou nezacházeli dobře. Děkuji, Lenka 16.6.1997

Hermit
04.10.25
20:22
Reg.17.7.21

Milá Lenko, tohle je na několik výkladů, nicméně zítra se pokusím. Jelikož se ptáte na sebe, proč se nedaří vám, je třeba, aby karty popsaly vás a někdy to nemusí být příjemné... .tak jestli jste na to připravená. Pokud tedy přitahujete stejné tipy mužů, máte aspoň maličko náskok, protože už to víte, že opakujete stejnou chybu. Dále oceňuji, že berete v potaz, že někomu prostě není dáno, aby žil v partnerství. Já tuto myšlenku zastávám také, ale samozřejmě neříkám, že je to váš případ. To píšu jen obecně. Ve společnosti bylo vždy určité množství lidí bez partnera, i když tehdy to bylo třeba hanlivé "stará panna, starý mládenec"... .A také musím zmínit obecný trend v Evropě - roste počet lidí single... .a já si myslím, že se to projevuje i tady v ČR. No, zvažte, jestli se chcete nechat veřejně "pitvat". Přeji vám vše dobré. Současně je samozřejmé, že na lásku není nikdy pozdě a poučit se ze svých chyb je to nejlepší, čím začít.

Apolo
05.10.25
12:37
Nereg.

Dobrý den,
dobře, moc děkuji za zprávu. Prosím, i když to nemusí být příjemné, i tak prosím o výklad. Jen když by to tedy bylo možné, tak do mailu: apolo258@seznam.cz . Předem moc děkuji.

Hermit
06.10.25
19:02
Reg.17.7.21

Milá Lenko, na mail psát nebudu, komunikuji pouze tímto prostřednictvím. Jen jednou jedinkrát jsem to udělala a můj mail se "provařil" a mě pak chodily třeba v noci další a další žádosti o práci zdarma.
Já bych se podívala do historie své rodiny, možná je tam nějaké generační téma - jak na to byly vaši předkové ženského rodu? Jsou tam nějaké "povídačky" o tetičce, co zůstala stará panna, o sestřenici, co se špatně vdala... .o nějaké ženě, co ji chlap doma týral... .toto mám na mysli. Propátrejte téma "mezigenerační přenos traumatu", jsou o tom i knihy. Pak bych si poctivě sáhla do svého nitra - nabízím vhodně kvality, abych si přitáhla stejně tak kvalitního muže? Jsem dostatečně zralá a vím, co chci, Jak moc kladu důraz na vnější stránku věci - co pro mě znamená vzhled? tzv. dnešní krása? Jaký mám životní styl, za co nejvíce utrácím peníze? Co jsem ochotná u druhého tolerovat? Otázek je spoustu. Přepokládám, že nesedíte po víkendech doma, ale něco podnikáte, máte nějakého koníčka? Píšu to na rovinu, nemá cenu to okecávat. Jedna moje o dost mladší kamarádka na to šla touto cestou: ona dělá na dobré pozici odpovídající jejímu vzdělání, ale záměrně volila muže řemeslníka, co miluje jejich domek, zahradničí, chová králíky a slepice... .a ona je ta do "světa". Mají každý svůj oddělený svět, ale přesto jim to spolu šlape. Na čem ztroskotaly vaše minulé známosti - zkuste najít nějaké společné téma, to by mohlo pomoci. Pokud s vámi nezacházeli dobře - tak jste byla jejich kořistí, vypěstovali ve vás pozici oběti - to jste mohla "odkoukat" od původní rodiny... .Tohle jsou velká témata k zamyšlení.

Apolo
07.10.25
21:29
Nereg.

IP: 212.4.152.*
Dobrý večer, dobře, to by mě ani nenapadlo to rozšiřovat, ale chápu to :). Tak klidně sem, když byste byla tak ochotná a měla čas se mi na to podívat. Jakoby co mě tedy trápí a zajímá, tak jestli a třeba kdy najdu toho pravého partnera. Ta charakteristika mě samé mi nevadí. Aspoň nějaká zpětná vazba, a na tom negativním se dá zapracovat. Určitě děkuji za typy, co jste mi napsala k zamyšlení. Myslím si, že nejsem špatný člověk. Pár lidí mi i řeklo, že jsem hodná, někdy až moc a někteří chodí za mnou právě, když jim je ouvej, bohužel až jim je dobře, odchází. Dost lidí jsem ze svého života musela vyhodit skrz přístup ke mě. Samozřejmě mám své chyby, nikdo není dokonalý, ale snažím se o tom přemýšlet a pracovat na tom. Myslím, že mohu co nabídnout, jen občas mám pocit, že do této doby moc nezapadám. Dřív jsem bývala asi hodně naivní a v každém hledala dobro, taky byl problém osobní hranice. Po životních zkušenostech jsem "zhrubla". Ohledně historie rodiny toho moc nevim, ale co jsem si vědoma v užším rodinném kruhu, tak asi nikdo nezůstal sám. V některých vztazích tedy byly nevěry (ve většině muži), nebo to nebylo úplně harmonické. Životní styl: práce, povinnosti, výlety po ČR (příroda, památky), snažím se věnovat seberozvoji (sebevědomí, zdravá komunikace, jak poznat a bránit se manipulaci, výstup z komfortní zóny - nové aktivity, atd). Nejsem žádná párty girl, i když sem tam ráda zajdu si někam zatančit. Útrata peněz: nejvíc za základní potřeby (bydlení, jídlo, cestovné). Koníček: turistika, koně. O víkendech spíš příroda nebo odpočinek a práce kolem koně. Ztroskotání vztahů: dávala jsem víc než jsem dostávala, brala jsem to vážně zatímco druhý ne, pak když je tam zrada, tak to těžce nesu a projevuje se to v emocích (naštvanost, smutek, apatie) a potřebuji si o tom s druhým promluvit, jenže to v předchozích vztazích naráželo na neúspěch (partner se nevyjadřoval, nevysvětlil, většinou mě obvinil, že si za to můžu sama, že to vidím jinak než to je, nebo že takový je, a ať se s tím smířim). Nakonec se rozešel skrz jinou a ke konci vztahu na mě s jeho otcem udělali ještě finanční podvod. Myslela jsem, že už se z těch všech zrad, řečí, manipulací a podrazu nezvednu. Proto jsem se i ptala, zda mi je vztah/láska vůbec daná, nebo mě to vždy nějak zničí. Moc děkuji a omlouvám se za takový sloh.

Hermit
08.10.25
12:28
Reg.17.7.21

Večer se na to podívám. Včera jsem tu nebyla.

Hermit
08.10.25
19:07
Reg.17.7.21

Milá Lenko, první co mě napadlo je: koňařka může vydržet jen s koňákem. Pejskařka jen s pejskařem... ..kočkařka... ..Je to divné, ale mě to funguje. Tohle jsem odpozorovala ze života. Žena se má svěřovat se svým nejtajnějším nitrem a svými pocity zase jen ženě... a nehledejte v tom nějaký lesbický vztah. Já jsem ze staré školy, chlapy na tohle prostě nemají kapacitu. V lásce vyhrává ten, kdo dává míň.
Karty jsem rozložila 3 x 3 box a ústředním tématem jsou emoce - citovost. Máte tu "naivní uvnitř, ještě nedospělé vlastní nitro vaší osobnosti, což by mohlo naznačovat, že jste ještě nedozrála pro manželství. Pro okolí jste také "nečitelná". "Dětsky" - nezrale můžete působit. Současně máte v sobě takový emoční blok, který ještě nedokážete zpracovat, něco jako sebevina, sebemrskačství... Lásku jako takovou máte v posledním řádku - čtyřlístek - křižovatka - kytice. Čili: není to tragické, ani "karmické", ani "osudem dané", že jste ještě sama. Na konci je spokojenost - "dar" - konečně se cítím obdarována, smůla je prolomena. Takže hlavu vzhůru, ty koníčky a trávení času jsou nádherné, tam pokračujte a ono se to srovná. Kolem vašeho věku cca 29 - 31 let je astrologický "návrat Saturna" - stručně řečeno taková první existenciální krize, kde se to prosije, očistí a člověk projde takovou "inventurou" osobnosti. A v tom je veliký potenciál.
Zdraví Hermit

Apolo
08.10.25
20:22
Nereg.

Pěkný večer paní Hermit,
moc děkuji za info, poznatky i výklad. S tím dáváním mám problémy, i když si řeknu, že to už dělat nebudu, pak stejně zase sklouznu k tomu, že dávám víc (a je jedno v jakých vztazích). Ten emoční blok si uvědomuji. Zažila jsem 3 velmi špatné zkušenosti (1 ve školce ze strany učitelky, 2. v prvním stupni ZŠ - napadení mámi, a 3. můj poslední vztah)

Apolo
08.10.25
20:33
Nereg.

Pokračování... vše jsem se snažila zpracovat (odborně), ale přes ten vztah se nemohu přenést (trvá to už 3 roky). Ani si plně neuvědomuji, jakoby proč se mi to stalo ... nešlo by na ten poslední vztah nějak nahlédnout?
Moc děkuji i za povzbudivá slova o lásce. Jen to tedy přijde až po 31. roce? Celkem se bojím i té existenciální krize... Po rozchodu jsem si prošla velkou krizí a ztrátami (rozchod, finanční podvod od otce ex, úmrtí zvířat, nejistota práce; bydlení, ztráta přátel, ex proti mě štval lidi, takže hledání nových přátelských vztahů atd.), tak nevím, zda další takovou krizi ustojim...
Ještě jednou Vám děkuji za ochotu a odpověď.

Hermit
09.10.25
21:53
Reg.17.7.21

Podívám se na to zítra, dneska jsem měla moc práce doma.

Apolo
10.10.25
08:31
Nereg.

Děkuji. To nespěchá, sama toho máte hodně, a mě udivuje a vážím si toho, jak rychle odepisujete a nezištně pomáháte lidem. 💗

Apolo
12.10.25
12:07
Nereg.

Datum narození mého ex je 8.8. 1994, pokud je to třeba k vyložení. Děkuji

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Roviny vztahu
Praktický výklad, který prozradí budoucnost vztahu a jak ve vztahu ideálně pokračovat.
více...
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Osobnost podle zvěrokruhu
Vliv znamení na rysy naší osobnosti.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)