English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pondělí, 13.10.2025
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pondělí, 13.10.2025
Svátek slaví Renáta, zítra Agáta.
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Paní Hermit

Online výklady
Zde prosím směřujte prosby o výklady zdarma. Zároveň děkuji všem, kdož zdarma a nezištně odpovídají. Snad Vám toto oddělené místo zpřehlední dotazy a odpovědi.

« zpět \ Přidat komentář

Paní Hermit

Jasmine
20.09.25
06:11
Reg.22.5.19

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jestli se podaří konečně zrealizovat moje stěhování a v jakém časovém horizontu by mohlo být, případně, co radí karty.

Děkuji
Johana

Hermit
20.09.25
19:56
Reg.17.7.21

Milá Johano a to je stěhování z ciziny? nebo v rámci republiky? Stěhujete se sama, nebo s rodinou? Já abych nedumala, co na to ostatní členové rodiny... ..Stěhování do prvního samostatného bytu??? možností je mnoho a podle toho by se směroval výklad.

Jasmine
28.09.25
06:43
Reg.22.5.19

Dobrý den,

stěhuji se sama.
Prosím. Podaří se mi nají "dobrý" byt ?
Johanka

Hermit
28.09.25
19:41
Reg.17.7.21

Milá Johano,
karty mi tu ukazují, že vás to stěhování stálo už nejedne bezesnou noc a velmi vás to trápí. Ale situace se už obrací a stěhování máte přímo před sebou, doslova na dosah. Je tu zpráva, která vás potěší a konečně zakotvíte v novém. Byl bude ale dost drahý, zřejmě někde poblíže vody (řeka, jezero, místo, kterým protéká nějaká voda), příroda bude poblíž, to se vám bude líbit. Velikostí vás asi trošku zklame (za ty peníze... .je to malé). Hodně vyřizování, úřady, to vás vyčerpá, ale je tu i nějaký přítel, nebo kamarádka, která vám pomůže. Stěhování jako takové vám prospěje na těle i na duši a pomůže vašemu dalšímu rozvoji.
Nepodceňujte při prohlídce bytu jeho instalaci, elektriku, kabeláž, prohlédněte jeho čistotu, bytu bude "něco chybět" (no, chtěla jsem mít balkon, ale nemám... .např.), ale to jsou kompromisy života. Předpokládám, že jde o nájem, že byt nekupujete.
Tak vám přeji, ať to máte hladce za sebou a dobře bydlíte.

Jasmine
29.09.25
06:43
Reg.22.5.19

Krásný den a moc moc díky.
Přeji jen vše nejlepší !!!
J.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Karta dne
Na každý den jiná karta a jiná věštba.
více...
Indický horoskop
Základem indické astrologie staré téměř pět tisíc let je učení o nás samých.
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...
Štěstí ze sirek
Staroanglická věštba pro vaše štěstí.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)