English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je úterý, 19.3.2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana.
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Magická koule lásky
Pokud potřebujete nakopnout správným směrem :) Novinka!
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
Stále se opakující sen06.03.24 / VK123 v Sny
Sny25.02.24 / Jacob - Renesmee v Láska
Osudový partner24.02.24 / Marek Holan v Láska
Sny22.02.24 / Renesmee-Jacob v Láska



Přátelství je jako zlatá niť, která když se přetrhne, jde sice ještě spojit, ale uzel už navždy zůstane
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Talmud

Kdo je moudrý? - Kdo se u každého něčemu přiučí. Kdo je silný? - Kdo se umí ovládat. Kdo je bohatý? - Kdo je spokojen se svým osudem.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Odčarování

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Odčarování

Anežka
15.01.20
19:58
Nereg.

IP: 89.176.40.*
Před pár měsíci jsem si přála najít si nového partnera. Ale mé přání bylo tak usilovné, že jsem si do života přitáhla chlapce, který se do mě zamiloval a spíše nám oběma škodí. Mám pocit jako bych ho těmi slovy očarovala. Ale neúmyslně. Neznáte někdo nějaké kouzlo na odčarování nechtěné lásky?
 
Gama
21.01.20
16:15
Reg.4.1.18

A co takhle usilovně myslet na opak? Ne nadarmo se říká: ,,Dej si pozor na to, co si přeješ.''
 
Listicka
22.01.20
01:57
Nereg.

IP: 73.160.245.*
Presne tak,mluvim z vlastni zkusenosti jakou hloupost jsem sama udelala,kdyz jsem si strasne prala byt s jednim clovekem a slibovala jsem hory doly Jen abych ho mela,ano dostala jsem ho ale bohuzel jsem casem zjistila,ze jsem se zamilovala do cloveka ktery existoval Jen v me mysli. Dneska si s hruzou priznavam ze to je to nejhorsi v mem zivote co me potkalo,protoze I kdyz nejsme davno spolu tak ne a ne se ho zbavit a psychicky mi nici zivot. Je to parazit a emocialni upir,proto se me tak drzi. Jsem empath a mam veliky problem se sebelaskou. Byl to nezdravy vztah kde ja jsem davala a on jenom bral az jednoho dne nebylo uz co davat. Btw on nici I ty po me. Proto si opravdu vsichni dobre rozmyslete co si prejete a zvlast tu lasku na veky,protoze se to plni a i s tim naveky . Uplne slysim toho nahore jak mi rika, Chtela si ho tak tady ho mas :))))
 
Gama
22.01.20
16:15
Reg.4.1.18

Je dobré že si to přiznáme ,že jsme udělali chybu ale znám i takovou, která díky představám dopadla hůř. Nejen že jí připravil o půl mega pak jí zbil a znásilnil. Dnes jsou před soudní dohrou a před hodinou prohlásila že ale jí schází. Jestli udělala dobře nebo ne-udělala se ho zbavit. Víte někdy naše přání vedou i k různým duševním nemocem. To je případ špatného přání i rozhodování a může připomínat i horor. Hezký den.
 
Listicka
22.01.20
17:27
Nereg.

IP: 73.160.245.*
Ano bohuzel ja Jsem na tom s penezma podobne, doplatila Jsem na svou naivitu, neopatrnost a hesla soudim Tebe podle sebe. Naivne Jsem si myslela,ze kdyz nekoho vytahnu z nejhorsiho tak se odrazi a pujde dal a ne,ze tim ziska presvedceni,ze Je pro me nekdo bez koho nemuzu zit. To,ze Je to emocialni manipulator,ktery zivot proplouva tim ,ze parazituje na lidech a situacich Jsem prokoukla az velmi pozde. Nasledky si nesu dodnes. Je to tezke vsechno vysvetlit, bylo to narocnejsi Tim,ze to bylo v cizine a on se ocitl bez prostredku atd. Naletela Jsem planym slibum az dneska vim,ze Je to kompolzivni lhar. Nastesti dobu depresi a nadmerneho piti alkoholu mam uz za sebou. Nekdy psychicky natlak a vydirani se rovna tomu fyzickymu. Proto neodsuzuju zeny ktery naletely snatkovymu podvodnikovi, oni to umi a vi na ktery se nalepit. Taky si pritahneme do zivota lidi co nam neco zrcadli a s kterymi nemame doresenou karmu. Vim,ze Je to karmicky vztah, Je velmi toxicky. Beru to tak,ze me to ma neco naucit a ,ze uz se stalo. A I to,ze nam Buh nalozi Jen to co zvladneme, I kdyz to bylo o fous tak Jsem to prezila. Taky vim,ze mi to jednou vsechno splati at tenhle zivot ci ten dalsi a vubec mu nezavidim co ho v budoucnosti ceka. Velmi mi pripomina herce pana Pomeje. Diky transformaci se vsechno ted rychleji resi,uzaviraji se stare veci a karma jede na plno.
 
Listicka
22.01.20
17:57
Nereg.

IP: 73.160.245.*
Jeste Jsem chtela dodat,ze by se nemela ignorovat intuice,ten sesty smysl. Krasne mi rikal nepomahat ale bohuzel rozum ho prekecal. Jeste pro takove uklidneni pokud Je tam karma, nevidime,neslysime a delame veci nad kteryma pak rozum zustane stat I kdyz ty varovani nebo signaly chodi a jsou kolikrat primo pred nami,ignorujeme je. Diky regresni terapii Jsem dostala vysvetleni proc Jsem mu tenhle zivot tak pomahala s bydlenim a proc me stal tolik penez. V minulym zivote, zaplatil myho taty dluhy a meli jsme diky nemu strechu nad hlavou. Ja bohuzel nestihla do smrti ten dluh splatit. Tak aspon chapu proc me jakoby neviditelna sila ze zadu tlacila abych ho nenechala ve stychu. Clovek pokud Je zoufaly si musi takto pomahat aby se z toho nezblaznil :)))) nakonec penize si do hrobu nevezmem a I plati tohle Das-dostanes. A ja v podobe bezvadnyho manzela ktery mi dava vsechno co si ten pred tim bral. Zivot je o rovnovaze a pokud jenom berete tak vam jednou bude neco taky sebrano a pokud neni sebrat co vetsinou Je to zdravi a pak zivot. Clovek pokud onemocni dostava varovani najit tu pokoru a snazit se napravit co jde ale sebestredny lide co vzdy hazi vinu na druhy a nic nepochopi taky tak pak skonci.
 
Gama
23.01.20
16:21
Reg.4.1.18

Někdy hold směřujeme k osvícení bolestí a utrpením. Důležité je, že všechno co prožijeme, by mělo vést k moudrosti a síle. Přeji všem tolikero síly, abychom úspěšně dokončili své cesty, v tomto životě.
Krásný večer.
 
Listicka
23.01.20
19:55
Nereg.

IP: 73.160.245.*
Tak presne takhle si to vysvetluju take, je to sice velmi narocne ale verim,ze jsem na spravne ceste a kdo hleda odpovedi,ten je najde. Kdyz je zak pripraven ucitel se najde. Ano vim,ze on je mym ucitelem a vlastne diky tomu smeruju spravnym smerem. A taky pravdepodobne jsem v minulym zivote byla bezcitna mrcha a ted to vsechno splacim 👹& ;#128171;💔 ;
 

Gama
03.02.20
14:45
Reg.4.1.18


Nemyslím že jste byla mrcha. Život je hold boj, takové bludiště nikdy nevíme co a kde vyběhne. Jak říkával můj mentor ,život je ohromné jeviště tak hraj ,jako by to bylo naposledy.
 
Kett
06.02.20
11:20
Reg.5.2.20

Poradte mi tedy, co kdyz mam pocit, me si me chce nekdo pricarovat? Jako by nekdo caroval a volal me k sobe - i kdyz ja vubec nechci. Mam svoji rodinu... .!?
 
« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Tarot v odpovědi Ano/Ne
Nejrozšířenější způsob pro jasnou odpověď.
více...
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Články o drahých kamenech
Přečtěte si zajímavé informace ohledně čištění, uchovávání apod.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)