English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je středa, 1.7.2026
Svátek slaví Jaroslava, zítra Patricie.
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Tarotový výklad vztahu
Pokud máte podezření, že se ve vztahu věci mají jinak, než navenek vypadají. Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Někteří lidé vás nepochopí, ani kdybyste se vysvětlováním umluvili k smrti. Proto se nikdy nesnažte vysvětlovat a obhajovat to, jací jste, protože se tím akorát vyčerpáte a ničeho nedosáhnete.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Nepocítím nedostatek. ”

Myšlenky moudrých

Bardotová

Střídám své manžele, ale ne své přátele.
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

Ochranné kouzlo

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Ochranné kouzlo

Lilly
19.02.15
10:58
Reg. před 2016

Dobrý den,
před třemi lety se mi dostala do rukou kniha, ve které byl návod na ochranné kouzlo. Vyzkoušela jsem ho na někom (bez jeho vědomí), o kom jsem věděla, že má problémy, kouzlo fungovalo.Ale ten člověk je nešťastný. Nešťastný byl i před tím, na čas bylo vše v pořádku, ale znovu se to vrací zpět.Mám výčitky, že je tato situace mají vinou. Zajímal by mě názor někoho zkušenějšího. Děkuji za odpovědi.

Theodor
21.02.15
14:29
Reg. před 2016

Ahoj Lilly, můžeš být úplně v pohodě, protože kouzlo, které jsi našla v knize nefunguje tak, jak si myslíš a proto jeho/její pocit neštěstí (který byl navíc přítomen již před tvým amatérským pokusem o čarování) nikterak nesouvisí s Tvým konáním, protože jsi pravděpodobně vůbec žádného efektu nedocílila.

Tvé svědomí může v tomto ohledu zůstat čisté. Ale příště to nedělej. Svět energií je složitější a nelze ho jen tak "očarovat".

Izabella
01.03.15
21:58
Reg. před 2016

Dobrý den.Mám obrovský strach o jednu osobu.Má před sebou těžké období a já bych chtěla aby vše bylo jinak než má.Mohla bych o to ochrané kouzlo poprosit?Je to opravdu nutné a už nevím co pro to mám udělat.Děkuji mooc!

Lilly
02.03.15
10:58
Reg. před 2016

Izabello, omlouvám se, ale jsou to 3 roky a už si to kouzlo ani jméno knihy přesně nevybavuji. Ale pokud máte strach o někoho blízkého, zkuste požádat o pomoc anděly. Osobně se mi líbí knihy od Doreen Virtue a Angely McGerr. Hodně štěstí.

Izabella
02.03.15
11:00
Reg. před 2016

Nevadí..Děkuji moc za další tipy.Snad mi to pomůže

Lilly
02.03.15
11:01
Reg. před 2016

Ještě bych měla dodat, že v mém případě, kdy jsem opravdu potřebovala pomoc, andělé zafungovali. Ale prosila jsem o tu pomoc já sama za sebe.

Izabella
04.03.15
19:27
Reg. před 2016

Myslíte jako že jste žádala o to aby to pomohlo vám?

helenkah
28.03.15
06:46
Nereg.

IP: 31.31.228.*
Dostala sem ,,khamsu,,,ochranný amulet... ..mám dvě,jednu prodám... ..nemá někdo zájem... ..

janajjch
28.03.15
23:20
Nereg.

IP: 194.228.20.*
Helenkah kdybych dostala "khamsu" darovala bych jí dál. Jestli věříš kouzlu, tak na něm nevydělávej. Na čem vyděláš - snadno proděláš.

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Významy křestních jmen
Stručný přehled o původu, používání a další informace o křestních jménech.
více...
Keltský kříž
Oblíbený způsob, kdy tarot odpovídá deset otázek.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Numerologický výpočet aury
Aura je energie, která obklopuje každého z nás. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)