English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 16.10.2025
Svátek slaví Havel, zítra Hedvika.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 16.10.2025
Svátek slaví Havel, zítra Hedvika.
Babka Doňa radí
Odpovědi z karet na nejčastější otázky Novinka!
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Noční děs

Kouzla a magie
I ten, kdo věří na čáry a kouzla dostal od nás místo se "rozepsat". Proto neváhejte a svěřte se se vším, co vás tíží v oblastech magie, ať už černé nebo bílé.

« zpět \ Přidat komentář

Noční děs

Terry
15.03.13
01:30
Nereg.

IP: 77.237.156.*
Každý večer když jdu spát, zkrátka ležím v určité pozici .. Ve své posteli, než usnu dívám se většinou jedním směrem.. Když ale usnu, nevím zda se mi to zdá či ne, nebo-li zda mám otevřené oči .. Ale v tu chvíli mam okamžité probuzení ve snu, v tu chvíli přichází ten moment kdy si myslím že jsem stále vzhůru a to že spím zjištuji až v moment kdy se snažím hýbat jakoukoliv části těla, či mluvit a křičet. Nic nefunguje, pouze oči vidí, a tělo je naprosto nehybné a hlasivky neexistují. Jako když ležíte v posteli a koukáte ale nelze se jakkoliv pohnout a promluvit. Děje se mi to třeba až 4x po sobě.. a už se mi nechce ani chodit psát .. Nenapadá mě co by to mohlo být ...

meel.
15.03.13
15:04
Nereg.

IP: 90.176.236.*
To je stav těsně před astrálním cestováním.. když se uvolníš.. trochu to zabrní a opustíš tělo.. to co vidíš nevidíš očima ale vnitřním zrakem.. nemůžeš se pohnout.. proto že nejsi ve svém těle.. Když se uvolníš, tak za chvilku přijdeš na to jak hýbat s tím astrálním.. pokud se chceš vzbudit stačí přestat myslet.. ale spíš bych Ti doporučil astrálně vycestovat, bo je to podle mě snažší a hlavně to stojí za to.. neboj se toho.. podobný pocit zažívá zhruba 10% lidí.. je to normální.. nejedná se o žádnou chorobu ani nic podobného.. jen je tvůj mozek připravený vnímat jiný svět.. ;)

Mirabillis.1
08.05.14
12:00
Nereg.

IP: 195.113.149.*
Spíše bych řekla,že to je tzv.spánková paralýza.Něco si o tom přečti na netu.Trpí na to dost lidí a i mě se to občas stává.Je to nějaká fáze kdy tvoje vědomí už je vzhůru,ale tělo je ješte ve fázi spánku.Stalo se mi to tak 5-6x za život a je to dost nepříjemný.Už jen pro to,že jsem měla třeba pocit,že mi někdo stahuje peřinu nebo na mě někdo mluví a já chci křičet a nejde to.Dost nepříjemný

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Cikánský výklad Kříž
Klasická věštba pomocí cikánských karet.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Kariéra podle zvěrokruhu
Jaké je ideální zaměstnání pro jednotlivá znamení?
více...
Kalkulačka lásky
Výpočet vztahu podle jmen dvou zamilovaných osob. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)