English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.9.2025
Svátek slaví Zita, zítra Oleg.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.9.2025
Svátek slaví Zita, zítra Oleg.
Čerstvá láska
Výklad pro začínající vztahy. Například, zda pokračovat ve vztahu s osobou, které jste ublížili.
více...
Andělská pošta
Napište dopis andělům.
Novinka!
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:
ztracena kočka06.09.25 / Neznamá v Starosti
Sny bez zvuku04.09.25 / Hermit v Sny
ztracena kočka04.09.25 / Hermit v Starosti
Kouzlo pro štěstí16.08.25 / EvaK v Kouzla a magie

Chceš-li změnit svět, musíš nejdřív změnit sám sebe.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”

Myšlenky moudrých

Parkinson

Parkinsonův první zákon: Práce přibývá úměrně s tím, kolik času se na ni může vynaložit.(str. 7)
Další myšlenky

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl

zpět

nemovitost

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

nemovitost

smutinek
21.01.13
14:02
Reg. před 2016

zdálo semi že sedím na pohovce u bílého stolu a naněm ležely papíry(bílé),guma,tužka,pravítko a propiska.Zničehož nic jsem začala kreslit (bez toho aniž bych si uvědomila co vlastně kreslím)různé tahy chvilkama jsem si pomáhala pravítkem a po dokreslení jsem si vzala poslední papír cojsem měla na stole a psala jsem v té době jsem si uvědomila co dělám podílala jsem se na výkresy a uviděla jsem náčrty domu neboli kresba rodiného domu jak by měl vypadat a to co jsem dopisovala byly věci které by patřily do toho domu,vzbudila jsem se ale posnídani asi po dvou hodinách jsem usedla na pohovku k bílému stolu a začala jsem nevědomky kreslit a psát na poslední papír poté jsem si uvědomila že takto se mi o tom zdálo ale nevím co to znamenalo poraďte mi prosím děkuji

Dracizena
01.02.13
22:01
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Začni kreslit automatickou kresbou, ale buď vždy pod slovní ochranou, ale i pod vizuální... jestli mi nerozumíš, napiš. Jsem na LiDE, tam najdeš mé, některé automatické kresby...

Merit
01.02.13
23:31
Reg. před 2016

ahoj Draci .. :-D rada te tu vidim!!! :-D*****

Dracizena
02.02.13
18:46
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Merit ahojíky, to tys do mně šťouchla... tak jsem si udělal čas...

Bet
22.02.13
21:58
Reg. před 2016

Zdálo se mi o rybách v čisté průhledné vodě,ty ryby byly průzračně bílé a já je chytala do skleněné koule.Víte někdo co to znamená?

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Andělské čtení
Články s andělskou tématikou.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...
Sedmikráska
Miluje Vás... Ano či ne?
Zeptejte se sedmikrásek...
více...
Hodiny smrti
Zajímá vás, jaký čas vám byl na tomto světě vyměřen? Zjistěte si svůj předpovězený čas.
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)