English: Magizzle.com / Deutsch: MeineMagie.de
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je pátek, 19.4.2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela.
Magická koule
Pokud potřebujete okamžitou ANO/NE odpověď, zeptejte se magické koule.
více...
Kosmické karty
Energie kterého vesmírného tělesa na nás působí a ovlivňuje nás?
více...


facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu

Nejnovější příspěvky z fóra:



Nevěřte všemu, co se říká, prověřte si vše vlastní zkušeností. Buďte sami sobě lucernou na cestě.
Další myšlenky ...

Aktuální magická pečeť:

„ Podaří se mi zapomenout a minulost mě nedostihne. ”


Myšlenky moudrých

Ruskin

Obětovat svůj život, své štěstí, je vždy pouze smutnou a výjimečnou nutností, nikoli naplněním věčného zákona životního.
Další myšlenky

Visit this site in English:
Yes / No Tarot

Diese Seite auf Deutsch besuchen:
MeineMagie.de

W języku polskim na:
Mojeczary.pl



zpět

Nechá ju a vyberie si mňa?

Láska
Znáte nějaká kouzla, pomocí nichž lze očarovat milovanou osobu? Pak právě na vaše zkušenosti a rady všichni čekáme.

« zpět \ Přidat komentář

Nechá ju a vyberie si mňa?

Beruška1601
13.02.12
01:28
Reg. před 2016

Ahoj, zaľúbila som sa do jedného chlapa z práce a on do mňa tiež, no potom mi povedal, že má ešte nedoriešený rozchod z bývalou, s ktorou ale veľmi dlho nechodí, no že jej nechce ublížiť, že je veľmi dobré dievča a je z toho zúfalý, trpí depresiami, pretože ju so mnou podvádza a vie, že si to ona nezaslúži. Viem, že to len tak do vetra nehovorí, lebo vidím, že ho to fakt trápi, chcel to s ňou ukončiť a začať si až tak so mnou, no vymklo sa nám to, proste sa hrozne navzájom priťahujeme. Ja ho ľúbim a on mi povedal, že aj on mňa, že nech len vydržím a bude dobre. Majú ho povýšiť, dostane každú chvíľu miesto a byt v Košiciach a potom sa s ňou chce rozísť už nadobro, no že dovtedy mám vyčkať. Lenže ja strácam trpezlivosť, žiarlim a nedokážem sa nečinne pozerať ako je s ňou, hoci viem, že chce mňa a s ňou je skôr z ľútosti. No i tak, podľa mňa to príliš predlžuje, veď nemá s ňou deti ani žiadne záväzky a ona nie je z porcelánu aby jeden rozchod neprežila. Lenže bojím sa na neho naliehať a tlačiť, lebo on neznáša nátlak a vravel mi, že nech na neho nenalieham, bo už sa dosť trápi aj bez toho. Ja som sa doteraz tvárila, že je všetko o.k., že som trpezlivá, že nech si to len vyrieši, ale už mi to príde veľmi dlho a prestávam byť trpezlivá, začínam mať strach, či ma až tak naozaj veľmi chce, či si to náhodou nerozmyslí a neostane s ňou aj keď viem, že sa k sebe nehodia. chcem len vedieť, čo mám robiť, či mám počkať, či mu dať na výber, buď ja alebo ona, alebo čo vlastne? Prikladám môj a jeho dátum narodenia. Lenka: 16. 01. 1987
Matúš: 19. 08. 1985 no a viem ešte, že tá jeho frajerka je Zdena a narodeniny má tuším 2 dni predo mnou, ale rok neviem, myslím, že je mladšia odo mňa.
 
Merit
14.02.12
05:50
Reg. před 2016

Beruska ahoj :-)
ona neni z porcelanu, ale ty take ne :-)..

na tvem miste, bych dekovala Bohu za lekci a te divcine za to, ze ti ho predvedla i v tom svetle (ktere se ti nelibi)..
predstav si, ze jsou ty role obracene.. ze jsi ty tou jeho frajerkou, se kterou je.. a nic nevis a uziva si s jinou? :-)

vis ceho vseho je chlap schopen, kdyz si "chce zasoulozit" a navic, jestli je ta divka pritazliva, mlada, hebka a zadouci? :-))..
ano, dokazou to i zeny.. ale chlap "je lovec a samecek"..
maloktera zena to ma srovnane jako muz :-)..
u chlapa se to prehlidne a nazve se to honosneji, u zen se tomu rika hanlive .. slusne to nazveme "dorota" :-)

na tvem miste bych brala capa, roha..
pokud clovek neprepise "vzorec chovani" a pujde do vztahu s tebou, budes zazivat to same co ta jeho frajerka :-).

nemam pocit, ze bych ti mela polozit karty.. zij a na plny pecky.. at neprocekas svuj cas .. tim, ze budes cekat na "godota"?

kdyby jsi byla moje :-D.. tak ho chytnu pod krkem a zeptam se ho, jak to s tebou mysli a bud z nej vypadne pravda a nebo "si prdne do gati" :-)) ..
kdyz clovek prejde ze vztahu do vztahu, tak to proste neni dobry, je tam bebi.. a nekdo si vybere "nekoho" jako naplast..

pises sice delsi prispevek, ale mam pocit, ze to neni vsechno..
ze tam neco chybi a tyka se to hlavne tebe..
a to je to podstatny.. pricina tu neni..
proc chces jeho?.. proc ho chces i kdyz ma jinou?.. je to poprve?

to ti nekladu otazky, ty by jsi si mela polozit ty sama, jestli chces dobrej vztah.. partaka do zivota.. pokud chces partaka jenom do pelisku, dobre.. i to je spravne, jenom by si to ti dva meli jasne rict..
taky jsem zazila trojuhelnik .. jednou "mlada a hloupa".. podruhe uz jsem to ustala.. "ale ja jsem nechtela chlapa do zivota".. bylo to o "vypomoci", kdy chces rizek, ale nechces cely cune :-)..

ty jsi mlada divka.. chces chlapa do zivota? chces mit rodinu? deti?
ten chlap by mel bejt jako strom.. aby jsi se o nej mohla oprit..
i kdyby kykyrykal a lital pres cizi ploty, aby se vratil a vedel, ze ten kurnik co je doma "je ten prvotni, nejdulezitejsi a je v nem jeho vysnena zena a jeho milovany deti"..
protoze nekdo se muze sebevic snazit a tu "touhu" neukociruje..

nevim proc nas v mladi hodni kluci nelakaji, jsou nudni, jsou moc hodni a jsou v podstate zlati.. ale je s nima NUDA..
tak hledame "divochy, kance, kluky co umi kalit".. ti nam vetsinou zamotaji palice a nalozi do klina.. a pak nam to vsechno dojde a ti hodni nam nakonec pomahaji s vychovou tech deti, ktere s nami splodili ti "bejci" :-))..

nereptam, premyslim.. takovy zbytecny starosti.. a je za tim vetsinou a hlavne "sex" a porad si to lidi pletou s laskou..
kdyby te ten kluk zodpovedne miloval.. tak se nejdriv s tou jeho rozejde .. a slusne a ve vsi ucte.. a az potom jde k tobe..
ale to by treba s tebou nemuselo vyjit? jaka jsi vubec v posteli?..
co by koupil? zajice v pytli? :-)
mince ma vzdy dve strany... dobre si to devce rozmysli..
mas to ve svych rukach.. je to tvuj zivot..jak ho chces/potrebujes prozit? .. :-)

klidne me posli kamsi.. nadavej, hudruj.. v mladi bych taky nadavala, a byla bych rozhorcena.. a nikdy bych neverila, ze budu "nekomu neco vykladat" :-D .. byla jsem chytra jako "radio"..
zila jsem divoce.. smarja, jeste, ze tenkrat nebyly drogy..
vy mladi to dnes nemate vubec lehky..
sama lizatka.. tu sex, tu brko (trava), tu .. "dosad si co je libo"..
a vse se muze... a vse si taky clovek "vyzere".. na to nezapomen..

drzim ti palce.. cus :-)
 
Beruška1601
14.02.12
23:04
Reg. před 2016

Ďakujem za radu Merit :) Dnes som sa s ním porozprávala a ujasnili sme si všetko. On sám ešte nevie poriadne čo chce, ja som ho priťahovala už dávnejšie, no keďže chodil s ňou, snažil sa nepribližovať sa ku mne, no ťahalo ho to tak či tak a nakoniec sme sa nejak zmotali na diskotéke keď sme boli podnapitý :D Je to tak, že sme sa chceli najprv len kamarátiť, on si mal vysporiadať rozchod s tou jeho Zdenkou a až potom sme mali začať niečo riešiť. To bol plán. Stroskotal :D Príťažlivosť je silná medzi nami dvoma a akosi sme ju nevedeli ovládnuť, nuž stáva sa :D On je na tom teraz tak, že sa cíti totálne previnilo až znechutene z toho všetkého (boli v tom aj stresy so všetkého možného) a pravdu povediac teraz sa veľmi nestretáva ani s ňou ale ani so mnou. Dohodli sme sa, že budeme kamaráti, skúsime to tak ako sme to mali skúsiť od začiatku, sem tam si napíšeme, možno nejaká káva raz za čas, nič viac, žiaden sex :D Jeho prejdu výčitky, s ňou si to urovná alebo sa s ňou rozíde a ak sa s ňou rozíde, tak uvidíme ako to bude potom vyzerať medzi nami, nebudeme to nikde tlačiť ale zas ani na neho čakať večne nebudem, o nápadníkov nemám núdzu :D Len to je to, že srdcu nerozkážeš a moje srdce si tentoraz vybralo jeho a možno preto mi tak na tom vzťahu záleží, lebo ešte som nikdy nezažila takú obojstrannú príťažlivosť, vždy to bola len láska z jednej strany až doteraz. Teda či ma naozaj ľúbi nemôžem na 100% potvrdiť, ale niečo mi hovorí, že s ním budem. A prečo ho tak chcem? Neviem, na začiatku sa mi vôbec nepáčil, pripadal mi dokonca škaredý :D ale čosi na ňom je, čo ma ťahá k nemu
 
Merit
15.02.12
02:20
Reg. před 2016

ahoj Berusko.. :-)
jo devce, sex je sex :-)

dekuji ti Boze, ze jsem to v tomhle zivote mela vic o zradle!! :-D :-D ..

ja uz bych to neunesla.. zlata lednice.. a ma plotna!! :-D
vim, ze v mladi je to jiny.. mne stacilo treba jenom libani.. i z toho byl ranec ostudy! :-) ..
mej se krasne.. nak to dopadne, hlavne at jsi v poradku a ti dva take :-)

pa :-)

 
« zpět \ Přidat komentář





Online výklady ZDARMA:
Karty Archandělů
Kam směřujete a jaký je celkový pohled na váš osud?
více...
Láska podle zvěrokruhu
Vlastnosti znamení v záležitostech lásky.
více...
Milování podle znamení
Krátké postřehy o znamení zvěrokruhu.
více...
Koláček štěstí
Nechte se inspirovat tajemnou věštbou z koláčku.
více...


English: Magizzle.com

Po polski: Mojeczary.pl

Auf Deutsch: MeineMagie.de

Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

 
Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)