English: Magizzle.com
Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi podmínkami a s použitím cookies pro přizpůsobený obsah a reklamy. Více informací.
Dnes je čtvrtek, 1.5.2025
Svátek: Státní svátek, zítra Zikmund.
Věštírna - horoskopy a věštby online
Dnes je čtvrtek, 1.5.2025
Svátek: Státní svátek, zítra Zikmund.
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Polibky podle znamení
Jakou vášnivou povahu skrývají rty znamení zvěrokruhu?
více...

facebook
Přihlášení / registrace
jméno:   heslo: 
registrace / vložení kódu
zpět

Letadlo - pro Dračí ženu

Sny
Něco se vám zdálo a chtěli byste se o to podělit? Možná se dočkáte od ostatních čtenářů i vysvětlení...

« zpět \ Přidat komentář

Letadlo - pro Dračí ženu

Maya L´Altra
25.05.13
17:56
Reg. před 2016

Moc Vás zdravím. :)
Můj sen měl dva výjevy.
S přáteli jsme se zabezpečovali v domě, z jehož okna jsme blížili veliká temná mračna ohromné bouře. Valila se krajinou jako tsunami. Všichni jsme se báli a zabedňovali okna a dveře. Byli jsme všichni v jedné místnosti a čekali.
v té samé situaci, hrozící bouře, jsem byla sama v otevřeném prostoru. Na mne nepršelo, sama jsem bouři nepociťovala, ale věděla jsem, že vysoko nade mnou v oblacích kilometry vysoko, se čerti žení. Viděla jsem letadlo a říkala si, že to je dost nebezpečné a jak se na to letadlo dívám, tak najednou se jeho čumák stočí dolů a padá, padá směrem k prostoru, kde stojím. Vyděsím se toho zvratu, ale když si uvědomím, že nemohu uniknout ničivým následkům dopadu, najednou se uklidním a vím, že to příjde, jsem zcela klidná a smířená.Vteřiny ubíhají velmi pomalu, letadlo se blíží a já se těším nahoru.
Děkuji moc :)
Srdečně Vás zdravím
Karin

dracizena
26.05.13
00:10
Nereg.

IP: 213.151.77.*
Karin zdravím... ano, dostávám shůry informace na Tvůj sen, ale kdybych ho sem měla vypisovat, tak by někteří lidé mysleli, že jsem v mimo smyslů... Ale ano, já duchovně pracuji, i v mimo smyslovém rozpětí...
Ty se určitě hledáš duchovní směry.Ne určitě, ale jistě...
Okopíruj svůj sen a dej mi ho na meilík... dracizena@seznam.cz
Jsi svá, rozvážná, i odvážná a to je zásluhou Tvého Anděla který Ti po večerech točí čakry na čele, i hlavě je určitě cítíš...
Je krásný a říká mi, že jsi i stydlivá, co je na tom pravdy? A je ve vícero barvách a to se mi moc líbí... Vidím jeho auru zelenkavou, je tam hnědá síla, má blond dlouhé vlasy a ostrá modrá z něj vlaje, jako ten nejjemnější závoj a fialová se kolem něj vlní, jako kruhy od hozeného kamínku do vody... .

Maya L´Altra
26.05.13
23:23
Reg. před 2016

V poslední době, asi tak měsíc, mám velkou potřebu být blíž svým andělům, potřebu klidu a vyrovnanosti. Je to zřejmě i zápřahem, který mám.
Taky jsou různá období v mém nitru, kdy pociťuji potřebu nějakých barev. A v posledním čase jsou to zeleno-modrá. I obrázek na telefonu mám v těchto odstínech. Není to splynutí těch dvou barev, ale je to jejich prolínání, ale každá si udržuje svou podstatu.
Stydlivá? Do jisté míry asi jsem, i když mé pravé období stydlivosti a hraného bravurního chování už mám trochu za sebou. Ale trocha stydlivosti ve mně bude asi vždycky. Oči klopím , to je pravda, a některá sprostá slova ani nemůžu vyslovit :D :D (maminka učitelka :D )
Děkuji moc
Karin :) :)

« zpět \ Přidat komentář

Online výklady ZDARMA:
Tarot na 6 karet
Klasický výklad tarotu na jednoduchou otázku.
více...
Denní horoskop
Váš aktuální horoskop pro dnešní den.
více...
Minulý život
Výpočetní metoda pro zjištění vašeho minulého života.
více...
Magická pečeť
Unikátní symbol, který vás posiluje v důležité životní rozhodnutí či mezní situaci. Novinka!
více...

Yes or No Tarot Free Reading:
Tarot Yes/No

W języku polskim na:
Mojeczary.pl
Kontaktní informace a informace o reklamě. Používáním šlužeb našeho serveru se zavazujete souhlasit s podmínkami provozu. Prostudujte si prosím naši Ochranu osobních údajů.

Líbí se vám věštírna? Doporučte nás svým přátelům! :)